Contactează-ne pe

Noutăți

CUTREMUR PE SCENA POLITICĂ GĂEȘTEANĂ! Fostul primar Alexandru Toader și-a dat demisia din Consiliul Local! CREZI CĂ A FOST ȘANTAJAT? VEZI AICI DECLARAȚIA LUI ÎN EXCLUSIVITATE!

Publicat în data de

- 1.789 vizualizări

 

Surpriză de proporții astăzi, în Consiliul Local Găești. Alexandru Toader, fost primar al Găeștiului până în anul 2012, și-a dat demisia din funcția de consilier local. Gestul lui Toader i-a luat prin surprindere chiar și pe colegii săi din PDL, care nu știau nimic despre intențiile acestuia. Toader a fost primar al Găeștiului timp de trei mandate. În primul, a candidat din partea PSD. La finalul celui de-al doilea mandat, după ce a intrat în conflict cu președintele Dan Iacobuță, dar și pentru a-și menține poziția și privilegiile, având în vedere trendul politic, a trecut la PDL. Acesta a fost momentul în care cariera politică a lui Toader a intrat în declin. El nu s-a mai implicat în acțiuni politice și nici nu a mai fost perceput ca un lider politic local. La alegerile locale din 2012, a pierdut șansa de a obține cel de-al patrulea mandat.S-a vehiculat că fostul edil ar fi fost șantajat de către adversarii politici din PSD să renunțe la poziția pe care o ocupa în Consiliul Local, întrucât acesta era o voce critică și avea cunoștințele necesare pentru a combate șmecheriile aparatului de specialitate și ale primarului în ceea ce privește gestionarea banilor publici, mai exact prin ce capitole sunt ”pitiți”. Alexandru Toader ne-a declarat, în exclusivitate, că nu a fost șantajat  și că altele sunt cauzele demisiei: ”Nu vreau să fiu părtaș la ce se întâmplă astăzi în Consiliul Local. După un an și jumătate, am constatat că nu se duce un proiect până la capăt, că ne pierdem vremea, nu se face absolut nimic. Au ajuns să facă rectificări pe măriri fictive de taxe și impozite. Când am fost primar, am încercat să am Consiliul de partea mea, să comunic hotărârile și prioritățile. Acum e bătaie de joc. Nu se va face nimic, iar eu îmi pierd timpul. Am văzut, de asemenea, privirea ostilă a salariaților Primăriei, mai ales atunci când am pus anumite întrebări de interes public. Le urez succes în activitatea laborioasă”.

 

Publicitate
Loading...
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. mihaimihai8466

    1 octombrie 2013 at 19:05

    NU ne mai mira nimic in politica asta, acum se cearta intre ei acum se impaca, iar noi cetatenii suferim.ACESTE lucruri se intimpla si in Guvern, Parlament; DL Ponta cand a fost in opozitie lua foc de guvernul anterior cand dadeau ordonate de urgenta,acum el ce face? DA OUG pt. adoptarea noului cod rutier. SA vedeti cati romani vor ajunge someri cei care ramine fara carnet.MULTI spun ca nu au bani la bugetul statului, s;au vreti sa le inchideti gura politistilor ca au salarii mici. POATE ASA IMPACATI SI CAPRA SI VARZA.  CA doar nu va doare ca mor romani pe sosele pline cu gropi!! ASA dragi soferi aveti grije cum conduceti ca puteti ramine fara masina, cum doreste DL V.ZGONEA PRESEDINTELE CAMERI DEPUTATILOR. SI UITE ASA AJUNGEM TOTI PIETONI!  DAR CINE STIE CE IDEI LE MAI VIN LA ASTIA  DE NE PUN TAXA PE MERSUL PE JOS, CA NU MERGEM FRUMOS.

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

Locuri de muncă la MAVEXIM pentru fete şi băieţi. DETALII, AICI!

Articol scris de

Mavexim se extinde şi angajează pe perioadă nedeterminată:

Mecanici auto

Consilieri vânzări (fete şi băieţi)

Consilieri recepţie Service (fete şi băieţi)

Pentru mai multe detalii, persoanele interesate pot suna la numarul de telefon 0753.098.011.  CV-urile pot fi aduse în incinta firmei din Gaesti (vizavi de Arctic) sau pot fi trimise pe adresa de e-mail resurseumane.mavexim@gmail.com

 

 

Citește articolul

Noutăți

HULUBEŞTI: Cetăţenii nu mai au aşteptări de la autorităţi, îşi rezolvă singuri problemele!

Articol scris de

La inițiativa a doi tineri din Hulubești, Nicolae Florin Ionuț și Ştefan Roată, s-a constituit un grup de acțiune cetățenească ce are ca scop declarant rezolvarea problemelor pe care autoritățile locale le-au ignorant prea multă vreme. Cetățenii din Hulubești au răspuns pozitiv acestei inițiative, așa că într-un timp relativ scurt au reușit să adune din donații suma de 10.000 lei, bani cu care au fost cumpărate diverse bunuri pentru grădinițele din localitate.
După consultarea cu doamnele educatoare, pentru a identifica nevoile imediate ale copiilor, s-a luat decizia de a cumpăra următoarele bunuri în fiecare din cele 4 grădinițe:  un Smart TV Samsung 108 cm Ultra HD 4 K cu suportul necesar prinderii acestuia, un covor tematic de joacă , un multifuncțional HP Laser jet , un cuptor cu microunde Samsung, o masă luminoasă pentru desen, o tablă magnetică. La grădinița din Butoiu de Sus s-a reușit pavarea unei alei de acces, pentru ca micuții să nu mai fie nevoiți a merge prin noroi până în sala de clasă în diminețile ploioase.
De Crăciun, același grup de inițiativă locală a reușit să ofere fiecărei grădinițe câte un tort și câte un brad împodobit, lângă care micuții să-l primească pe Moș Crăciun cu colinde și poezii. Ștefan Roată, unul din tinerii care s-a ocupat de această acțiune, ne-a spus: “E greu să încerci să faci ceva de genul ăsta, că îți pui primarul în cap, spunând că îl ataci pe el. Dar noi am vrut să ajutăm, nu să fim contra nimănui. Nu e vina oamenilor care plătesc taxe și impozite că în grădinița din comuna lor nu există un cuptor cu microunde în care copiilor să li se poată încălzi un sandvici. Iar copiii nu sunt vinovați chiar cu nimic că investițiile sunt făcute aiurea, iar unele achiziții sunt făcute doar pe hârtie și nu se regăsesc nicăieri pe teren. Oamenii au înțeles că împreună putem face ceva, și chiar am făcut.”
Nicolae Florin Ionuț, un alt membru al acestei frumoase inițiative, ne-a declarat: “Vrem să facem ceva pentru comunitatea în care trăim, vrem să schimbăm ceva, așa că am început cu cei mai mici locuitori. Ei au fost primii beneficiari ai ajutorului dat de întreaga comunitate prin donațiile respective, dar aceste bunuri vor rămâne spre folosință în unitățile de învățământ alte câteva generații. Încercăm să suplinim lipsa de implicare a autorităților locale, profund dezinteresate de anumite probleme acute cu care comuna Hulubești se confruntă. Le mulțumesc pe această cale cetățenilor care au înțeles că trebuie să luăm atitudine în sensul de a ajuta, de a face ceva pentru a ieși din situația în care nimeni nu face nimic. Nu fac autoritățile, uite că putem noi, oamenii obișnuiți! Pe viitor sper să realizăm mai multe, căci Hulubeștiul, nu de probleme duce lipsă, iar cetățenii văd că sunt mai receptivi la acțiunile noastre. ”
Citește articolul