ILEGAL! FUNCȚIONARI AI PRIMĂRIEI GĂEȘTI FAC POLIȚIE POLITICĂ! "Dacă nu votați cu noi, va fi rău!" | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Evenimente

ILEGAL! FUNCȚIONARI AI PRIMĂRIEI GĂEȘTI FAC POLIȚIE POLITICĂ! ”Dacă nu votați cu noi, va fi rău!”

dorina mocanumocanu dorina2

PSD-ul a scos artileria grea la Găești! După ce întâlnirile pe cartiere între primar, consilieri și cei câțiva cetățeni au eșuat lamentabil, au fost trimiși – din ușă în ușă – funcționari publici, care să-i amenințe voalat pe găeșteni și care să le ceară – în mod ilegal – datele de identitate și informații despre opțiunea de vot! Mai mulți oameni ne-au contactat pentru a ne spune că funcționara publică a Primăriei, Dorina Mocanu, face o propagandă deșănțată, soră cu poliția politică, și că încearcă să intimideze electoratul. ”Ne-a bătut la ușă d-na Mocanu și ne-a zis: ”Știți că pe 25 se votează? Cum vă numiți? Ce număr aveți la apartament? Câți sunt în casă cu drept de vot? Cum se numesc? ”. După ce a notat cu conștiinciozitate, ne-a întrebat cu tupeu: ”Cu cine votați?”.  Dacă îndrăznești să spui ”nu e treaba dumneavoastră, votul e secret”, ți-ai găsit beleaua. Funcționara și cei 3 care o însoțesc plusează: ”Dacă votați cu noi, o să vă fie bine!”. Și dacă nu votez cu voi, ce se întâmplă? ”Va fi rău!”, mi-a răspuns”.  Oamenii ne-au mai spus că Dorina Mocanu are o poezie pe care o repetă la fiecare ușă, și anume ce realizări fenomenale are primarul Iacobuță, cu alei betonate în parc, pavele colorate și borduri vopsite, bașca pet-uri sub care cresc trandafiri. Apoi, încearcă să-i amețească pe electori că ar beneficia – chipurile – de apă de calitate la robinete, pe care tot PSD-ul o dă, nu că – în realitate – e plătită cu bani grei, pentru bunăstarea frățicilor de la Compania de Apă.  În final, nu uită să-i ocărască pe consilierii locali de la PNL și PDL, ”dușmanii” care împiedică faptele mărețe de vitejie ale actualei administrații, risipitoare de bani publici pe tot felul de cai verzi pe pereți! Solicităm Poliției şi Parchetului să verifice în ce condiții funcționara publică Dorina Mocanu cere informații cu caracter personal oamenilor din Găești, cum își permite să le folosească în scopuri electorale și, mai ales, cu ce drept amenință cetățenii. Solicităm, de asemenea, destituirea distinsei din funcția publică pe care o ocupă, întrucât ea nu mai poate fi un garant ar respectării legislației în vigoare, nici al imparțialității și obiectivității de care ar trebui să dea dovadă. Propunem să o facem șefă cu propaganda, alături de alte țățici și mitici, numai buni de epurtat politic indezirabilii!

Articol publicat de

Redactor sef

5 Comments

5 Comments

 1. aura

  14 mai 2014 at 19:20

  Supunem la vot propunerea dumneavoastra.
  Cine este pentru?
  Se abtine cineva?
  In unanimitate de voturi propunerea dumneavoastra a fost validata. Tovarasa Mocanu este de acum sefa cu propaganda peste ţăţici si mitici.! ?
  Ramane sa mai vedem cum isi fac datoria cei carora le-ati solicitat sa faca verificari in legatura cu cererea de informatii cu caracter personal, cetatenilor orasului, de catre persoane neautorizate.

 2. frysteyler

  15 mai 2014 at 10:03

  Aura spune!!!:::???de ce nu dezvalui identitatea,si te ascunzi?ai comentarii ok,de ce te feresti?………Sunt surprins ca poate invata poezii,functionara de la primarie!……,si mai sunt surprins ca niste consilieri de doi lei sunt aproape dumezei prin oras!Adevarul e ca incearca se se minta ochiul cu MARILE REALIZARI ALE PARTIDULUI COMUNIST ROMAN,scuze am spus comunist,trebuia pesedist,ce au fost facute in orasul Gaesti,!Bai CONDUCATORILOR:avem nevoie de locuri sigure de joaca pentru copii ,nu in care sa se plimbe cainii,avem nevoie de un bazin de inot(la Titu se poate)Astia nu sunt capabili sa traseze o linie continua pentru a delimita o parcare de masini(economie de vopsea),si tu borbesti de bazin!?Nici in o sutade ani nu prindem Titu din urma!!!!Sau construim ceva pt oameni!!!!,avem nevoie de cosuri de gunoi intre blocuri,de spatii de relaxare(nu sa mergem la Druga sa platim pt o ora de joc),de curatenie cu simtiri nu superficiala(cu tractorase/motorase care doar se invart printre blocuri pe banii nostrii,sa ne scapati de cainii care ne musca printre blocuri si multe altele…..NESIMTITILOR!!!!!!

