DIRECTOAREA SPITALULUI GĂEȘTI, DR. ELENA OLARU, FACE DECLARAŢII INCREDIBILE ÎMPOTRIVA COLEGILOR MEDICI! Mentalitatea frăţicilor, izvor nesecat de revoltă! | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Evenimente

DIRECTOAREA SPITALULUI GĂEȘTI, DR. ELENA OLARU, FACE DECLARAŢII INCREDIBILE ÎMPOTRIVA COLEGILOR MEDICI! Mentalitatea frăţicilor, izvor nesecat de revoltă!

elena olaru

Victorie a ”Cronicii de Găești” în fața frățicilor! Contractul de comodat al medicului oftalmolog Cătălina Petre a fost prelungit de directoarea Spitalului Găești, Elena Olaru, fără a se mai invoca nevoia de a se ține o ședință a Consiliului de Administrație! Deși a semnat hârtiile, managerul nu s-a putut abține să nu acorde un interviu publicației de partid, pe care – culmea – o plătim cu toții! Astfel, madame Olaru s-a lansat într-un atac de neînțeles asupra colegilor medici, împănat cu laude exagerate la adresa celui mai iubit dintre găeșteni, care ar ajuta spitalul, ca și cum și-ar cheltui banii din propria avere pentru reabilitări, nicidecum banii noștri, din bugetul local sau banii europeni, din proiectul câștigat de vechea administrație, în 2009! Elena Olaru subliniază că acel cabinet unde-și desfășoară activitatea specialistul oftalmolog nu ar aduce beneficii materiale spitalului pe care-l păstorește, deși recunoaște că există un contract cu Casa de Asigurări care le permite pacienților să beneficieze de consultații pe bază de trimitere. Astfel de declarații ne îndreptățesc să credem că, dacă nu am fi tras un semnal de alarmă, dr. Cătălina Petre ar fi putut foarte bine să plece, fără niciun regret din partea conducerii. Ce nu înțeleg frățicii este că pe oameni nu-i interesează decât să aibă parte de asistență medicală de specialitate, gratuit, și oferită de medici competenți, pentru că au plătit și plătesc asigurări foarte mari. Mai puțin contează dacă banii intră în bugetul spitalului sau în salariul medicului.  Șocante au fost și afirmațiile la adresa urologului Calotă, prea”bătrân” – în opinia conducerii Spitalului Găești și prea specialist, zicem noi, ca să aibă dreptul la câțiva metri pătrați în comodat. Poate tânărul medic venit prin concurs ar fi avut ce învăța. Nu de alta, dar gurile rele spun că pentru asistență la urologie se cam bat drumurile spre clinici particulare și spre Târgoviște, București sau Pitești! Cică dr. Nicolae Ene ar fi plecat, din motive de salariu, și nu din cauza relației încordate cu factorii de decizie. Având în vedere cât de dedicat era muncii sale la Spitalul Găești, ne vine greu să credem că banii l-au motivat să ia o decizie radicală, mai ales că investise foarte mult și într-un cabinet privat. Materialul din ziarul frățic nu pare altceva decât o compoziție propagandistică a unor indivizi îndrăgostiți de putere, prin care se încearcă o manipulare ordinară și întoarcerea găeștenilor împotriva medicilor, cei puțini care ne-au mai rămas. În loc să se găsească soluții pentru a aduce în unitatea spitalicească cât mai multe cadre calificate și specializate, se adoptă o atitudine halucinantă împotriva celor care există, pentru că acești oameni care au învățat pe brânci ca să salveze vieți nu vor sta niciodată în genunchi în fața niciunui politician, indiferent cât de important și iubit s-ar crede el!

Articol publicat de

Redactor sef

2 Comments

2 Comments

 1. marius giurea

  15 mai 2014 at 2:19

  E de neconceput unde se poate ajunge pana si intr-un orășel mic, asa ca Gaestii. …
  Ca întotdeauna, bătăliile din sectorul sanitar nu se vor sfârși nicicând pentru că interesele personale și politice sunt primordiale. Ne doare sa auzim asemenea vești. Se trăia mult mai bine pe vremea lui Bauer.

 2. aura

  15 mai 2014 at 10:11

  Victorie! ?
  Am ajuns sa ne bucuram de normalitate.
  Femeia zbir si cu capul rosu isi ataca colegii si lauda primarul. Ghiciti pentru ce? Cumva pentru banii adusi de vechea administratie in 2009, bani pe care ii cheltuie ei acum? Da!
  Se mandreste cu amenajarea curtii spitalului in loc sa fie mandra de realizarea actului medical. Daca un om bolnav vine la spital are nevoie in primul rand de un medic specialist,de medicatia adecvata, de o vorba buna si aia apoi de aleile spitalului.
  Nu am uitat comentariile postate aici de diversi pacienti ( culmea, nu de M. Ionescu ) care s-au confruntat cu raceala si indiferenta doamnei manager. Glasul ei te loveste. Tonul ridicat te face si mai grav bolnav. Atitudinea infirmierelor, subalternele doamnei manager, ati putut sa o cunoasteti din relatarea unei doamne beneficiara a serviciilor acestui spital manageriat de dumneaei.
  Se simte nedreptatita de articolul de aici si indreptatita sa se dezvinovateasca in fata celor de aceeasi culoare.
  Stai linistita doamna, noi cunoastem foarte bine situatia din institutia pe care cica o manageriati.
  Nimeni nu pleaca dintr-un loc in care se simte bine. De ce medicii si-ar da demisia daca acolo ar curge lapte si miere?
  Te arati suparata pentru ca in articolul Marianei Ionescu aceasta spune ca din cauza unor ” activisti fara experienta ” pleaca medicii. Ai mare dreptate sa fii suparata. Medicii de la Gaesti pleaca tocmai datorita experientei activistilor de partid.
  Tovarasa manager, oare nu stii ca un medic batran are mai multa experienta decat unul abia iesit de pe bancile scolii?
  Si apropo, cat mai ai pana la pensie? Anul asta e gata? Faci 65 de ani? Te intreb pentru ca e cazul sa lasi locul unui manager tanar si mai ales cu studii manageriale.
  Femeile de la Gaesti se duc la clinica lui Nicu Parcalabu. O vorba buna alina suferinta.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Facebook

Enescu Supermarket

Alte articole

Evenimente

Sute de părinți pot fi văzuți, dimineața, în fața porții Școlii ”Șerban Cioculescu”, acolo unde își aduc copiii pentru a intra în clase. Adulții...

Evenimente

În această dimineață,  un elev în vârstă de 17 ani a fost acroșat de un autoturism (condus de un barbat in varsta de 67...

Evenimente

George este un tânăr de numai 25 de ani, foarte bolnav, care se zbate pentru supraviețuire. Sistemul sanitar din România nu-l consideră prioritate. Banii...

Evenimente

Bogdan Simion, fondatorul site-ului de stiri dambovitanews.ro, s-a stins din viață in această după-amiază, după ce a fost infectat cu virusul SARS CoV-2. Bogdan...

Advertisement Enescu Supermarket