Poliţia dă din coadă pe "trotor", ca să nu cadă! Pamflet! | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Cancan

Poliţia dă din coadă pe “trotor”, ca să nu cadă! Pamflet!

În oraşu’-n care plouă de trei ori pe săptămână, ciorile stau zgribulite, câinii latră lung la lună. Buţă caută gâlceavă, stările cam des îşi schimbă, îşi schimonoseşte chipul, face bulburuci pe limbă! Poliţia e în alertă şi, de-atâtea plecăciuni, stă de pază pe „trotoru’”, oameni buni! Cât va mai fi iarba verde, şalele nu-i chip să-ndrepte, doar să dea frumos… din coadă pe… „trotor”, ca să nu cadă!

Articol publicat de

Redactor sef

13 Comments

13 Comments

 1. Socrate

  1 noiembrie 2012 at 12:04

  M-am uitat bine la poze, am dat si le-am marit pentru a vedea locatia si echipajele, iar daca nu ma inseala vederea, locatia e la cineva la poarta, iar echipajul acelasi, desi numerele de inmatriculare difera. Sunt masini diferite cu acelasi echipaj, in zile diferite. 

 2. George Toma

  1 noiembrie 2012 at 12:13

  Probabil politistii gaesteni si-au terminat treaba pentru care ii platim si si-au luat un moment de ragaz la primar la poarta.
  Vor spune ca pazesc Liceul, dar din fotografii reiese ca sunt ceva mai departe, tocmai in poarta celui ales de cetateni. Din acest motiv se presupune ca e iubit. Astia de cine il apara? De cine ii e frica? 

 3. aura

  1 noiembrie 2012 at 12:19

  Fac economie de benzina! Nu vedeti ce criza e? Si apoi i-o fi durand si salele de la atata aplecat in fata sefului pe care il pazesc. Si-au ales si un loc cu verdeata.
  :), :), :). 

 4. Grigore

  1 noiembrie 2012 at 12:23

  Politistii au ca obiectiv poarta primarului? Pentru asta ii platim?

 5. Garcea

  1 noiembrie 2012 at 12:25

  Oamenii cu bani sunt de doua feluri: aparati de Politie, ori cautati de Politie.
  Cetateanul respectiv in care categorie intra? 

 6. george

  1 noiembrie 2012 at 19:30

  Politistii stateau de paza la liceu.Am fost defata cand s-au facut pozele acestea.Sunt fotografii facute exact acum 3 saptamani.Si am si eu o intrebare daca se poate…Care este unghiul cel mai bun pentru a supraveghea intersectia ,,intre licee”,si cat este de lat trotuarul de pe partea liceului ?Hai sa fim seriosi.
     Mai bine ca in locul masinii de politie, sa fie masinile romilor de la Panesti in cautare de fetite  si atunci vor fi toti multumiti. 

 7. mihaimihai8466

  1 noiembrie 2012 at 20:08

  se dau si ei dupa cum bate vantu  sa nu le zboare scaunul sau cascheta de pe cap si se inrosesc prea rau

 8. admin

  1 noiembrie 2012 at 21:02

  George, minti cu nerusinare! Ai fost de fata numai daca erai in masina politiei

  . Pozele au fost facute zilele trecute.

  • george

   2 noiembrie 2012 at 18:19

   Foto 1 si 3 sunt facute acum 3 saptamani.Doamna Mariana chiar m-a rugat sa nu intru in cadru.
    Dar putea-ti sa le postati cu data si ora pe ele si atunci stiam cine este nerusinatul.

 9. aura

  2 noiembrie 2012 at 10:15

  Dupa ce criterii sunt pusi politistii sa pazeasca scolile?

