in , ,

S-AU LIMPEZIT APELE: Fănuţ Costea, confirmat prin vot preşedinte al PSD Găeşti! AFLĂ CARE-I SUNT VICEPREŞEDINŢII ŞI CE VREA SĂ FACĂ! Cine va fi candidatul PSD la primărie în 2016?

001fanut costea

235 de delegaţi ai PSD Găeşti şi-au ales echipa de conducere, cu care speră să câştige alegerile locale din anul 2016. Fănuţ Costea a fost confirmat, prin vot, preşedinte al organizaţiei, în echipa sa fiind desemnaţi următorii vicepreşedinţi: Claudiu Popescu, Violeta Dinu, Cristian Voinescu, Viorel Mieluşică şi Cristin Iacobuţă. Costea a declarat, în exclusivitate pentru Cronica de Găeşti, că politica locală trebuie să aibă în centru proiecte, şi nu adversităţi  personale şi că speră să-i unească în jurul său pe toţi cei care vor cu adevărat să schimbe oraşul, în perspectiva localelor de anul viitor. „Cred că am o echipă foarte serioasă, care a probat în alegerile de până acum că rezultatele obţinute au reflectat pe de-a-ntregul  valoarea şi puterea PSD la nivelul oraşului Găeşti. Relaţia noastră de colaborare trebuie să fie bazată pe loialitate şi încredere totală. Numai o echipă unită poate câştiga alegerile locale din 2016. Eu vreau să fac o altfel de politică, care să se bazeze pe transparenţă, deschidere totală şi colaborare cu tot ce înseamnă activitate politică în Găeşti. Nu suntem adversari, locuim cu toţii în Găeşti şi sunt convins că proiectele pe care trebuie să le realizăm în oraş le putem face împreună”.

Reamintim că organizaţia PSD Găeşti nu a fost lipsită de tensiuni, imediat după desemnarea lui Costea drept preşedinte interimar, direct de la judeţ. Iată că apele s-au limpezit până la urmă, iar consilierul local a reuşit să-şi convingă colegii că este cel mai potrivit să conducă destinele celui mai puternic partid şi în perioada imediat următoare. Aşteptăm cu interes ca PSD să-şi desemneze candidatul pentru funcţia de primar, cu atât mai mult cu cât actualul lider părea, acum câteva săptămâni, destul de nehotărât să se arunce în luptă, iar Ţuţuianu vehicula numele lui Cristin Iacobuţă pentru această funcţie.

 

 

Comments

Lasă un răspuns