 3. aura

  15 mai 2014 at 14:11

  frysteyler -prietene, identitatea mea e ca si a ta. Nu ma ascund si mai ales nu ma feresc. Sunt un om liber si-mi place sa fiu cateodata vocea cetateanului. Ma bucur sa aflu ca tie comentariile mele ti se par ok. Multi ma injura, dar nu ma ating.
  Imi place sa interactionez cu oamenii, sa-i ascult, sa-i intreb si mai ales sa observ tot ce se intampla. Comentariile mele sunt legate tocmai de aceste observatii si sunt scoase la iveala multe din nemultumirile cetatenilor, care uneori se feresc sa spuna deschis ceea ce-i macina.
  Sa nu crezi ca gaestenii se entuziasmeaza cand au apa neagra la robinete si pe care o platesc cu cel mai mare pret din tara. Compania de apa percepe taxe si majorari daca unul nu-si plateste la timp factura. Despre calitate nu-i intereseaza. Banul sa iasa.
  Cetatenii nu-i ridica osanale primarului, ba din contra. Nu le face placere sa mearga zilnic pana la Arsuri cu bidoane pentru a-si procura apa pe care sa o poata bea. Nici atunci nu canta ode pentru preamarire acestuia.
  Exemplele pot continua, dar am tot zis despre ele.
  Stii ce e mai grav? E tocmai faptul ca primarul, desi stie ca cetatenii nu sunt multumitii, se complace in aceasta situatie si s-a inconjurat de o mana de fripturisti ( ei isi zic fratici ) care sunt gata sa-l pupe si-n cur numai sa le fie lor bine.
  De aici si pana a sfarsi si el a crede cat e de iubit e doar un pas.
  Stiu ca ai auzit de cultul personalitatii, ei asa i se ridica astuia ode, incat o sa ajunga sa-si inchipuie ca fara el nu mai e posibila viata.
  Se zice ca istoria se repeta. Nu vreau sa cred ca ne vom intoarce la epoca stalinista cand in ziarele vremii se citea despre Stalin care era asa de nemaipomenit si de binecuvantat incat cand mergea pe camp sub cizmele lui crestea iarba si recolta. Nu e departe nici epoca ceausista in care nimic nu se intampla fara mult iubitul.
  Ce ati zice sa cititi ca sub talpile primarului nostru cresc toate cele necesare traiului? Fara interventia mult iubitului primar nici vantul nu bate, etc. Nu va apuca greata?

 4. Robin Hood

  15 mai 2014 at 15:24

  ”Dorina Mocanu are o poezie pe care o repetă la fiecare ușă, și anume ce realizări fenomenale are primarul Iacobuță, cu alei betonate în parc, pavele colorate și borduri vopsite, bașca pet-uri sub care cresc trandafiri. Apoi, încearcă să-i amețească pe electori că ar beneficia – chipurile – de apă de calitate la robinete, pe care tot PSD-ul o dă, nu că – în realitate – e plătită cu bani grei, pentru bunăstarea frățicilor de la Compania de Apă.”

  PACAT CA NU ESTE DE PARTEA PDL-ULUI… ATUNCI POEZIA ERA SIMPLA… VOTATI PDL A FACUT.. ”NIMIC”
  TIMP DE 12 ANI 😉

 5. frysteyler

  15 mai 2014 at 17:03

  Ai dreptate!…Daca cineva de la primarie citeste,si sunt sigur ca se gaseste cineva!<domnilor;avem nevoie de curatenie si amenajari si pe strazile de dupa blocurile gri din fata,de spatii de joaca pentru copii ,nu numai cu nisip pe jos,ci si cu material special antiderapant si protector,nu avem nevoie de topogane care au la baza un morman de ciment,de spatii inchse pentru aceste locuri de joaca:avem nevoie cum am mai spus de cosuri de gunoi pe strazile dintre blocuri,avem nevoie de locui de parcare bine delimitate si numerotate,care sa fie curate si de un nr de telefon in care sa anuntam un abuz in parcari,de terenuri pt sport in care sa se faca miscare gratuit nu pe bani,de bazin de inot(aveti spatiu la obor),ca si asa miroase a rahat acolo,avem nevoie de apa potabila,avem nevoie de polite locala competenta care sa arate siguranta nu mitocanie(m-am intalnit cu un militean comunitar in piata,care intra pe interzis,gramada peste mine cu masina,..,acelasi care imi spunea dupa doua saptamani ca de ce nu am vazut ca e interzis!!),avem nevoie sa dispara tigania din piata,avem nevoie de trotuare si intre blocuri si de flori…….,avem nevoie sa strangeti cainii maidanezi,etc!!!!!!!…..S-A LUCRAT LANGA FISC LA O CANALIZARE,SI S-A FACUT UN CRATER ADANC DE 1,5M,PE CARE NU S-A DERANJAT NIMENI SA-L IMPREJMUIASCA PENTRU SIGURANTA!!!! …………….ATAT TIMP CAT O SA CREDETI CA DACA FACETI CEVA,TREBUIE SA TE OVATIONEZE CINEVA SI SA-TI RIICE STATUI,NU O SA SE SCHIMBE NIMIC!!!!FACE-TI-VA TREABA,CA PENTRU ASTA A-TI FOST ALESI!!!!!!!!!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Facebook

Enescu Supermarket

Alte articole

Evenimente

Sute de părinți pot fi văzuți, dimineața, în fața porții Școlii ”Șerban Cioculescu”, acolo unde își aduc copiii pentru a intra în clase. Adulții...

Evenimente

În această dimineață,  un elev în vârstă de 17 ani a fost acroșat de un autoturism (condus de un barbat in varsta de 67...

Evenimente

Bogdan Simion, fondatorul site-ului de stiri dambovitanews.ro, s-a stins din viață in această după-amiază, după ce a fost infectat cu virusul SARS CoV-2. Bogdan...

Evenimente

George este un tânăr de numai 25 de ani, foarte bolnav, care se zbate pentru supraviețuire. Sistemul sanitar din România nu-l consideră prioritate. Banii...

Advertisement Enescu Supermarket