  Unul dintre criterii probabil e vecinatatea cu alesul poporului.
  Pentru ca daca e sa ne luam dupa densitatea populatiei, acela nu e cel mai potrivit loc care trebuie aparat de vasnicii politisti.
  George spune ca masina politiei s-ar afla intr-un unghi foarte bun pentru a supraveghea intersectia, intre licee si ca trotuarul de la poarta primarului e mai lat. Si mai spune sa fim seriosi.
  Zau, George daca nu iti spun foarte serios, echipajul de politisti la primar la poarta apara casa acestuia si nicidecum elevii liceelor care sunt trei in orasul nostru, iar scoli generale mai multe, dar n-am vazut nicaieri masina politiei stand la tolaneala pe acolo. La celelalte scoli sunt doar gardieni publici, care stau pe picioarele lor. 
  Masinile tiganilor de la Panesti pot fi alungate si in alt mod, nu tinand la primar la poarta, pe post de sperietoare, zilnic, cate un echipaj al politiei. 
  In ceea ce priveste data cand au fost facute pozele nici nu conteaza, iar daca tu ai fost in masina politiei nici asta nu ma intereseaza. Ma intereseaza ca primarul, pe banii nostri, isi permite sa aiba paza la poarta, Politia locala, care e platita tot din banii nostri, ai tuturor. 
  Politistii nu mai au si altceva de facut? Sa inteleg ca au terminat toata treaba si si-au luat un moment de ragaz, sau ca in cadrul Politiei locale exista un excedent de angajati si pentru a nu-si calca unul altuia pe bataturi au evacuat incinta.
  Treaba lor, dar nu pe banii mei!!!!!!!!

  • george

   2 noiembrie 2012 at 18:25

   Draga Aura nu am fost in masina politiei,sunt electrician si am avut treaba in zona.Nici eu nu sunt pro Iacobuta,dar asta este parerea mea personala.

   • aura

    3 noiembrie 2012 at 14:54

    Vezi, tu George, eu am scris ca nu ma intereseaza cine esti si nici nu conteaza cand au fost facute aceste poze. Ele au fost facute si demonstreaza ca in zile diferite acelasi echipaj al politiei sta la primar la poarta. Nu stiam ca politia trebuie sa pazeasca resedinta primarului. Politistii sunt in slujba cetatenilor si nu in slujba unui cetatean. Poate doar daca e amenintat , dar nici asa.
    Spui ca esti electrician si cred ca iti castigi cinstit painea. Mai cred ca iti platesti darile catre stat. Din darile tale, ale mele si ale altora, nu ale tuturor, pentru ca sunt multi care nu muncesc, sau muncesc la negru, se alcatuieste bugetul, care se imparte in functie de necesitati. Adica se platesc salariile bugetarilor, iar ce mai ramane ii administreaza primarul cu echipa lui. Sa nu crezi ca el vine cu bani din afacerile lui si-si plateste paznicii din masina politiei.
    De ce te-ai deranjat atat de tare ca nu au pus data pe poza?  Conteaza?
    Daca ti-a spus sa iesi din cadru e pentru ca probabil voia sa-i vada foarte bine pe cei din masina. Ei erau cei vizati nu tu. 

 10. Silvia

  6 noiembrie 2012 at 13:59

  D-na Ionescu, sa inteleg tacerea dumneavoastra ca pe o teama, sau sa inteleg ca ii lasati sa fiarba la foc mic? 
  Tot orasul susoteste, iar dv, taceti. In urma articolelor aparute in ziarul scapat de cenzura, cum singura spuneti, ati produs cutremur in Psd.
  Aud ca la sedinta Psd-ului, la care a participat si Tutuianu, dumneavoastra si articolele dumneavoastra, ati fost subiectul principal. Tutuianu imflamat de Iacobuta, chiar s-ar fi revoltat pe cele scrise. A uitat de vremea cand isi facea simtita prezenta in Parlamentul Romaniei cu citate intregi ale unor articole publicate si muncite de dumneavoastra.
  Si inca ceva. Mai aud ca multi oameni va multumesc , pentru ca in urma articolului cu Spitalul, au putut sa-si depuna dosare de concurs pentru ocuparea locurilor libere. Ei spera ca se va tine un concurs pe bune.
  Pe bune?
  De ce taceti? Va ameninta cineva? Va e frica? 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Facebook

Enescu Supermarket

Alte articole

Evenimente

Firavă, epuizată de lupta crâncenă pe care o duce, de ceva vreme, cu cancerul, tânăra profesoară Mioara Piciu are mare nevoie de ajutorul nostru....

Noutăți

 Vă informăm că Penitenciarul Găești a scos la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca polițist de penitenciare, 14 posturi de agent în cadrul sectorului operativ....

Evenimente

Poliţia dâmboviţeană vă informează: În perioada 23 septembrie-15 noiembrie a.c., pe DN 61, de pe raza orașului Găești, respectiv la kilometrul 77 (+200 m),...

Evenimente

Miercuri, 23 septembrie 2020, începând cu ora 10.00, se închide pasajul peste calea ferată, ca urmare a demarării reparațiilor capitale pentru acest obiectiv, devenit...

Advertisement Enescu Supermarket