Contactează-ne pe

Evenimente

Era să rămânem fără Ponta!

Publicat în data de

- 1.039 vizualizări

Azi, pe la prânz, când mulți dintre noi luam masa în familie, era să rămânem fără Ponta, fără ministrul Apărăriiși ministrul Internelor! Cei trei erau în delegație oficială, la masă, în Afganistan.  atac afganistanimages

victor ponta-afganistanponta-afg

Și, cum stăteau ei așa, relaxați, la masă, în Kandahar, a căzut o bombardea, fix pe baza militară în care sărbătoreau retragerea trupelor românești din Afganistan. Imediat după neplăcutul eveniment, evident că premierul Victor Ponta a trecut la declarații de presă, în direct, către electoratul de acasă. Nu se știe de ce premierul era tot numai un zâmbet, când s-a așezat la masă, la declarații, dar în loc să-și exprime stupefacția, teama, consternarea sau orice altceva legat cu adevărat de situația în care se afla – pentru că, totuși, fusese lansată o rachetă peste baza în care era delegația oficială a României! – premierul român părea mult mai fericit de ocazia care tocmai i se dădea, de a oferi explicații în direct, din străinătate… Chiar dacă nu de la Bruxelles, așa cum își dorea la începutul săptămânii. Pentru că de la Bruxelles dăduse declarații președintele Băsescu, alaltăieri, după ce nu-l lăsase pe premier să fie în centrul atenției.  Dar, iată că s-a întâmplat ceva absolut neașteptat, din care și premierul a reușit să apară live, în fața poporului care stătea cu sufletul la gură, la știrea că Ponta tocmai fusese bombardat! După declarațiile care-au generat stupefacție în rândul unora dintre telespectatori, s-a apreciat că, de fapt, premierul era atât de debusolat, încât nici nu și-a imaginat în ce pericol se afla! Cică de-aia râdea! Și regreta că nu a avut suficient timp să termine masa, cu prietenii, în baza militară atacată în Kandahar, într-un moment nepotrivit, din câte-am auzit chiar de la premier. Trecând peste motivul real de exaltare pe care l-a avut Victor Ponta azi, la prânz, la Kandahar, poate că mulți s-au întrebat cine-ar mai fi candidat lapreședinție, la toamnă, dacă-l nimerea bombardeaua pe Ponta.  Și acum, că s-a terminat, că am aflat vești bune de la Kandahar, ne-am șters sudoarea de pe frunte, cu un oftat din toată inima, dar ne-am putea imagina ce-i în sufletul tuturor septuagenarelor și octogenarelor cu Alzheimer, dar cu drept de vot, din România, în momentul ăsta crucial pentru noi toți, după ce și-au văzut „alesul” într-o  asemenea primejdie. Oare cine e astăzi cel mai iubit dintre pământeni?

P1230900P1230904

Diana Scarlat

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

JOI, MAREA INAUGURARE! Fashion Mall, magazinul care aduce în Găeşti cele mai tari brand-uri!

Articol scris de

Doreşti să te îmbraci cu haine de la cele mai cunoscute brand-uri, la preţuri accesibile? Acum poţi face acest lucru fără a mai fi nevoit să pleci din Găeşti. Fashion Mall, magazinul aşteptat de ani de zile pe piaţa găeşteană, se deschide joi, 20 februarie. Îl găsiţi pe strada Independenţei, lângă BCR, de unde puteţi achiziţiona cele mai la modă şi exclusiviste haine.

Case de modă româneşti de prestigiu, precum La Dona, Cătălin Botezatu Exclusiv, dar şi brand-uri celebre: Zara, Vero Moda, Jack&Jones, Mango, Bershka sau Mustang sunt acum accesibile, la Găeşti, la magazinul Fashion Mall.

Îmbracă-te cu stil şi fii la modă, la Fashion Mall!

 

Citește articolul

Evenimente

INVITAȚIE PENTRU TOȚI OAMENII CU SUFLETUL FRUMOS: Duminică, 23 februarie, sunteți așteptați la ”Târgul bucuriei, târgul prieteniei” de la Pătroaia Vale! AMĂNUNTE DESPRE PROIECT, AICI!

Articol scris de

Inițiativă de suflet a Comitetului de Tineri al parohiei Potlogeni Vale. Duminică, 23 februarie, începând cu ora 12.00, la Pătroaia Vale se va desfășura ”Târgul bucuriei, târgul prieteniei”, o expoziție cu vânzare care are drept scop strângerea de fonduri pentru acțiuni caritabile. În cadrul evenimentului, vor fi comercializate mărțișoare, semne de carte, felicitări și prăjituri, cu toate realizate de către tinerii entuziaști.

”Acest târg face parte din miniproiectul ”Dragostea nu cade niciodată”, cu care Comitetul de Tineri al Parohiei Potlogeni Vale participă la concursul național catehetic ”Iubirea lui Hristos în familia mea”. Sperăm ca oamenii să vină să viziteze frumoasa expoziție duminică, la Pătroaia Vale și, bineînțeles, să contribuie, alături de noi toți, la acțiunile social-filantropice pe care le organizăm”, a declarat, pentru Cronica de Găești, preotul George Daniel Baicu.

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------