Contactează-ne pe

Anunțuri

IGO GĂEŞTI TE INVITĂ LA DEZBATERE: Vrei ca sistemul de colectare a deşeurilor să arate aşa? IMAGINI FOARTE TARI!

Publicat în data de

- 1.868 vizualizări

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nGVV1FfhDcU[/youtube]

 

Firma de salubritate a oraşului nostru, SC IGO SA, vă lansează o provocare: o dezbatere despre un sistem ultramodern de gestionare a deşeurilor, cu respectarea mediului înconjurător, dar şi prin protejarea atât a cetăţenilor, cât şi a muncitorilor din domeniu. Sistemul a fost implementat cu succes în mai multe ţări din întreaga lume, dar şi în oraşe din ţară şi reprezintă, în opinia specialiştilor, cea mai bună alternativă la ceea ce presupune astăzi managementul deşeurilor. Investiţia este una foarte mare şi poate fi realizată de IGO SA singură sau în parteneriat public – privat, cu Primăria oraşului Găeşti.

De opinia găeştenilor depinde dacă acest sistem, pe care îl puteţi vedea în detaliu în imaginile de mai sus, va fi sau nu implementat şi în oraşul nostru. Aşadar, spuneţi-vă părerea!

igo3 igo4igo6 igo5 igo1 igo2

 

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

JOI, MAREA INAUGURARE! Fashion Mall, magazinul care aduce în Găeşti cele mai tari brand-uri!

Articol scris de

Doreşti să te îmbraci cu haine de la cele mai cunoscute brand-uri, la preţuri accesibile? Acum poţi face acest lucru fără a mai fi nevoit să pleci din Găeşti. Fashion Mall, magazinul aşteptat de ani de zile pe piaţa găeşteană, se deschide joi, 20 februarie. Îl găsiţi pe strada Independenţei, lângă BCR, de unde puteţi achiziţiona cele mai la modă şi exclusiviste haine.

Case de modă româneşti de prestigiu, precum La Dona, Cătălin Botezatu Exclusiv, dar şi brand-uri celebre: Zara, Vero Moda, Jack&Jones, Mango, Bershka sau Mustang sunt acum accesibile, la Găeşti, la magazinul Fashion Mall.

Îmbracă-te cu stil şi fii la modă, la Fashion Mall!

 

Citește articolul

Anunțuri

ANUNT! Se vinde un spatiu comercial in curtea Colegiului National „Vladimir Streinu” din Gaesti

Articol scris de

Spațiu comercial de vânzare in curtea Colegiului Național „Vladimir Streinu”- Școala Noua, dotat cu mobilier și aparatura necesară. Detalii suplimentare  la numărul de telefon 0766491692.

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------