in

Traseistul Daniel Ispas vrea să închidă gura presei cu nevasta avocată! IATĂ CE-L USTURĂ PE ALESUL LOCAL FOST BĂSIST, AZI PESEDIST!

Consilierul local PSD Ispas Daniel nu mai are limite ale bunului simţ! După ce ne-a adus la cunoştinţă de vreo 20 de ori că are nevasta avocată, ne-a ameninţat cu judecata, spunând că ne termină, pe motiv că-i stricăm… imaginea! Fostul pedelist şi băsist înfocat Ispas s-a vrut cu orice preţ om politic şi, prin perseverenţă, a trecut de la PDL la PSD. A trudit, a tovărăşit, a mitingit, a cărat pachetele cu mită electorală şi cu vin oţeţit semnate de Stan, Ţuţuianu şi Iacobuţă de Paştele anului 2012 şi iată-l consilier local, adică unul dintre cei care hotărăsc, ridicând două degete, soarta oraşului Găeşti. Credeţi că în Consiliul Local i se cunoaşte vocea lui Ispas? Nici vorbă! Înregistrările şi filmările stau martore. În schimb, e foarte vocal când îşi permite să ameninţe jurnalişti prin telefon! Foarte amuzant este că acest Ispas s-a crezut în vreun fel de competiţie electorală şi cu noi. Printre bolboroselile şi ameninţările isterice, am reuşit să înţelegem că alesul ne transmite că el e la putere, iar noi ar trebui să-i ridicăm eventual şi ode, pentru că – ţineţi-vă bine! – am pierdut alegerile! Jenant cum politrucii locali pricep că jurnaliştii s-ar trage de vreun fel de şireturi electorale cu ei. Noi nu am făcut campanie nimănui şi nu vom face! Treaba noastră este să semnalăm fapte, să dezvăluim cum se cheltuiesc banii publici şi cine îi papă, dar şi cum se încalcă legea, mai ales dacă cei implicaţi au culoare politică!

 

Episodul I: Coteţul ilegal al fratelui din curtea şcolii

 

Imediat după ce PSD a pus însă mâna pe ciolan, fratele consilierului local Daniel Ispas, Sorin Ispas zis Karate, s-a apucat să construiască ilegal şi cu bunăvoinţa directoarelor, un magazin în curtea şcolii 6, fără niciun fel de autorizaţie. Am semnalat, firesc. La vremea respectivă, directoarea Şcolii „Şerban Cioculescu” recunoştea, pe înregistrare, că nu a cunoscut legea şi îşi cerea scuze. La scurtă vreme, Karate a fost nevoit să-şi dărâme coteţul.  Şi aşa am devenit noi, cei de la Cronica de Găeşti, „duşmani de clasă” ai lui Ispas, proaspăt câştigător al alegerilor, după cum singur s-a autoproclamat, ca şi cum această calitate i-ar permite familiei şi neamurilor lui să calce legea în picioare şi să mai şi ameninţe.

 

Episodul II: Nepotul penal

 

În urmă cu câteva zile, Inspectoratul Judeţean de Poliţie a transmis un comunicat de presă prin care anunţa că au fost ridicaţi autorii furturilor din locuinţe din Găeşti şi Petreşti. De la Poliţia Găeşti le-am aflat şi identitatea: Ion Marin zis „al Ciolcănoaiei” şi Daniel Cojocaru zis „Karate Junior”, nimeni altul decât nepotul de sânge al consilierului local PSD Ispas! Nepotul are o condamnare de 4 ani cu suspendare şi multe alte dosare pe rol, care se pare că sunt ţinute în sertare, la umbră, de bravii oameni ai legii, din motive numai de ei ştiute. Noi nu am scris niciunde că alesul local al PSD, Daniel Ispas, ar fi vinovat de faptele nepoţelului, dar nici nu puteam omite legătura de sânge dintre el şi „Karate Junior”. Ca o concluzie, interesant este că toate aceste fapte au apărut ca urmare a câştigării alegerilor de către PSD în Găeşti. Mai mult, nepoţelul Daniel Cojocaru nu se află după gratii, ca şi colegul lui Ion Marin, ceea ce a născut o serie întreagă de suspiciuni în Cartierul Mov. Rămâne de văzut cât mai stau autorităţile sub talpa politică şi când se hotărăsc să înceapă să-şi facă datoria!

