Contactează-ne pe

Evenimente

SĂ MORI DE RÂS! Primăria Găeşti dă locuinţe ANL minorilor!

Publicat în data de

- 1.066 vizualizări

Toţi minorii sunt aşteptaţi la Primăria Găeşti pentru a-şi depune cereri în vederea obţinerii unei locuinţe ANL! Nu este o farsă, ci este urmarea unui precedent creat sub comanda primarului Iacobuţă Dan Eugen şi a secretarei Andrei Camelia! În tandem, aceştia au acceptat şi au înregistrat cererea unei puştoaice de clasa a X-a care visează la propria locuinţă, promisă – spun spursele noastre – chiar de către edilul social-democrat, care o plăteşte şi pe un contract de colaborare din bani publici! Nu contează că legea spune negru pe alb că solicitantul trebuie să fie major şi să aibă un contract de muncă stabil, încheiat pe perioadă nedeterminată! Nu contează nici că la coadă stau oameni care întrunesc punctajul şi care sunt marginalizaţi de ani de zile! Nu contează nici măcar că secretarul de primărie are ca principală obligaţie respectarea legii în unitatea administrativ-teritorială! Camelia Andrei a acceptat cu obedienţă o comandă politică, ducând în ridicol rolul şi misiunea ei. Contactată telefonic şi întrebată cum a permis o asemenea gogomănie, secretara s-a pierdut în declaraţii. „Da, este adevărat. Am mers pe ideea că are un venit. Are un contract de colaborare. O să-i fac un răspuns în care o să-i spun care sunt criteriile, dar nu puteam să-i refuz cererea…” Întrebată dacă orice minor poate veni să depună cereri la primărie, distinsa a spus: „Nu ştiu, pur şi simplu nu m-am gândit la…” Nu s-a gândit că va afla presa sau nu s-a gândit că încalcă flagrant legea? Avem informaţii că există şi alte situaţii – unele grave – de încălcare a legislaţiei la Primăria Găeşti, motiv pentru care solicităm organelor abilitate ale statului să înceapă să-şi facă datoria!

 

Publicitate
Loading...
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. aura

    2 aprilie 2013 at 22:09

    Desi nu se da numele protejatei primarului in articol, stiu cine e ” pustoaica” din a X-a cu contract de colaborare la un ziar local, platita din bani publici si care scrie asa de fason. E pustoaica cautata la liceu de barbatul matur, care nu mai putea de dragoste fata de ea.
    Fata draga, nu stiu prin ce te faci remarcata, dar esti cu tupeu, si uite ca-ti merge. Primarul, dar si secretara au incalcat legea pentru tine. Ba mai mult secretara nici nu o cunostea ( legea, nu pe tine). Sa credem ca e incompetenta sau infractiune?
    Ţicu, avem niste infractori la primarie!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

Fetița din Gura Sutii dispărută vineri a fost gasita moartă! TRUPUL EI PREZINTĂ URME DE VIOLENȚĂ!

Articol scris de

S-a împlinit cel mai negru scenariu in cazul fetiței de 11 ani care a dispărut în timp ce se intorcea acasă de la școală. Trupul ei a fost descoperit pe un camp de pe raza comunei Produlești și  prezintă urme de violență.In acest moment politistii au un cerc de suspecti. Surse din anchetă, citate de Digi 24, spun că suspect în acest caz ar fi si un  cetățean olandez. Adriana Fieraru a fost căutată, timp de două zile, de sute de polițiști, jandarmi și voluntari. In operatiune s-a lucrat cu caini de urmă, drone si un elicopter. Ultima imagine surprinsă de camerele de luat vederi o plasau la doar 300 de metri de casă.

 

 

Citește articolul

Evenimente

GABRIELA, ÎNGERUL BĂTRÂNILOR DIN AZILELE DÂMBOVIȚENE! Și-a luat concediu din Germania și uite ce le-a oferit! FACE TOTUL DIN SUFLET!

