Contactează-ne pe

Evenimente

SE ANUNŢĂ MECIURI EXPLOZIVE LA GALA CONFRUNTAREA TITANILOR DE VINERI SEARA! Poliţistul Dan Mocanu a adus la Găeşti crema kickboxului din România! AFLĂ CINE VA LUPTA PENTRU CENTURĂ!

Publicat în data de

- 4.261 vizualizări

DAN 21

Vineri, 9 octombrie,  va fi show în Găeşti, la salonul RODIV! Cea de-a 12-a ediţie a Confruntării Titanilor debutează în forţă, cu surprize şi nume grele ale kickboxului românesc. Poliţistul Dan Mocanu, coordonatorul clubului Respect Gym din oraşul nostru, dar şi iniţiatorul acestui eveniment foarte important la nivel naţional, promite că aceasta va fi cea mai spectaculoasă ediţie a galei Confruntarea Titanilor din toate timpurile.

3 4 5 6

„Vom avea 10 meciuri PRO şi două meciuri în deschidere. Unul dintre acestea va fi pentru Centura Confruntarea Titanilor. Este a doua centură pusă în joc, de data aceasta la -50 kg fete. Avem luptători de la cele mai renumite cluburi din ţară. La gală, vom avea nume sonore în kickboxul românesc: Sandu Lungu, fraţii Stoica, Cristian Milea, Cristi Sfetcu. Iată, sunt nume mari ale kickboxului românesc, reunite într-un oraş mic, dar mare ca şi amploare a acestui sport. Vizavi de fight cardul galei, vor fi meciuri explozive. Vom avea reprezentanţi ai superkombat care vor veni să supervizeze meciurile, în prezenţa dlui Alin Huiu, dar şi a dlui Eduard Irimia. La ultimele gale ale Confruntării Titanilor, cel puţin doi – trei luptători au fost selectaţi să lupte în superkombat. (…) Costache Raluca va lupta pentru Centura Confruntarea Titanilor. Are 15 ani şi doar un an de sală. A avut un singur meci la categoria ei de vârstă şi, în rest, doar cu senioare. Va avea cel mai dificil meci din cariera ei. Adversara va fi Maria Nedelcu de la Gladiators Club Deva”, a declarat Dan Mocanu, în cadrul conferinţei de presă de dinaintea evenimentului.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=uF54Ubfmr7E[/youtube]

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Tragedie în Găești: A MURIT ÎN STAȚIA DE AUTOBUZ! A apucat să tragă pe dreapta și…!

Articol scris de

Un bărbat cu vârsta cuprinsă între 50 și 60 de ani a murit, în urmă cu puțin timp, în stația de autobuz de la Piață, în Găești. Omul se afla la volanul unui autoturism cu numere de Dâmbovița. Potrivit martorilor, a apucat să tragă pe dreapta atunci când i s-a făcut rău.

La fața locului au ajuns de urgență Ambulanța și Poliția. Din păcate, pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic. Până la ora redactării acestei știri, identitatea victimei nu era cunoscută.

Citește articolul

Evenimente

Moment important în viața polițistului Dan Mocanu! ANTRENORUL RESPECT GYM GĂEȘTI A SPUS ”DA”!

Articol scris de

 

Dan Mocanu este cunoscut găeștenilor pentru performanțele obținute ca antrenor al Respect Gym, dar este – în același timp – unul dintre cei mai apreciați polițiști de la Rutieră. Astăzi, este un moment important din viața lui. A mers la starea civilă pentru a-și uni destinul cu iubita sa, Ana Maria, o frumoasă tânără găeșteancă. Deși suntem în plină pandemie, Dan Mocanu a ales să nu mai amâne evenimentul și a spus DA din toată inima.

Cronica de Găești îi urează ”Casă de piatră” și o viață presărată cu multă iubire și fericire.

 

 

Citește articolul