Contactează-ne pe

Evenimente

Părinţii tenismenei Sorana Cîrstea au fost duşi azi-noapte la audieri!

Publicat în data de

- 861 vizualizări

Aproape de miezul nopţii s-au terminat percheziţiile  la depozitul alimentar care aparţine familiei tenismenei Sorana Cîrstea. Anchetatorii cred că firma târgovişteană ar avea legături cu  reţeaua din dosarul cărnii instrumentat de DIICOT. Ofiţerii DGA au controlat mai bine de 10 ore depozitul, actele, maşinile firmei, dar şi pe cele personale, iar părinţii tenismenei au fost duşi la audieri cu duba  jandarmilor. Avocatul familiei Cîrstea  a susţinut  că în depozit nu există carne şi că percheziţiile au vizat nişte afaceri cu societăţile implicate în dosarul cărnii, dar anchetatoriii  au ridicat toate calculatoarele şi documentele depozitului alimentar.
 „Au fost nişte probleme de afaceri ale doamnei Liliana Cîrstea care au avut legătură cu cauza care se instrumentează de către DIICOT. Aici au fost numai nişte probleme de afaceri. Firma doamnei Cîrstea avea legătură cu firmele din dosarul cărnii”, a declarat Ion Nicolae, avocatul familiei.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hV4J5fFtluI&list=UUTpVPDgqF5Y4gOF9a1CcvZQ[/youtube]

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Cuțitarul Togan recidivează! A IEȘIT DIN PUȘCĂRIE ȘI A COMIS-O GRAV!

Articol scris de

Proaspăt eliberat condiționat, găeșteanul Ion Togan, cunoscut pentru antecedentele faptelor cu violență, a recidivat. A băut bine cu un prieten în apartamentul acestuia din urmă, după care s-au luat la ceartă. Togan nu a stat prea mult pe gânduri și l-a lovit cu cuțitul în gât pe amicul de pahar.

Autoritățile au intervenit de urgență. Ion Togan este cercetat acum de procurorii de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, pentru tentativă de omor.

Victima a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Togan fusese condamnat după ce lovise cu cuțitul un alt bărbat, tot din Găești. El a fost eliberat condiționat, după aproximativ un an de pușcărie.

 

 

Citește articolul

Evenimente

Socotelile au detronat-o: EA ESTE ADEVĂRATA MISS GĂEȘTI 2020! Organizatorii recunosc public eroarea!

Articol scris de

”Dintr-o regretabila eroare de calcul, clasamentul concursului Miss Găești 2020, organizat de Casa de Cultură „Dumitru Stanciu” in data de 21 februarie, a fost viciat. O comisie formata la initiava primarului Grigore Gheorghe a refacut calculele notelor la concursul Miss Găești, conform imaginilor video, iar câştigătoare este Maria Alexandra Stoica – Miss Găești 2020 (234 puncte). Ne exprimam regretul pentru eroarea comisa si asiguram publicul gaestean ca persoana responsabila va fi trasă la răspundere. Intentia intregii echipe a Casei de Cultura a fost de a organiza un concurs corect si transparent, dovada fiind si practica notelor la vedere, care sa permita, tocmai, controlul publicului si prevenirea unor asemenea erori. Ne cerem scuze fata de toti concurenții implicați si ne exprimam regretul ca un eveniment organizat cu profesionalism si daruire este umbrit de o astfel de intamplare. Castigatoarea, conform clasamentului real, va fi pusă in drepturi in conformitate cu Regulamentul de concurs. Va mulțumim pentru intelegere”, se arată într-un comunicat al Casei de Cultură ”Dumitru Stanciu”.

 

 

 

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------