Contactează-ne pe

Evenimente

PERFORMANŢE DE TOP, LA NUMAI 6 ANI! Găeşteanca Maria Emilia Zaharia are un cuvânt de spus în gimnastica spaniolă!

Publicat în data de

- 2.559 vizualizări

gimnasta gaesteanca

Are 6 ani, este găeşteancă şi este o stea în devenire a gimnasticii spaniole! Maria Emilia Zaharia demonstrează că româncele au cea mai tare genă de gimnaste, oriunde s-ar afla. Micuţa sportivă s-a remarcat, la categoria ei de vârstă, prin performanţe care o vor propulsa, cu siguranţă, la cel mai înalt nivel.

gimnastica1 gimnastica2

„Puiul de găeştean”, care activează la Clubul Deportivo Zaragozano, din Zaragoza,  a avut, de doi ani încoace, un parcurs competiţional presărat cu rezultate foarte bune: două medalii Premim la faza pe colegii Cartuja 2014), faza premergătoare competiţiilor regionale, urmate de cele naţionale, locul patru, faza pe Aragon, Barbastro 2014, medalie de bronz, faza pe Aragon (a doua etapa ), Terruel 2014, medalie de bronz ultima etapa a fazei pe Aragon, Zaragoza 2015, unde a luat şi cupa la general cu echipa. Anul acesta, trece din categoria Prebenjamin la Benjamin, putând participa la competitiile naţionale.

medalii1

La campionatul naţional din 2014, care s-a ţinut în Zaragoza, Maria Emilia Zaharia a făcut parte din grupul de copii care au înmânat medaliile şi premiile, îmbrăcată în costum naţional românesc.

Fetiţa este nepoata colegului nostru de breaslă, Cătălin Marcu, la rândul lui părintele unei micuţe superbe.

 

Citește articolul
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. aura

    31 mai 2015 at 7:59

    Ii ures succes si felicit parintii si bunicii pentru alegerea portului traditional romanesc ca vesmant al micutei, fie si pentru un scurt moment!

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Tragedie în Găești: A MURIT ÎN STAȚIA DE AUTOBUZ! A apucat să tragă pe dreapta și…!

Articol scris de

Un bărbat cu vârsta cuprinsă între 50 și 60 de ani a murit, în urmă cu puțin timp, în stația de autobuz de la Piață, în Găești. Omul se afla la volanul unui autoturism cu numere de Dâmbovița. Potrivit martorilor, a apucat să tragă pe dreapta atunci când i s-a făcut rău.

La fața locului au ajuns de urgență Ambulanța și Poliția. Din păcate, pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic. Până la ora redactării acestei știri, identitatea victimei nu era cunoscută.

Citește articolul

Evenimente

Moment important în viața polițistului Dan Mocanu! ANTRENORUL RESPECT GYM GĂEȘTI A SPUS ”DA”!

Articol scris de

 

Dan Mocanu este cunoscut găeștenilor pentru performanțele obținute ca antrenor al Respect Gym, dar este – în același timp – unul dintre cei mai apreciați polițiști de la Rutieră. Astăzi, este un moment important din viața lui. A mers la starea civilă pentru a-și uni destinul cu iubita sa, Ana Maria, o frumoasă tânără găeșteancă. Deși suntem în plină pandemie, Dan Mocanu a ales să nu mai amâne evenimentul și a spus DA din toată inima.

Cronica de Găești îi urează ”Casă de piatră” și o viață presărată cu multă iubire și fericire.

 

 

Citește articolul