Contactează-ne pe

Evenimente

FOAIE VERDE BITUM MOALE, CREŞTE IARBA DIN TROTUARE!

Publicat în data de

- 1.962 vizualizări

004a 014a creste iarbaP1250018 iarbaaa in asfalt P1250001 P1250006 P1250009

Cititorii Cronicii de Găeşti ne-au semnalat că lucrările la unele trotuare din oraş sunt atât de proaste, încât a început să crească iarba prin bitum. Având în vedere totala lipsă de transparenţă a Primăriei, nu ştim dacă lucrările au fost sau nu recepţionate, cât costă şi, mai ales, dacă se respectă sau nu proiectul. Ne vine greu să credem că firma care execută lucrările îşi face treaba cum scrie la carte, atâta timp cât iarba a ieşit în pâlcuri. Foarte mulţi găeşteni consideră că aceste trotuare sunt o nouă bătaie de joc la adresa lor şi a banilor pe care-i plătesc pentru lucrări de calitate, şi nu pentru spoieli. Am încercat să obţinem un punct de vedere pe acest subiect de la Serviciul Urbanism, însă ni s-a spus – ca de obicei – să facem o adresă. Bineînţeles că nu am primit răspuns la ea şi că nici nu vom primi, pentru că Primăria a dovedit că nu are niciun interes ca oamenii să ştie ce se întâmplă cu banii lor.

P1250037 spoiala P1250019 P1250026 P1250035 P1250036

 

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Desfăşurare de forţe la Corbii Mari! ZECI DE POLIŢIŞTI PE STRADĂ, PENTRU SIGURANŢA CETĂŢENILOR!

Articol scris de

Poliţişti, mascaţi şi jandarmi se află de două zile în Corbii Mari, astfel încât oamenii să înţeleagă că este nevoie să rămână în case. Măsurile au fost luate după ce aici au fost confirmate un deces şi 7 cazuri de coronavirus în doar câteva zile. Cumplita boală s-a răspândit cu rapiditate, după ce un bărbat de 56 de ani a fost infectat la o clinică privată din Bucureşti, unde făcea dializă.

Poliţia a instituit filtre în toate satele componente şi se asigură că oamenii rămân în carantină, în aceste momente critice, şi că focarul nu se extinde.

Mai trebuie spus că astăzi a avut loc înmormântarea bărbatului de 56 de ani, decedat din cauza coronavirusului. La funeraliile desfăşurate conform legii, au participat doar 8 persoane.

Citește articolul

Evenimente

Preot dâmboviţean, în situaţie dramatică! „FIECARE ORĂ PIERDUTĂ ÎNSEAMNĂ ŞANSE MAI MICI!”

Articol scris de

UPDATE: Preotul Costin Botea va fi transferat la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti (Floreasca), acolo unde va putea beneficia de asistenţă medicală de specialitate.  „AM ÎNVINS! Părintele Botea Costin va fi transferat la Spitalul Clinic de Urgență București (Floreasca). Autoritățile au răspuns apelului nostru! Vă mulțumesc tuturor pentru implicare!
Nu ne mai rămâne decât să ne rugăm pentru sănătatea părintelui!”, a precizat Ionuţ Ghibanu.

„Familia preotului Botea Costin de la parohia Gura Bărbuleț trece printr-o încercare cruntă, întrucât ieri, în jurul prânzului, în casa părintelui s-a declanșat un violent incendiu, cauzat de explozia centralei termice.
Din nefericire, preotul a fost afectat de această nenorocire, suferind arsuri grave, pe 40% din corp.
Preotul Botea Costin este în prezent internat la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, însă mai dramatic este faptul că șansele de limitare a infectării rănilor suferite precum și de tratare, sunt minime, deoarece unitatea spitalicească nu are specializare în tratarea unor astfel de cazuri.
Întrucât Spitalul Clinic de Urgență, Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri din București (Spitalul de Arși) refuză internarea preotului din cauza anchetei epidemiologice COVID-19, care se desfășoară în prezent, familia face un apel disperat către autorități, rugându-le să se implice pentru salvarea tânărului preot, prin internarea acestuia într-un spital din București sau din țară, care poate trata cazuri de o asemenea gravitate.
Urgența este maximă, întrucât fiecare oră pierdută înseamnă șanse mai mici de recuperare și vindecare!”, se arată într-un comunicat postat de vicarul eparhial Ionuţ Ghibanu.

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------