Contactează-ne pe

Evenimente

SĂ MORI DE RÂS! Primăria Găeşti dă locuinţe ANL minorilor!

Publicat în data de

- 1.073 vizualizări

Toţi minorii sunt aşteptaţi la Primăria Găeşti pentru a-şi depune cereri în vederea obţinerii unei locuinţe ANL! Nu este o farsă, ci este urmarea unui precedent creat sub comanda primarului Iacobuţă Dan Eugen şi a secretarei Andrei Camelia! În tandem, aceştia au acceptat şi au înregistrat cererea unei puştoaice de clasa a X-a care visează la propria locuinţă, promisă – spun spursele noastre – chiar de către edilul social-democrat, care o plăteşte şi pe un contract de colaborare din bani publici! Nu contează că legea spune negru pe alb că solicitantul trebuie să fie major şi să aibă un contract de muncă stabil, încheiat pe perioadă nedeterminată! Nu contează nici că la coadă stau oameni care întrunesc punctajul şi care sunt marginalizaţi de ani de zile! Nu contează nici măcar că secretarul de primărie are ca principală obligaţie respectarea legii în unitatea administrativ-teritorială! Camelia Andrei a acceptat cu obedienţă o comandă politică, ducând în ridicol rolul şi misiunea ei. Contactată telefonic şi întrebată cum a permis o asemenea gogomănie, secretara s-a pierdut în declaraţii. „Da, este adevărat. Am mers pe ideea că are un venit. Are un contract de colaborare. O să-i fac un răspuns în care o să-i spun care sunt criteriile, dar nu puteam să-i refuz cererea…” Întrebată dacă orice minor poate veni să depună cereri la primărie, distinsa a spus: „Nu ştiu, pur şi simplu nu m-am gândit la…” Nu s-a gândit că va afla presa sau nu s-a gândit că încalcă flagrant legea? Avem informaţii că există şi alte situaţii – unele grave – de încălcare a legislaţiei la Primăria Găeşti, motiv pentru care solicităm organelor abilitate ale statului să înceapă să-şi facă datoria!

 

Publicitate
Loading...
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. aura

    2 aprilie 2013 at 22:09

    Desi nu se da numele protejatei primarului in articol, stiu cine e ” pustoaica” din a X-a cu contract de colaborare la un ziar local, platita din bani publici si care scrie asa de fason. E pustoaica cautata la liceu de barbatul matur, care nu mai putea de dragoste fata de ea.
    Fata draga, nu stiu prin ce te faci remarcata, dar esti cu tupeu, si uite ca-ti merge. Primarul, dar si secretara au incalcat legea pentru tine. Ba mai mult secretara nici nu o cunostea ( legea, nu pe tine). Sa credem ca e incompetenta sau infractiune?
    Ţicu, avem niste infractori la primarie!

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

JOI, MAREA INAUGURARE! Fashion Mall, magazinul care aduce în Găeşti cele mai tari brand-uri!

Articol scris de

Doreşti să te îmbraci cu haine de la cele mai cunoscute brand-uri, la preţuri accesibile? Acum poţi face acest lucru fără a mai fi nevoit să pleci din Găeşti. Fashion Mall, magazinul aşteptat de ani de zile pe piaţa găeşteană, se deschide joi, 20 februarie. Îl găsiţi pe strada Independenţei, lângă BCR, de unde puteţi achiziţiona cele mai la modă şi exclusiviste haine.

Case de modă româneşti de prestigiu, precum La Dona, Cătălin Botezatu Exclusiv, dar şi brand-uri celebre: Zara, Vero Moda, Jack&Jones, Mango, Bershka sau Mustang sunt acum accesibile, la Găeşti, la magazinul Fashion Mall.

Îmbracă-te cu stil şi fii la modă, la Fashion Mall!

 

Citește articolul

Evenimente

INVITAȚIE PENTRU TOȚI OAMENII CU SUFLETUL FRUMOS: Duminică, 23 februarie, sunteți așteptați la ”Târgul bucuriei, târgul prieteniei” de la Pătroaia Vale! AMĂNUNTE DESPRE PROIECT, AICI!

Articol scris de

Inițiativă de suflet a Comitetului de Tineri al parohiei Potlogeni Vale. Duminică, 23 februarie, începând cu ora 12.00, la Pătroaia Vale se va desfășura ”Târgul bucuriei, târgul prieteniei”, o expoziție cu vânzare care are drept scop strângerea de fonduri pentru acțiuni caritabile. În cadrul evenimentului, vor fi comercializate mărțișoare, semne de carte, felicitări și prăjituri, cu toate realizate de către tinerii entuziaști.

”Acest târg face parte din miniproiectul ”Dragostea nu cade niciodată”, cu care Comitetul de Tineri al Parohiei Potlogeni Vale participă la concursul național catehetic ”Iubirea lui Hristos în familia mea”. Sperăm ca oamenii să vină să viziteze frumoasa expoziție duminică, la Pătroaia Vale și, bineînțeles, să contribuie, alături de noi toți, la acțiunile social-filantropice pe care le organizăm”, a declarat, pentru Cronica de Găești, preotul George Daniel Baicu.

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------