Contactează-ne pe

Noutăți

IACOBUŢĂ MAI VREA DOI CONSILIERI PERSONALI! Citeşte aici cum şi-a propus să pună talpa „frăţicilor” PSD pe oraş şi pe Primărie!

Publicat în data de

- 1.083 vizualizări

Primarul Iacobuţă nu şi-a „săturat” încă toată camarila de partid. Deşi le-a dat contracte grase din bani publici pe lucrări supraevaluate, deşi s-au făcut artificii cu angajări pe firme, care apoi au preluat servicii descentralizatre de la şcoli, deşi plătim aproape 2 miliarde pe an pentru colaboratori frecători de mentă, deşi au fost angajaţi incompetenţi cu carnet în posturi de conducere, robinetul banilor publici  pentru „frăţici” este departe de a fi închis! În ultima şedinţă a Consiliului Local, pe ordinea de zi a fost din nou  scoasă organigrama. Iată ce angajări vrea să facă cel mai iubit dintre găeşteni: încă două posturi de consilier personal (ca atare, nu se mulţumeşte numai cu nea’ Emil Bărbulescu, căruia îi dă 22 milioane pe lună); 3 posturi de consilieri, personal contractual, pentru proiecte în curs de implementare (adică pentru blana ursului din pădure!), un post de consilier asistent în cadrul compartimentului mediu (ca să închidă ochii când se taie arborii seculari din parc şi se duc cu remorca Primăriei acasă la „frăţicii” care au făcut campanie electorală!); şef serviciu Poliţie Locală (că din cei care sunt probabil că nu are pe cine să pună şi trebuie coordonaţi, să ştie pe cine să sară şi pe cine să intimideze, îmbrăcaţi în hainele plătite de noi!); un post şef birou impozite şi taxe şi un post informare publică (să-şi lungească… transparenţa). În concluzie, Iacobuţă vrea să transforme Primăria într-un SRL, cu body-guarzi şi cu persoane care nu ies din cuvântul partidului, plătite generos din banii noştri, ai tuturor.  Consilierii PNL şi PDL au respins această fantezie a primarului, întrucât acum câteva luni şi ei au întocmit o organigramă, dar aceasta niciodată nu a fost trimisă la avizare, la ANFP, aşa cum zice legea. Mai trebuie spus că la fostul Club al Pensionarilor vor fi angajate 6 persoane. De câteva luni, două „colaboratoare”, dintre care una mama secretarei lui Ţuţuianu, primesc câte 10 milioane lei vechi pe ochi frumoşi şi stat degeaba, în condiţiile în care instituţia nu este nici măcar acreditată.

 Găeştenii care pică în extaz pentru faptele „măreţe” din ultimul an, comparând probabil cu eşecul mandatului lui Toader, ar trebui să ştie că absolut toate lucrările sunt oferite fără transparenţă unor firme de casă (copii de primari , primari din comune PSD, fini, fraţi de fini, agitatoare  etc.) pe sume atât de mari, încât s-ar fi putut realiza de două ori mai multe lucruri în oraş. De asemenea, datul cu mătura şi înlocuitul pavelelor din loc în loc nu înseamnă că oraşul are vreun proiect de dezvoltare sau că administraţia face vreun efort pentru a accesa bani europeni sau că se atrage vreun investitor pentru crearea de locuri de muncă. Încă se merge pe proiectele vechii administraţii şi pe contractele încheiate din februarie 2012. Firma care a făcut trotuarele le-ar fi turnat chiar dacă alegerile ar fi fost câştigate de Fritz! Singurele idei originale ale primarului sunt cele cu PET-urile, închirierea de toalete ecologice cu câte 300 de lei pe lună (în condiţiile în care una nouă costă între 1.700 şi 2.700 de lei!), turnarea aleilor în parc, care duc spre copaci şi grătarele ruginite care au distrus misterul parcului. 

Publicitate
Loading...
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. mihaimihai8466

    2 decembrie 2013 at 19:45

    PRIMARIA S-A TRANSFORMAT IN MINISTER? DE CE ATATIA CONSILIERI AI PRIMARULUI SI PENTRU CE?    BARBULESCU CAPATA 22 MILIOANE SALARIU DIN BANII NOSTRI. JENANT!!! CE STII MAI NENEA BARBULESCU SA FACI PRIN BIROUL PRIMARULUI TOATA ZIUA? IN AFARA DE FAPTUL CA TE PLIMBI CU MASINILE PLATITE DE NOI, IN AFARA DE CAFELUTE, INSPECTII PRIN BIROURI, SI SMECHERII SILVICE, CE FACI DE BANII ASTIA? MAI AI SI PENSIE!!! NU_TI TREMURA MANA CAND II IEI DEGEABA DIN MUNCA GAESTENILOR? NU CREZI DON PRIMAR CA E PREA MULT SI CA NE SFIDEZI PE FATA? ALTII NU AU SERVICI IAR TU NU_TI MAI SATURI POTERA. ASTA E BATAIE DE JOC,

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Noutăți

Combinezoane de protecţie, distribuite de ISU şi către Spitalul Găeşti! AFLĂ CE ALTE ECHIPAMENTE AU AJUNS ÎN JUDEŢ!

Articol scris de

Un nou lot de echipamente de protecţie pentru județul Dâmbovița. În această seară, în județul Dâmboviţa au ajuns 2.060 combinezoane de protecție. Acestea au fost distribuite de ISU “Basarab I” Dâmboviţa către Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Dâmboviţa, Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, Unitatea de Primiri Urgenţă (UPU) Târgovişte, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Dâmboviţa, Spitalul Orășenesc Pucioasa și Spitalul Orășenesc Găești.

În zilele următoare vor ajunge și 1.140 măști tip FFP2 şi 1.100 măști tip FFP3.

Materialele de protecție au fost achiziționate de statul român prin Oficiul Național de Achiziții Centralizate și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență în cadrul eforturilor de combatare a efectelor pandemiei de COVID-19 în țara noastră.

COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Citește articolul

Evenimente

Desfăşurare de forţe la Corbii Mari! ZECI DE POLIŢIŞTI PE STRADĂ, PENTRU SIGURANŢA CETĂŢENILOR!

Articol scris de

Poliţişti, mascaţi şi jandarmi se află de două zile în Corbii Mari, astfel încât oamenii să înţeleagă că este nevoie să rămână în case. Măsurile au fost luate după ce aici au fost confirmate un deces şi 7 cazuri de coronavirus în doar câteva zile. Cumplita boală s-a răspândit cu rapiditate, după ce un bărbat de 56 de ani a fost infectat la o clinică privată din Bucureşti, unde făcea dializă.

Poliţia a instituit filtre în toate satele componente şi se asigură că oamenii rămân în carantină, în aceste momente critice, şi că focarul nu se extinde.

Mai trebuie spus că astăzi a avut loc înmormântarea bărbatului de 56 de ani, decedat din cauza coronavirusului. La funeraliile desfăşurate conform legii, au participat doar 8 persoane.

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------