 

 

Comments

Lasă un răspuns

  1. Tupeu de arivist!
    Doamna Ionescu, daca tot ati pierdut alegerile, sper ca n-ati pierdut si convorbirea pe care ati purtat-o cu distinsul nostru consilier. :), :), :)…
    De la ce v-ati luatara? De la cotet sau de la hot? Nu i-ati spus ca nu dumneavoastra umblati dupa cotetele fratelui, ci distinsii cetateni vin la dumneavoastra cu informatii? Nu i-ati spus ca nu Dv. l-ati trimis pe ala, care e nepotul lui, la furat? Nu i-ati spus ca nu va intereseaza ce ocupatie au nevestele de consilieri; poate doar ce studii au consilierii?
    Nu i-ati spus ca amenintarea se pedepseste? Ca trimiteti inregistrarea Consiliului Judetean si Politiei?

    Acu, pe bune, ii stricarati consilierului imaginea. :), :)… Ieri prin Italia se baga in seama cu cei din PDL, iar cand aia l-au aruncat si nu l-au bagat in seama in tara, a trecut sa care bagajele PSD-ului. ARIVIST!
    ISPAS, ciocu mic, ca te faci de ras cu fituica electorala din Italia! 
    Ce tare te-ai inrosit !
     O fi de la nevasta!?

  2. Ha, ha ha , ha ……
    Ispas Portocaliu? Ha, ha, ha…Si eu care il credeam de-al nostru. Cand venea sa intrebe pe la scarile de bloc ce nevoi avem chiar am crezut ca e psd din tata in fiu.
    HUOOOOOO!!!!
    De ce nu-ti inghiti ba limba? Stai in banca ta, ma, consilierul lui peste prajit. Te muti dupa ciolan ca musca pe rahat.
    Rezolva-ti problemele in familie si apoi scoate capul in fata oamenilor. Cum ai ba tupeul sa ameninti si sa spui ca ti-a stricat imaginea? Uita-te in oglinda si daca poti sa te privesti fara nici un resentiment mai ai o speranta. 

  3. Ce-aveti ma cu omul, ce vina are el ca nepotul lui e un ticalos, o pramatie, un scandalagiu, o scursura, un talhar? Are legea ac de cojocul lui, sa speram ca nu dupa ce comite vreo crima sau vreun viol . Ce daca a fost domnul Ispas la PDL uite ca s-a reorientat, a facut o alegere gresita si a avut curajul sa revina asupra ei. Mie imi place de el , e muncitor, isi castiga banul cinstit, nu are afaceri dubioase. Cati dintre noi nu avem rude cu care ne rusinam, asta insemna ca suntem la fel ca ele. Lasati omul sa isi faca datoria e singura voce din cosiliul local prin care vorbeste plebea, restul sunt fake-uri. dovediti ca omul are vreo legatura cu nearestarea nepotului sau cu chioscul lui Karate sau cu altceva si voi fi primul adversar al lui. Pana atunci din partea mea are prezumtia de nevinovatie .Va pup!…

  4. traseisti in politica sunt foarte multi mai ales la nivel inalt, dar asta nu inseamna ca trebuie sa  faci abuz de putere atunci cand ai o functie, nu te face celebru,      voi cei din fam. ispas aveti tupeu sunteti numai cu gura mare, jigniti amenitati pe toata lumea, dani tot timpul are cutit la el, ce face cu el isi taie paru de pe picioare???????         s-au se castreaza?????? 

  5. De ce Ion Marin e dupa gratii si Daniel Cojocaru nu? dany cum ii mai zice ,,Karate” trebuie arestat , 4 ani cu suspendare? a avut noroc ca i s-a dat 4 ani ca de la 5 in sus nu se mai poate cu suspendare , daia i-a dat 4 ani ca mai putin , de , bate la ochi , i s-a dat la limita suspendarii.
    Cu acest foarte periculos infractor , am avut si eu un comflict , dar nu asa mare , multumesc lui Dumnezeu ca nu am ajuns pe la spital .
    Daca as patii eu sa mai fiu batut , Doamne fereste de acest individ , mi-as cauta dreptatea la Bucuresti , pe cuvantul meu , ca asta tot ar infunda puscaria , eu daca as avea ceva probleme cu el , il bag in puscarie , jur cu mana pe inima.  

  6. ispas dani  jr este liber, de ce domniilor politisti este liber?       dc nu au fost anchetati de IPJ, de ce nu s.a facut perchizitie la amindoi odata, de ce nu au fost ridicati amindoi odata, de ce nu s-au facut audieri cu cei din anturajul lor , prieteni, prietene, s-au cu cei din cartierul mov care stiu, de ce nu a fost pus dani la detectorul de minciuni, de ce nu au fost confruntati amndoi si cel de la gura foii cumparatorul, unde sunt amprentele, ce au facut caini dv. s-au sunt flaminzi si nu mai au miros????    ALO IPJ faceti ceva il aveti pe ION MARIN la arest, este client vechi al politiei