Contactează-ne pe

Cancan

Poliţia dă din coadă pe “trotor”, ca să nu cadă! Pamflet!

Publicat în data de

- 1.374 vizualizări

În oraşu’-n care plouă de trei ori pe săptămână, ciorile stau zgribulite, câinii latră lung la lună. Buţă caută gâlceavă, stările cam des îşi schimbă, îşi schimonoseşte chipul, face bulburuci pe limbă! Poliţia e în alertă şi, de-atâtea plecăciuni, stă de pază pe „trotoru’”, oameni buni! Cât va mai fi iarba verde, şalele nu-i chip să-ndrepte, doar să dea frumos… din coadă pe… „trotor”, ca să nu cadă!

Publicitate
Loading...
13 Comentarii

13 Comentarii

 1. Socrate

  1 noiembrie 2012 at 12:04

  M-am uitat bine la poze, am dat si le-am marit pentru a vedea locatia si echipajele, iar daca nu ma inseala vederea, locatia e la cineva la poarta, iar echipajul acelasi, desi numerele de inmatriculare difera. Sunt masini diferite cu acelasi echipaj, in zile diferite. 

 2. George Toma

  1 noiembrie 2012 at 12:13

  Probabil politistii gaesteni si-au terminat treaba pentru care ii platim si si-au luat un moment de ragaz la primar la poarta.
  Vor spune ca pazesc Liceul, dar din fotografii reiese ca sunt ceva mai departe, tocmai in poarta celui ales de cetateni. Din acest motiv se presupune ca e iubit. Astia de cine il apara? De cine ii e frica? 

 3. aura

  1 noiembrie 2012 at 12:19

  Fac economie de benzina! Nu vedeti ce criza e? Si apoi i-o fi durand si salele de la atata aplecat in fata sefului pe care il pazesc. Si-au ales si un loc cu verdeata.
  :), :), :). 

 4. Grigore

  1 noiembrie 2012 at 12:23

  Politistii au ca obiectiv poarta primarului? Pentru asta ii platim?

 5. Garcea

  1 noiembrie 2012 at 12:25

  Oamenii cu bani sunt de doua feluri: aparati de Politie, ori cautati de Politie.
  Cetateanul respectiv in care categorie intra? 

 6. george

  1 noiembrie 2012 at 19:30

  Politistii stateau de paza la liceu.Am fost defata cand s-au facut pozele acestea.Sunt fotografii facute exact acum 3 saptamani.Si am si eu o intrebare daca se poate…Care este unghiul cel mai bun pentru a supraveghea intersectia ,,intre licee”,si cat este de lat trotuarul de pe partea liceului ?Hai sa fim seriosi.
     Mai bine ca in locul masinii de politie, sa fie masinile romilor de la Panesti in cautare de fetite  si atunci vor fi toti multumiti. 

 7. mihaimihai8466

  1 noiembrie 2012 at 20:08

  se dau si ei dupa cum bate vantu  sa nu le zboare scaunul sau cascheta de pe cap si se inrosesc prea rau

 8. admin

  1 noiembrie 2012 at 21:02

  George, minti cu nerusinare! Ai fost de fata numai daca erai in masina politiei

  . Pozele au fost facute zilele trecute.

  • george

   2 noiembrie 2012 at 18:19

   Foto 1 si 3 sunt facute acum 3 saptamani.Doamna Mariana chiar m-a rugat sa nu intru in cadru.
    Dar putea-ti sa le postati cu data si ora pe ele si atunci stiam cine este nerusinatul.

 9. aura

  2 noiembrie 2012 at 10:15

  Dupa ce criterii sunt pusi politistii sa pazeasca scolile?

  Unul dintre criterii probabil e vecinatatea cu alesul poporului.
  Pentru ca daca e sa ne luam dupa densitatea populatiei, acela nu e cel mai potrivit loc care trebuie aparat de vasnicii politisti.
  George spune ca masina politiei s-ar afla intr-un unghi foarte bun pentru a supraveghea intersectia, intre licee si ca trotuarul de la poarta primarului e mai lat. Si mai spune sa fim seriosi.
  Zau, George daca nu iti spun foarte serios, echipajul de politisti la primar la poarta apara casa acestuia si nicidecum elevii liceelor care sunt trei in orasul nostru, iar scoli generale mai multe, dar n-am vazut nicaieri masina politiei stand la tolaneala pe acolo. La celelalte scoli sunt doar gardieni publici, care stau pe picioarele lor. 
  Masinile tiganilor de la Panesti pot fi alungate si in alt mod, nu tinand la primar la poarta, pe post de sperietoare, zilnic, cate un echipaj al politiei. 
  In ceea ce priveste data cand au fost facute pozele nici nu conteaza, iar daca tu ai fost in masina politiei nici asta nu ma intereseaza. Ma intereseaza ca primarul, pe banii nostri, isi permite sa aiba paza la poarta, Politia locala, care e platita tot din banii nostri, ai tuturor. 
  Politistii nu mai au si altceva de facut? Sa inteleg ca au terminat toata treaba si si-au luat un moment de ragaz, sau ca in cadrul Politiei locale exista un excedent de angajati si pentru a nu-si calca unul altuia pe bataturi au evacuat incinta.
  Treaba lor, dar nu pe banii mei!!!!!!!!

