Contactează-ne pe

Evenimente

SCANDALUL CAMERELOR DE LUAT VEDERI IA AMPLOARE! Cine ne urmăreşte şi cu ce scopuri? PAROLELE AU AJUNS, ILEGAL, LA „FRĂŢICI” ŞI POLIŢIA DOARME!

Publicat în data de

- 2.013 vizualizări

P1230207DSC04158

Suntem urmăriţi în acest oraş, pas cu pas! Asta au spus public consilierii locali ACL, care vor propune, într-o şedinţă extraordinară, ca dispeceratul sistemului de supraveghere video să fie transmis la Poliţia Oraşului Găeşti, întrucât de mai bine de un an funcţionează în ilegalitate.

 

ochi

„Frăţicii” s-ar distra copios urmărind imaginile preluate de camerele stradale, văzând cine cu cine se întâlneşte şi cine cu cine vorbeşte. Din punct de vedere politic, sistemul de supraveghere video ar fi o adevărată mină de aur pentru tot felul de indivizi, care nici n-au auzit de Autoritatea pentru Supravegherea Datelor cu Caracter Personal, singura instituţie care poate autoriza astfel de activităţi.

 

Conform legii, trebuie să existe un dispecerat autorizat, unde să funcţioneze oameni instruiţi, ceea ce nu se întâmplă. „Frăţicii” sunt partizani politic şi folosesc astfel de informaţii în scopuri numai de ei ştiute!

 

Consilierii au declarat faptul că imaginile sunt vizualizate de primar şi de către alţi indivizi chiar şi de acasă, prin accesarea unor ID-uri şi parole care au ajuns în mod neautorizat la unii dintre ei. De asemenea, sistemul de supraveghere video al oraşului este o investiţie care nu are în spate o hotărâre de consiliu, fiind realizată după bunul plac al executivului. În acest moment, nu se cunoaşte cu exactitate unde au fost amplasate toate camerele video. Grosso modo, se ştie că sunt la intersecţii, la şcoli, la biserici, la Casa de Cultură, în piaţă şi obor. Principala temere a consilierilor este că supravegherea video va crea foarte mari abuzuri, mai ales împotriva opozanţilor politici şi a cetăţenilor care nu şi-au exprimat clar opţiunile electorale.

 

Nici Poliţia nu ştie dacă Autoritatea pentru Supravegherea Datelor cu Caracter Personal a emis sau nu autorizaţia pentru un eventual dispecerat la Primărie. Ne-am interesat noi, iar jr. Mitica Diaconu ne-a declarat că nu a văzut un astfel de act. Interesant este faptul că, deşi oamenii legii ştiu exact cum pot fi vizualizate imaginile şi au aflat cu siguranţă că persoane neautorizate le accesează, nu iau măsurile care se impun şi permit, prin închiderea ochilor, ca astfel de lucruri să se întâmple în oraş.

 

Pe surse am aflat că de monitorizare s-ar ocupa inclusiv Tanţa Stroescu, Mihai Niţă, redacţia de la oficiosul de partid plătit din bani publici, angajaţi ai primăriei care-şi urmăresc copiii la şcoală, dar şi activitatea cadrelor didactice. S-a ajuns în situaţia în care unii indivizi sună la şcoală şi fac presiuni prin telefon, trimiţând femeile de serviciu să facă ordine pe holul x sau holul y etc. Halal oraş!

Publicitate
Loading...
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Marian Tanase

    5 octombrie 2014 at 17:39

    Orasul GAESTI s-a transformat in BIG BROTHER?
    Am ajuns de RASUL… PLANSUL!

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Desfăşurare de forţe la Corbii Mari! ZECI DE POLIŢIŞTI PE STRADĂ, PENTRU SIGURANŢA CETĂŢENILOR!

Articol scris de

Poliţişti, mascaţi şi jandarmi se află de două zile în Corbii Mari, astfel încât oamenii să înţeleagă că este nevoie să rămână în case. Măsurile au fost luate după ce aici au fost confirmate un deces şi 7 cazuri de coronavirus în doar câteva zile. Cumplita boală s-a răspândit cu rapiditate, după ce un bărbat de 56 de ani a fost infectat la o clinică privată din Bucureşti, unde făcea dializă.

Poliţia a instituit filtre în toate satele componente şi se asigură că oamenii rămân în carantină, în aceste momente critice, şi că focarul nu se extinde.

Mai trebuie spus că astăzi a avut loc înmormântarea bărbatului de 56 de ani, decedat din cauza coronavirusului. La funeraliile desfăşurate conform legii, au participat doar 8 persoane.

Citește articolul

Evenimente

Preot dâmboviţean, în situaţie dramatică! „FIECARE ORĂ PIERDUTĂ ÎNSEAMNĂ ŞANSE MAI MICI!”

Articol scris de

„Familia preotului Botea Costin de la parohia Gura Bărbuleț trece printr-o încercare cruntă, întrucât ieri, în jurul prânzului, în casa părintelui s-a declanșat un violent incendiu, cauzat de explozia centralei termice.
Din nefericire, preotul a fost afectat de această nenorocire, suferind arsuri grave, pe 40% din corp.
Preotul Botea Costin este în prezent internat la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, însă mai dramatic este faptul că șansele de limitare a infectării rănilor suferite precum și de tratare, sunt minime, deoarece unitatea spitalicească nu are specializare în tratarea unor astfel de cazuri.
Întrucât Spitalul Clinic de Urgență, Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri din București (Spitalul de Arși) refuză internarea preotului din cauza anchetei epidemiologice COVID-19, care se desfășoară în prezent, familia face un apel disperat către autorități, rugându-le să se implice pentru salvarea tânărului preot, prin internarea acestuia într-un spital din București sau din țară, care poate trata cazuri de o asemenea gravitate.
Urgența este maximă, întrucât fiecare oră pierdută înseamnă șanse mai mici de recuperare și vindecare!”, se arată într-un comunicat postat de vicarul eparhial Ionuţ Ghibanu.

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------