Contactează-ne pe

Noutăți

Tot Găeştiu-i „fruncea”! „LEUL DIN BANAT”, SNOPIT ÎN RING DE POLIŢISTUL DAN MOCANU DE LA RESPECT GYM !

Publicat în data de

- 1.606 vizualizări

mocanu-1mocanu2

„Mă voi răzbuna pe un poliţist! Eu nu mă lupt pe stradă, ci în ring!”, a declarat sportivul timişorean Ilie Florin, care a fost confundat, ridicat şi reţinut câteva ore, din greşeală, de poliţie şi mascaţi, pe motiv că ar fi lovit un poliţist de la Rutieră şi ar fi fugit.  „Leul din Banat”, cum i se mai spune lui Ilie,  trebuia să meargă la Gala Local Kombat de la Reşiţa, din 12 aprilie, dar nu ştia cu cine se va bate. Poliţistul de la Rutieră din oraşul nostru, Dan Mocanu, mentorul Respect Gym Găeşti, îşi vedea de ale lui. Mai exact, serviciu şi antrenamente susţinute cu elevii săi, care vor avea meciuri grele luna viitoare: Cristian Ristea pe 24 mai, la Craiova şi Robert Stoica, care va debuta în K1 pe 30 mai, la Timişoara. Cu două zile înainte de Gală, a fost invitat să-l înfrunte pe Ilie Florin la Reşiţa. Cu toate că nu mai luptase de mult, Mocanu a acceptat provocarea. „Leul din Banat”  a văzut în luptătorul nostru pe toţi mascaţii şi poliţiştii timişoreni care, în opinia sa, s-au purtat cu el ca şi cu ultimul infractor până s-au limpezit apele, poliţiştii recunoscând că au făcut o greşeală. Meciul a fost senzaţional, Dan Mocanu învingându-şi categoric adversarul prin K.O., în repriza a II-a, după ce îl trimisese la podea de nenumărate ori. Şi, uite aşa, Mocanu le-a spălat onoarea colegilor din Banat.

mocanu3mocanu4

 Screenshot_1 Screenshot_2 Screenshot_3 Screenshot_4 Screenshot_5 Screenshot_6 Screenshot_7 Screenshot_8

Citește articolul
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. aura

    18 aprilie 2014 at 9:31

    Respect, Dan Mocanu!

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Scandal la Spitalul Găeşti! PROTEST SPONTAN AL CADRELOR MEDICALE! Ce se întâmplă cu Compartimentul Primiri Urgenţe!?

Articol scris de

A fost răzmeriţă, în această dimineaţă, în curtea Spitalului Găeşti. Cadrele medicale au protestat şi au susţinut că nu pot să asigure şi urgenţe, şi secţiile COVID, având în vedere că sunt foarte puţini şi că nu au circuite epidemiologice.

Ordinul Ministrului Sănătăţii, prin care – la propunerea DSP – Spitalul Găeşti a fost transformat în spital COVID, fără consultarea cadrelor medicale şi a autorităţilor locale, a creat un adevărat haos în unitatea spitalicească din oraşul nostru. În doar câteva zile, s-au făcut tot felul de scenarii, care mai de care mai fanteziste, care au adus la paroxism starea de spirit în comunitatea locală şi în rândul medicilor, asistentelor şi infirmierelor.

Fără instrucţiuni, fără comunicare, fără explicaţii, autorităţile de la judeţ – DSP şi prefectura –  cele care acum vreo 12 zile se convinseseră că Spitalul Găeşti nu are cum să trateze bolnavi infectaţi cu COVID, întrucât are o structură monobloc, au luat o decizie care a aruncat în aer liniştea a 100.000 de oameni şi care a lăsat loc de interpretări, manipulări, scenarii şi jocuri mizerabile.

Primarul Grigore Gheorghe şi managerul Laurenţiu Beluşică au luat decizia să menţină Compartimentul Primiri Urgenţe, singurul care acordă primul ajutor pentru întreaga zonă de sud a judeţului. Este inadmisibil, pentru orice minte sănătoasă, să laşi oamenii să moară în salvări, în acele situaţii în care viaţa depinde de câteva minute şi de intervenţia rapidă a unui cadru medical calificat. De altfel, şi statisticile arată utilitatea acestui compartiment care, doar de la începutul anului, a gestionat în jur de 10.000 de urgenţe.

Măsura însă a fost contestată, în prima fază, chiar de cadrele medicale.

La faţa locului a ajuns şi primarul Găeştiului, Grigore Gheorghe. În prezenţa acestuia, după un dialog contondent, s-au găsit şi soluţiile: se va face o intrare separată pentru bolnavii de coronavirus, se fac demersuri pentrui obţinerea – în timp record – a autorizaţiei la noua radiologie, iar Compartimentul Primiri Urgenţe rămâne unde este şi în prezent. 5 medici, mai ales cei cu contracte de colaborare, vor asigura urgenţele, iar 6 medici vor rămâne pe secţiile COVID.

Timp de cel puţin o săptămână, în Găeşti nu vor fi aduşi bolnavi infectaţi cu SARS COV-2. De mâine, cei de la DSP vor veni la spital, pentru a face instruiri.

 

 

Citește articolul

Anunțuri

AI NEVOIE DE AJUTOR LA CURATENIE? Ai aici solutia!

Articol scris de

 Serioasă , familistă și curată , cu simtul răspunderii, atenta la detalii , caut sa fac curat in apartamente / case. Ma pot deplasa oriunde in orașul Găești. Doresc sa colaborez doar cu familii serioase.
Pt detalii va rog sa ma contactați. 
Mihaela :0761953336

Citește articolul