Contactează-ne pe

Noutăți

Fasole cu ciolan şi spectacol în Parc, de Ziua Naţională! CITEŞTE AICI CUM S-AU DERULAT MANIFESTĂRILE OFICIALE! Galerie foto!

Publicat în data de

- 901 vizualizări

 

Ziua României a fost sărbătorită astăzi şi la Găeşti, aproape după acelaşi tipic ca întotdeauna. Manifestările oficiale s-au ţinut la Monument, unde politicienii locali, dar şi reprezentanţii instituţiilor au depus coroane, acompaniaţi de cântecele corului Casei de Cultură. De menţionat că cel mai mare agent economic din zona noastră, ARCTIC, nu a luat parte niciodată la manifestările de 1 Decembrie, în schimb a depus coroană firma de pază Star Sistems Security. De la ora 14.00, în Parcul Central va avea loc un spectacol realizat de formaţiile locale şi se vor împărţi porţii de fasole cu ciolan.

„Cronica de Găeşti” urează tuturor cititorilor un călduros „La mulţi ani”! Fiţi mândri că sunteţi români!

 

Publicitate
Loading...
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. mihaimihai8466

    2 decembrie 2013 at 10:00

    AU DAT EI DIN CIOLAN! PREA DARNICI!!

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Noutăți

Combinezoane de protecţie, distribuite de ISU şi către Spitalul Găeşti! AFLĂ CE ALTE ECHIPAMENTE AU AJUNS ÎN JUDEŢ!

Articol scris de

Un nou lot de echipamente de protecţie pentru județul Dâmbovița. În această seară, în județul Dâmboviţa au ajuns 2.060 combinezoane de protecție. Acestea au fost distribuite de ISU “Basarab I” Dâmboviţa către Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Dâmboviţa, Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, Unitatea de Primiri Urgenţă (UPU) Târgovişte, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Dâmboviţa, Spitalul Orășenesc Pucioasa și Spitalul Orășenesc Găești.

În zilele următoare vor ajunge și 1.140 măști tip FFP2 şi 1.100 măști tip FFP3.

Materialele de protecție au fost achiziționate de statul român prin Oficiul Național de Achiziții Centralizate și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență în cadrul eforturilor de combatare a efectelor pandemiei de COVID-19 în țara noastră.

COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Citește articolul

Evenimente

Desfăşurare de forţe la Corbii Mari! ZECI DE POLIŢIŞTI PE STRADĂ, PENTRU SIGURANŢA CETĂŢENILOR!

Articol scris de

Poliţişti, mascaţi şi jandarmi se află de două zile în Corbii Mari, astfel încât oamenii să înţeleagă că este nevoie să rămână în case. Măsurile au fost luate după ce aici au fost confirmate un deces şi 7 cazuri de coronavirus în doar câteva zile. Cumplita boală s-a răspândit cu rapiditate, după ce un bărbat de 56 de ani a fost infectat la o clinică privată din Bucureşti, unde făcea dializă.

Poliţia a instituit filtre în toate satele componente şi se asigură că oamenii rămân în carantină, în aceste momente critice, şi că focarul nu se extinde.

Mai trebuie spus că astăzi a avut loc înmormântarea bărbatului de 56 de ani, decedat din cauza coronavirusului. La funeraliile desfăşurate conform legii, au participat doar 8 persoane.

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------