Contactează-ne pe

Evenimente

Grigore Gheorghe a făcut anunţul cel mare! UNII NU-ŞI REVIN DIN ŞOC! Dezvăluiri exclusive despre jocurile politice ale oraşului!

Publicat în data de

- 5.465 vizualizări

1 2

Bârfa de pe la colţuri a primit o lovitură grea! Grigore Gheorghe şi-a lansat oficial candidatura pentru Primăria Găeşti, în anul 2016, din partea PNL, spulberând astfel iluziile celor din interiorul şi din exteriorul partidului care sperau la o competiţie internă, soldată cu detronarea lui. Primarul interimar al oraşului a făcut anunţul zilele trecute, în prezenţa co-preşedinţilor PNL Dâmboviţa, Iulian Vladu şi Ludovic Orban, a liderilor liberali judeţeni, dar şi în faţa câtorva sute de oameni.

Grigore Gheorghe a avut un discurs electrizant, fiind aplaudat în picioare de cei prezenţi. El a subliniat că în Găeşti nu mai există dictatură politică şi că cel mai important lucru este că oamenii se pot exprima liber. A mai vorbit despre contractele care căpuşau bugetul local, spunând că se realizează aceleaşi lucruri şi chiar mai bune pe sume mult mai rezonabile.

4 3

Edilul a făcut o scurtă trecere în revistă şi a proiectelor care se derulează acum în oraş, punctând că noua echipă de conducere este una de bună credinţă şi îndreptată spre nevoile oamenilor.

Rămâne de văzut pe cine va desemna PSD în lupta anului 2016. Fănuţ Costea ne declara, acum ceva vreme, că încă se gândeşte dacă îşi doreşte sau nu fotoliul de primar. Reconfirmarea lui, prin vot, ca preşedinte al social-democraţilor găeşteni ar putea să-i schimbe însă perspectivele, deşi – s-ar încălzi pe margine şi Cristin Iacobuţă.

Un joc colorat va face, pentru prima dată în Găeşti, şi UNPR-ul condus în Dâmboviţa de Dan Miculescu, patronul MDI TV, partid care pare la această oră un amalgam de afacerişti cu interese şi mai puţin unul cu doctrină. În oraşul nostru, preşedinte al UNPR este nimeni altul decât Demirel Arifovici, cunoscut opiniei publice pentru interesele imobiliare scandaloase, prin centrul oraşului. El ar fi promis şefilor politici că va băga bani pentru a scoate doi – trei consilieri locali, cu ajutorul cărora să controleze Consiliul Local. Demirel Arifovici ar fi devenit preşedinte al UNPR Găeşti în ciuda lui Marius Condovici şi Gabi Dincă, liberali excluşi, care ar fi încercat să bată palma cu Miculescu, fără succes însă. Entuziasmul lor politic nu a avut valoare în faţa potenţei financiare a lui Demirel. Gurile rele spun că uneperiştii ar primi bezele şi încurajări şi de pe la oareşce gradaţi, subordonaţi tovarăşului Oprea, vicepremierul cu interesul naţional. Cert este că jocul a început să se încingă de pe acum, iar mizele sunt măricele.

Citește articolul
2 Comentarii

2 Comentarii

 1. CONDOVICI MARIUS

  5 august 2015 at 15:08

  Observatiile se pare ca sint aproape de realitate.Cu citeva amendamente si observatii insa!
  Eu , Preda Catalin si Gabi Dinca nu am fost exclusi din partid! Noi ne-am dat demisia scrisa.Nu puteau sa ne dea ,,afara ‘’ pt. ca nu aveau motive( noi eram in partidul liberal cind veneticii din pdl au dat buzna….,aveam cotizatia la zi, am facut campanie cum am facut… etc).Noi am fost si raminem liberali( o sa revin la chestia cu UNPR-ul), sau cel putin eu.nimic si nimeni nu va putea sa-mi schimbe parerile de dreapta.
  Noi am ales sa plecam din multe motive .
  Unul din ele este ca in acest partid ideea de democratie nu a fost inteleasa/nu a fost niciodata agreata de catre ‘’lideri’’ .Impunerea unor lucruri cum se facea la sedinta UTC/Pionieri /PCR nu a fost in asentimentul nostru( adica unul dicteaza si ceilalti zic sarumina….).
  Nu am plecat din cauza lui Griguta.sa fie inteleasa treaba, cu toate ca putea sa ne sprijine mai bine….
  E si acum cu UNPR-ul:
  Dupa plecarea noastra din PNL, ne-am gandit ca ar fi bine sa facem tarla noastra pe plan local, sa nu mai fim aserviti nimanui.o intreprindere de acest gen costa si ca timp si ca bani.ramasese varianta unui partid care nu avea reprezentare in oras, in idea ca oricum poporul voteaza sau ar trebui sa voteze oamenii nu sigla vreunui partid( asa cred eu ca e de bun simt).cunoscid pe cineva din anturajul primarului gen. r.Ontanu am avut o discutie care s-a finalizat cu vizita( au venit ei la noi nu invers!!!) respective am fost vizitati de catre dl. Marian Radu care a fost de acord cu cererea noastra ( noi am vrut sa facem filiala locala, practic independenta de cei de la tgv-adica sa nu ne impuna nimic pe plan local).Dupa intilnirea noastra ( vreau sa va spun ca am avut o mare mirare sa constat ca de la ceva ca o gluma s-a ajuns la urmariri, ascultat de telefoane ,amenintari etc) la interval de cateva ore la Demirel a aparut sigla cu UNPR si am auzit ca a fost uns inalt dregator.Deci au fost miscari rapide si concrete din partea lor . Asta denota cred frica,disperare.Bineinteles ca am avut o mare frustrare si suparare.Am crezut ( cat de naiv) ca se poate si ,,pe bune’’ nu numai cu fasaraie, dar nu e asa.
  Surpriza mare cand am cautat pe net http://www.ziare.com/targoviste/articole/presedinte+unpr+dambovita+radu+marian
  Si altele .Am discutat cu Gabi despre acest lucru si am hotarit ca nu ne-am putea asocia cu asa ceva.Si cred ca am luat o decizie buna.
  Deci pina la urma nu ne-a suflat nimeni ,,sunca din fasole’’ ,pt . ca oricum asocierea cu UNPR nu ne putea aduce decit oprobiu.
  Observatia ca miza este mare cred ca e adevarata vazind miscarile care se fac si pe care oamenii simpli nu le vad/inteleg.
  E complicat ,riscant si marsav ce se intimpla.