  • george

   2 noiembrie 2012 at 18:25

   Draga Aura nu am fost in masina politiei,sunt electrician si am avut treaba in zona.Nici eu nu sunt pro Iacobuta,dar asta este parerea mea personala.

   • aura

    3 noiembrie 2012 at 14:54

    Vezi, tu George, eu am scris ca nu ma intereseaza cine esti si nici nu conteaza cand au fost facute aceste poze. Ele au fost facute si demonstreaza ca in zile diferite acelasi echipaj al politiei sta la primar la poarta. Nu stiam ca politia trebuie sa pazeasca resedinta primarului. Politistii sunt in slujba cetatenilor si nu in slujba unui cetatean. Poate doar daca e amenintat , dar nici asa.
    Spui ca esti electrician si cred ca iti castigi cinstit painea. Mai cred ca iti platesti darile catre stat. Din darile tale, ale mele si ale altora, nu ale tuturor, pentru ca sunt multi care nu muncesc, sau muncesc la negru, se alcatuieste bugetul, care se imparte in functie de necesitati. Adica se platesc salariile bugetarilor, iar ce mai ramane ii administreaza primarul cu echipa lui. Sa nu crezi ca el vine cu bani din afacerile lui si-si plateste paznicii din masina politiei.
    De ce te-ai deranjat atat de tare ca nu au pus data pe poza?  Conteaza?
    Daca ti-a spus sa iesi din cadru e pentru ca probabil voia sa-i vada foarte bine pe cei din masina. Ei erau cei vizati nu tu. 

 10. Silvia

  6 noiembrie 2012 at 13:59

  D-na Ionescu, sa inteleg tacerea dumneavoastra ca pe o teama, sau sa inteleg ca ii lasati sa fiarba la foc mic? 
  Tot orasul susoteste, iar dv, taceti. In urma articolelor aparute in ziarul scapat de cenzura, cum singura spuneti, ati produs cutremur in Psd.
  Aud ca la sedinta Psd-ului, la care a participat si Tutuianu, dumneavoastra si articolele dumneavoastra, ati fost subiectul principal. Tutuianu imflamat de Iacobuta, chiar s-ar fi revoltat pe cele scrise. A uitat de vremea cand isi facea simtita prezenta in Parlamentul Romaniei cu citate intregi ale unor articole publicate si muncite de dumneavoastra.
  Si inca ceva. Mai aud ca multi oameni va multumesc , pentru ca in urma articolului cu Spitalul, au putut sa-si depuna dosare de concurs pentru ocuparea locurilor libere. Ei spera ca se va tine un concurs pe bune.
  Pe bune?
  De ce taceti? Va ameninta cineva? Va e frica? 

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Cancan

PAMFLET! Daca Compania de apa nu e…nimic nu e! Lucruri de care te poți bucura doar la Găești

Articol scris de

-pescarii amatori nu mai trebuie să umble după râme, ca în alte țări civilizate unde plătești câteva lire pe un pachet cu râme, la Găești trebuie doar să dai drumul la robinet, iar râmele îți sunt livrate în locul apei de consum;

-un norocos, a găsit chiar și un pește în mâlul de pe fundul căzii, spre disperarea soției, care acum trebuie să-l curețe;

-magazinele cu articole de pescuit dau faliment: dacă pescarii nu trebuie decât să dea drumul robinetului, cine o să mai cumpere bărci pneumatice și pelerine de ploaie?;

-în piață a apărut deja miniundița, cu care poți pescui peștii din cadă;

-cel mai mincinos pescar deja povestește vecinilor de scară: “am prins un somn de dimineață mare cât cada, dar mi-a scăpat pe sifon în jos, și a ajuns la vecinul de la 3”;

– bănuind că cei mai mari pești sunt prin canalizările inundate săptămâna trecută, au apărut deja scafandrii de asfalt, care nu dau la copcă ci la gura de canal;

-șefii responsabili își freacă mâinile și declară: “Datorită nouă și numai nouă, populația primește acum apă cu calorii. Am venit în întâmpinarea celor care țin post și așteaptă dezlegarea la pește, așa că am dezlegat și noi peștele și toate vietățile care mișună în bălți ”;

– afacerea este de două ori câștigătoare pentru conducere, care primește odată „premă” pentru “bine că n-a fost mai rău”, iar in luna iulie va primi o „premă” de două, poate trei ori mai mare pentru că “au rezolvat problema cu profesionalism și promptitudine”;

