Contactează-ne pe

Noutăți

S-a înfiinţat Clubul Sportiv „Progresul” Găeşti! VICEPREŞEDINŢII SUNT DE COMĂ: RAPIDISTA MILICA, FINICU’ SORIN, MECANICU’ MATEI ŞI SECRETARA LUCICA!

Publicat în data de

- 3.209 vizualizări

S-a înfiinţat Clubul Sportiv „Progresul” Găeşti, cu sediul la Şcoala „Radu cel Mare”, condus de profesorul Dan Braşoveanu. Această nouă entitate, realizată în scopul revigorării sportului de masă, posibil şi de performanţă  în oraş, va avea un buget anual de aproximativ 1,5 miliarde lei vechi şi şi-a propus să reunească mai multe ramuri sportive, cum ar fi: în primul rând fotbal, apoi handbal, baschet, volei, atletism, tenis de câmp, tenis de masă, judo, şah, gimnastică aerobică şi, nu în ultimul rând, atleţii veterani. Cine nu se va înscrie sub cupola „Progresului” va avea… regres, adică nu va primi niciun sfanţ din bugetul local. De menţionat că mare parte dintre vicepreşedinţii acestui club nu au nici în clin, nici în mânecă cu sportul, însă au un ditamai carnet roşu în buzunare. Iată cine va conduce sportul spre progres, în Găeşti: Mihai Dumitra, fostă învăţătoare la Şcoala nr. 3, actualmente directoare la şcoala păzită de bodyguarzi, „Şerban Cioculescu”; Matei Sorin, inginerul care predă Mecanică la Liceul „Iordache Golescu”, uns director adjunct de „frăţici” la aceeaşi instituţie; Marin Sorin, profesor de matematică, finul primarului; Dobre Lucica, adusă dubios secretară la Şcoala „Radu cel Mare”, angajată însă de o firmă privată şi transferată în învăţământ, pe bani publici; Cezar Vasilescu, în sfârşit un profesor de sport etc. De menţionat că din această echipă de conducere, cu doar două persoane care-şi merită locul acolo (respectiv profesorii de educaţie fizică Dan Braşoveanu şi Cezar Vasilescu), nu fac parte oameni care au adus performanţă în Găeşti. Mircea Gheorghe, cel care a descoperit numeroase talente, inclusiv portarul echipei naţionale de handbal; Gheorghiţă Popovici, pe ai cărui jucători de baschet se bat echipe mari;  Constantin Stan, profesorul găeştean care a realizat performanţă la atletism şi volei şi mulţi alţii, care s-au remarcat prin rezultate şi seriozitate nu au avut loc în Clubul iacopetian. De asemenea, niciun profesor de la Colegiul Naţional „Vladimir Streinu” nu se regăseşte printre vicepreşedinţi. Se aşteaptă o abundenţă de înscrieri pe toate acele ramuri menţionate mai sus, urmând ca antrenorii să fie remuneraţi, iar din vară, copiii talentaţi să fie legitimaţi şi înscrişi în campionatele judeţene şi naţionale. Interesant de precizat este că nu există infrastructura necesară pentru practicarea unora dintre sporturile prinse în schema de organizare, cum ar tenisul de câmp. Din informaţiile pe care le avem la această oră, 60 de copii s-au înscris la fotbal, urmând să fie împărţiţi pe grupe de pregătire. 

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Noutăți

CARPATIK HOME & GARDEN, UN MAGAZIN PENTRU OAMENII GOSPODARI!

Articol scris de

Primavara aceasta vine cu  oferte foarte atractive in noul magazin Carpatik home & garden, deschis de curand in centrul orasului Gaesti, aproape de Piata agroalimentara.

Dam starul promotiei de primavara in 27 februarie ora 10, iar  primii 100 de clienti primesc CADOU un sistem  audio (doua boxe si  unitate centrala cu radio si CD) pentru cumparaturi  de mimim 99 lei.

Oferim clientilor nostri solutii foarte avantajoase si consiliere pentru achizitionarea  produselor  de calitate de la brandurile  consactrate; STIHL, MAKITA, BOSCH RURIS, OMAC, ROTAKT, YATO si multe altele.

Promotia cu reduceri mari  cuprinde o gama variata de produse pentru casa si gradina:

motocultoare pe benzina si diesel de la 7CP la 15 si 18CP cu toate accesriile, remorci, tractoare de 20 si 26CP cu toate accesoriile, motofierastaie, motocoase, masini de tuns gazonul, motopompe si pompe submersibile, masini de gaurit, compresoare, moara cu ciocanele, polizoare unghiulare, generatoare de curent, aparate de sudura si multe alte articole atat de necesare in fiecare gospodarie.

Avem oferte avantajoase si pentru clientii care doresc sa cumpere cu cardul de cumparaturi in 12 rate fara dobanda sau cu sistemul de creditare, atat pentru angajati, cat si pentru pensionari.

Va asteptam cu drag sa descoperiti ofertele din magazinul nostru!

Grabiti-va sa prindeti cadoul si alte surprize pe care le–am pregatit in aceasta promotie!

 

Citește articolul

Evenimente

Cuțitarul Togan recidivează! A IEȘIT DIN PUȘCĂRIE ȘI A COMIS-O GRAV!

Articol scris de

Proaspăt eliberat condiționat, găeșteanul Ion Togan, cunoscut pentru antecedentele faptelor cu violență, a recidivat. A băut bine cu un prieten în apartamentul acestuia din urmă, după care s-au luat la ceartă. Togan nu a stat prea mult pe gânduri și l-a lovit cu cuțitul în gât pe amicul de pahar.

Autoritățile au intervenit de urgență. Ion Togan este cercetat acum de procurorii de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, pentru tentativă de omor.

Victima a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Togan fusese condamnat după ce lovise cu cuțitul un alt bărbat, tot din Găești. El a fost eliberat condiționat, după aproximativ un an de pușcărie.

 

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------