 2. CONDOVICI MARIUS

  5 august 2015 at 15:23

  am uitat sa specific ca dl. marian radu este vicepresedinte unpr.

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Scandal la Spitalul Găeşti! PROTEST SPONTAN AL CADRELOR MEDICALE! Ce se întâmplă cu Compartimentul Primiri Urgenţe!?

Articol scris de

A fost răzmeriţă, în această dimineaţă, în curtea Spitalului Găeşti. Cadrele medicale au protestat şi au susţinut că nu pot să asigure şi urgenţe, şi secţiile COVID, având în vedere că sunt foarte puţini şi că nu au circuite epidemiologice.

Ordinul Ministrului Sănătăţii, prin care – la propunerea DSP – Spitalul Găeşti a fost transformat în spital COVID, fără consultarea cadrelor medicale şi a autorităţilor locale, a creat un adevărat haos în unitatea spitalicească din oraşul nostru. În doar câteva zile, s-au făcut tot felul de scenarii, care mai de care mai fanteziste, care au adus la paroxism starea de spirit în comunitatea locală şi în rândul medicilor, asistentelor şi infirmierelor.

Fără instrucţiuni, fără comunicare, fără explicaţii, autorităţile de la judeţ – DSP şi prefectura –  cele care acum vreo 12 zile se convinseseră că Spitalul Găeşti nu are cum să trateze bolnavi infectaţi cu COVID, întrucât are o structură monobloc, au luat o decizie care a aruncat în aer liniştea a 100.000 de oameni şi care a lăsat loc de interpretări, manipulări, scenarii şi jocuri mizerabile.

Primarul Grigore Gheorghe şi managerul Laurenţiu Beluşică au luat decizia să menţină Compartimentul Primiri Urgenţe, singurul care acordă primul ajutor pentru întreaga zonă de sud a judeţului. Este inadmisibil, pentru orice minte sănătoasă, să laşi oamenii să moară în salvări, în acele situaţii în care viaţa depinde de câteva minute şi de intervenţia rapidă a unui cadru medical calificat. De altfel, şi statisticile arată utilitatea acestui compartiment care, doar de la începutul anului, a gestionat în jur de 10.000 de urgenţe.

Măsura însă a fost contestată, în prima fază, chiar de cadrele medicale.

La faţa locului a ajuns şi primarul Găeştiului, Grigore Gheorghe. În prezenţa acestuia, după un dialog contondent, s-au găsit şi soluţiile: se va face o intrare separată pentru bolnavii de coronavirus, se fac demersuri pentrui obţinerea – în timp record – a autorizaţiei la noua radiologie, iar Compartimentul Primiri Urgenţe rămâne unde este şi în prezent. 5 medici, mai ales cei cu contracte de colaborare, vor asigura urgenţele, iar 6 medici vor rămâne pe secţiile COVID.

Timp de cel puţin o săptămână, în Găeşti nu vor fi aduşi bolnavi infectaţi cu SARS COV-2. De mâine, cei de la DSP vor veni la spital, pentru a face instruiri.

 

 

Citește articolul

Evenimente

Femeia rănită în Găeşti, pe trecerea de pietoni, este în stare gravă!

Articol scris de

Femeia în vârstă de 77 de ani, care a fost lovita pe trecerea de pietoni din zona Parcului Central din Găești, este in stare gravă. Ea a fost trimisă de urgență la un spital din București, cu multiple fracturi cervicale. Reamintim ca ieri seara, un șofer gaestean in varsta de 50 de ani nu i-ar fi acordat prioritate de trecere femeii, in timp ce aceasta traversa strada pe trecerea de pietoni. Polițiștii au intocmit in cauza un dosar penal sub aspectul săvârșirii infractiunii de vatamare corporală din culpă.

 

Citește articolul