Contactează-ne pe

Noutăți

Fiţuica lui Iacobuţă fură ştiri! Şi le aiureşte, nu le nimereşte! Citeşte aici de ce a înnebunit lupu’!

Publicat în data de

- 1.358 vizualizări

 

Care ar mai fi raţiunea existenţei fiţuicii lui Iacobuţă, dacă nu am exista noi? În loc să publice cheltuielile şi informaţiile publice de care cetăţenii oraşului au nevoie, că doar d-aia îi plătesc generos,  incompetenţii fură constant informaţiile noastre, de pe site-ul http://cronica-gaestiului.ro/ ,  se ocupă cu datul de replici, combătând, culmea, răspunsurile oficiale ale primăriei (SIC!) şi îşi catifelează limbile pentru a-i înroşi imaginea cu trandafirii de sub peturi şefului de primărie şi partid. În această mascaradă ieftină este implicată inclusiv Carmen Niţă, nevasta întâiului pieţar, unsă şi ea de curând şefa Serviciului Administrativ de la Spitalul Găeşti, care este obligată să facă şi muncă de propagandă politică PSD în ziarul plătit de noi toţi. Cu toate acestea, “editorul şef” n-ar fi mulţumit: fumează, oftează şi se ambalează! Conform gurilor rele ale spitalului, madame Niţă  nu mai poate să guste din mâncarea bolnavilor, pentru că este chemată la ordine politice în timpul programului, pentru a scrie după dictare. Ce nu ştie Iacobuţă este că şi la primărie pereţii au urechi mari, cât pâlnia, şi chiar zilele trecute nişte binevoitori ne-au spus că ar fi fost o şedinţă cu scântei, bieţii scribi  fiind  muştruluiţi că nu reuşesc să scoată în evidenţă faptele de măreţie ale iubitului conducător. Orb de furie, Iacobuţă chiar şi-ar fi ameninţat slugile credincioase că le dă afară şi că aduce… Şock-ul! Poţi să aduci Iacobuţă, şi PROTV-ul, care oricum se adapă tot din informaţiile noastre. Cronica de Găeşti va exista şi va arăta adevărul, exact aşa cum nu-l vrei tu!

Publicitate
Loading...
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. mady_madlen

    4 decembrie 2013 at 15:12

    Să ne pisham cu totii pe Buţă din IACOPET!

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Noutăți

Combinezoane de protecţie, distribuite de ISU şi către Spitalul Găeşti! AFLĂ CE ALTE ECHIPAMENTE AU AJUNS ÎN JUDEŢ!

Articol scris de

Un nou lot de echipamente de protecţie pentru județul Dâmbovița. În această seară, în județul Dâmboviţa au ajuns 2.060 combinezoane de protecție. Acestea au fost distribuite de ISU “Basarab I” Dâmboviţa către Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Dâmboviţa, Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, Unitatea de Primiri Urgenţă (UPU) Târgovişte, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Dâmboviţa, Spitalul Orășenesc Pucioasa și Spitalul Orășenesc Găești.

În zilele următoare vor ajunge și 1.140 măști tip FFP2 şi 1.100 măști tip FFP3.

Materialele de protecție au fost achiziționate de statul român prin Oficiul Național de Achiziții Centralizate și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență în cadrul eforturilor de combatare a efectelor pandemiei de COVID-19 în țara noastră.

COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Citește articolul

Evenimente

Desfăşurare de forţe la Corbii Mari! ZECI DE POLIŢIŞTI PE STRADĂ, PENTRU SIGURANŢA CETĂŢENILOR!

Articol scris de

Poliţişti, mascaţi şi jandarmi se află de două zile în Corbii Mari, astfel încât oamenii să înţeleagă că este nevoie să rămână în case. Măsurile au fost luate după ce aici au fost confirmate un deces şi 7 cazuri de coronavirus în doar câteva zile. Cumplita boală s-a răspândit cu rapiditate, după ce un bărbat de 56 de ani a fost infectat la o clinică privată din Bucureşti, unde făcea dializă.

Poliţia a instituit filtre în toate satele componente şi se asigură că oamenii rămân în carantină, în aceste momente critice, şi că focarul nu se extinde.

Mai trebuie spus că astăzi a avut loc înmormântarea bărbatului de 56 de ani, decedat din cauza coronavirusului. La funeraliile desfăşurate conform legii, au participat doar 8 persoane.

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------