Articol scris de

Gabriela  Matei este, de la începutul acestui an, îngerul bătrânilor din azilurile din zona Găeştiului. Ceea ce face ea în Germania se numește pedichiură medicală – sau Podologie – puțin cunoscută în România. Gabriela s-a gândit la bătrânii pe care nu-i mai alintă nimeni, de mulți ani, la azil, iar atunci când are două-trei zile libere își ia copilul și vine în țară, să îngrijească picioarele celor care nu mai au altă alinare acum.

Podologia este o ramură a ortopediei. Se ocupă cu îngrijirea picioarelor şi a unghiilor bolnave şi încarnate. Este o meserie extrem de căutată în alte țări, iar Gabriela, care a plecat din 2007 în Germania, a făcut 3 ani de şcoală pentru a învăţa cum să aplice o serie de tehnici de tăiere a unghiilor cu probleme şi de oblojire a bătăturilor. Acum şi-a deschis propriul cabinet, în oraşul Ritberg, dar lucrează și ca voluntar, în timpul liber, pentru o asociație caritabilă. În Germania a încheiat contracte cu căminele de bătrâni, unde este foarte solicitată, iar pe bătrânii internați în căminele de acasă îi îngrijește gratuit.

Gabriela este foarte mândră că a reușit să-i determine și pe alții să-i urmeze exemplul. Acum câteva zile a strâns o mică armată de amazoane în lupta cu durerile bătrânilor și au pornit împreună să le aline suferința. „Am fost împreună cu Lavinia Dinescu, de la un salon de pedichiură profesională din Târgoviște, Esthetique Nail Studio, de pe Bulevardul Unirii, bl. 42, și cu o doamnă de la un salon de coafură din Moroieni, Carmen Casandrescu, iar ea le-a aranjat părul, i-a tuns și i-a coafat. A făcut chiar și un permanent. Am cumpărat pentru bătrâni și ceva pentru a le ține de cald la iarnă – șosete și galoși – de care s-au bucurat foarte mult. Le-am adus din Germania, prin Asociația mea, Rumanischer verein e.V Diaspoara. Nu sunt de firmă, dar sunt călduroși și s-au bucurat mult”, ne-a povestit Gabriela.

După a doua „descindere” în sufletele bătrânilor de la azilurile din Dâmbovița, i-au mai urmat exemplul Monica Burbutan, Cristina Stan, Alina Puchea și Ștefania Sterescu, de la salonul Hollywood Experience by Andreea Rădulescu, din Ploiești. Împreună, „amazoanele” sufletelor au reușit să ajute 38-40 de bătrâni, cărora le-au oferit servicii de îngrijire profesională a piciorului (podologie), dar și coafură și frizerie.

„Poate părea ceva neimportant acest domeniu al pedichiurii medicale, dar am descoperit și am înlăturat probleme grave. Cele mai frecvente sunt unghiile îngroșate, clavusurile (bătăturile), unghiile cu onicoliză (desprinderea unghiei de patul unghial). Vreau să le ofer şi bătrânilor de aici, de la mine de acasă, tratamentul de care beneficiază vârstnicii din Germania”, ne-a mai mărturisit Gabriela, care se va întoarce să ajute și alți bătrâni de la azil, în luna noiembrie. Acum a fost la Căminul de Bătrâni din Pătroaia și la Caminul de Bătrâni din Ulieşti,  iar pentru data viitoare speră să poată aduce și mai multă alinare și să i se alăture și alți îngeri binevoitori.

Citește articolul

Evenimente

Accident în Găeşti! MAȘINILE SUNT GRAV AVARIATE ȘI O PERSOANĂ A FOST RĂNITA!

Articol scris de

Impact violent între două autoturisme în Găeşti, chiar in zona ARCTIC, pe drumul spre Merii. Potrivit datelor furnizate de Poliție, cauza probabilă a accidentului este neasigurarea la schimbarea direcției de mers. O persoană a fost rănită, fiind transportată la spital pentru investigații suplimentare. Polițiștii urmează să stabilească acum împrejurările producerii evenimentului rutier.

Citește articolul

Noutăți

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design