-consumatorii sunt totuși îngrijorați, deoarece se aude că nu vor fi contorizați la metrul cub de apă consumată, ci la kg de pește trecut prin contor, și cum pentru un singur duș se pierde cam 3-4 kg de pește, factura va fi mai mare ca cea de încălzire;

-responsabilul de această “realizare” ar fi declarat: “Am dovedit că putem aduce Găeștenilor râme și pește la robinet. Dacă mă votați, vă vom aduce în oraș câinii cu covrigi în coadă, iar pe conducte veți avea doar lapte și miere”. Din primele surse, laptele este deja infestat de anul trecut, mierea este contrafăcută, iar câinii nu au covrigi ci purici, și nu doar în coadă, ci pe tot corpul;

-un alt “beneficiu” al noii aprovizionări cu apă constă în faptul că fiecare consumator va afla direct la robinet cotele apelor Argeșului după culoarea și consistența apei;

– cineva declara uimit: “Nu știu cum de au reușit să surprindă anul acesta cei de la compania de apă exact mirosul stătut și culoarea murdară a apei de la mare, în felul ăsta nu trebuie să mai plec în concediu, doar închid ochii și îmi imaginez că sunt pe malul mării. Dacă reușeau să adauge și un pic de urină, ar fi reprodus întocmai Marea Neagră”

 

 

Citește articolul

Cancan

Din rubrica…DOSARELE X. Epopeea „Aspirinei” din Vişina şi maşina lu’ cumnatu’, miliţian la statu’!

Articol scris de

„Aspirina” din Vişina  cică se plimba cât era ziulica de mare cu maşinica lu’ cumnatu’, miliţian la statu’ , chiar dacă nu avea permis, iar vehicolul  pe care îl birjărea prin faţa Postului de Poliţie avea numere de Italia şi erau expirate de un amar de vreme. Dar deh, era maşina lu’ cumnatu’ şi-l ştia tot satu’.

Nu demult, într-o noapte, „Aspirina” din Vişina a încălecat ca de obicei „otomobilul” şi a plecat la plimbare în comuna vecină, Răscăeţi. Pe unde a umblat şi cu cine s-a „cinstit”, numai ea ştie. Cert este că pe la 4 dimineaţa a plonjat într-un canal şi a rămas acolo înţepenită cu maşinica cu numere false a lu’ cumnatu’, miliţian la statu’, pe care-l ştia tot satu’.

Individa a sunat nişte prieteni, care la rândul lor au sunat un tractorist şi l-au rugat să vină,  să scoată maşina, c-altfel…moare „Aspirina”!

Cu chiu cu vai au scos-o din canal, dar s-au oripilat băieţii când şi-au dat seama cum i se „limbă plimba-n gură” Aspirinuţei şi au sfătuit-o să meargă încet, pe lângă drum, pe lângă gard, numai să ajungă teafără acasă.

Tulburată de sfaturile prietenilor, „Aspirina” a părăsit comuna vecină  şi… zdranc, trosc, pleosc,  a proptit maşina în gardul cimitirului de pe strada Sudului din comuna natală, lovindu-se serios, dar mulţumită că a pus gardul la roţile sale, fără să treacă în lumea de dincolo!

Şi, na, poftim, cică ar fi venit 2 poliţişti de noapte de la Secţia 10 şi când au văzut-o pe „cumnată” în ce hal era şi maşina lu’ cumnatu’, miliţian la statu’, că  rupsese gardu’, au jurat pe-o carte tăcere pân’ la moarte. Apoi şi-au promis o…bucurie (în trei) cu…paranghelie!

Dimineaţa pe răcoare, cumnatu’ a venit la Post şi a declarat, că i s-a furat maşina  cea neînmatriculată, pe care o ţinea de frumoasă-n curte, nu la poartă!

Şi ar fi venit alţi doi poliţişti, colegi cumsecade de altfel, care nu au făcut niciun fel de cercetare la faţa locului şi nici n-au audiat pe nimeni.

Între timp, cumnatu’ l-ar fi sunat pe un „meşter” din Răscăeţi care repară rapid automobilele implicate în accidente suspecte şi acesta ar fi dat-o la cheie în 3 zile, fără autorizaţie, că doar nu s-a întocmit niciun document.

Când a văzut gardul cimitirului la pământ, primarul comunei Vişina a chemat Poliţia Locală şi a dispus să facă verificări. Angajaţii primăriei au mers la Post şi au aflat acolo de la oamenii legii că sunt călare pe situaţie,  că ştiu cine e vinovatul, dar că pân’ la primăvară nu-l poate repara din pricină de…iarnă grea!

De ce s-a muşamalizat cazul la Vişina? Păi…d-aia! Ia să fi făcut toate astea un cetăţean turmentat al comunei, că ar fi avut un teanc de dosare penale pentru:

Conducere fără permis auto

Conducere în stare avansată de ebrietate

Conducerea unui autovehicul neînmatriculat

Pentru distrugere

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------