Contactează-ne pe

Noutăți

Prostie la superlativ! UN COPIL DE NICI 10 ANI FACE ASTA ÎNTR-O SALĂ DE CLASĂ!

Publicat în data de

- 2.022 vizualizări

Imagini revoltătoare pe Facebook, surprinse într-o sală de clasă de la deja celebrul Liceu Tehnologic ”Iordache Golescu” din Găești! Un copil care nu pare a avea mai mult de 10 ani a fost fotografiat recent cu o țigară în gură, în prezența unui bărbat, dar și a unei tinere. Cititorul care ne-a trimis pozele ne-a povestit că cei doi l-au încurajat pe puști să ia o ”mahoarcă”, după care s-au distrat copios pe seama lui. De prisos să spunem că Liceul ”Iordache Golescu” a devenit, de când cu noua conducere, o instituție scăpată din frâu, în care se întâmplă ceea ce nici cu gândul nu gândești.

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Noutăți

Combinezoane de protecţie, distribuite de ISU şi către Spitalul Găeşti! AFLĂ CE ALTE ECHIPAMENTE AU AJUNS ÎN JUDEŢ!

Articol scris de

Un nou lot de echipamente de protecţie pentru județul Dâmbovița. În această seară, în județul Dâmboviţa au ajuns 2.060 combinezoane de protecție. Acestea au fost distribuite de ISU “Basarab I” Dâmboviţa către Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Dâmboviţa, Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, Unitatea de Primiri Urgenţă (UPU) Târgovişte, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Dâmboviţa, Spitalul Orășenesc Pucioasa și Spitalul Orășenesc Găești.

În zilele următoare vor ajunge și 1.140 măști tip FFP2 şi 1.100 măști tip FFP3.

Materialele de protecție au fost achiziționate de statul român prin Oficiul Național de Achiziții Centralizate și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență în cadrul eforturilor de combatare a efectelor pandemiei de COVID-19 în țara noastră.

COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Citește articolul

Evenimente

Desfăşurare de forţe la Corbii Mari! ZECI DE POLIŢIŞTI PE STRADĂ, PENTRU SIGURANŢA CETĂŢENILOR!

Articol scris de

Poliţişti, mascaţi şi jandarmi se află de două zile în Corbii Mari, astfel încât oamenii să înţeleagă că este nevoie să rămână în case. Măsurile au fost luate după ce aici au fost confirmate un deces şi 7 cazuri de coronavirus în doar câteva zile. Cumplita boală s-a răspândit cu rapiditate, după ce un bărbat de 56 de ani a fost infectat la o clinică privată din Bucureşti, unde făcea dializă.

Poliţia a instituit filtre în toate satele componente şi se asigură că oamenii rămân în carantină, în aceste momente critice, şi că focarul nu se extinde.

Mai trebuie spus că astăzi a avut loc înmormântarea bărbatului de 56 de ani, decedat din cauza coronavirusului. La funeraliile desfăşurate conform legii, au participat doar 8 persoane.

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------