Contactează-ne pe

Noutăți

Iacobuţă, Vocea Găeştiului! GALERIE FOTO!

Publicat în data de

- 1.167 vizualizări
Dacă nu aţi ştiut, mult iubitul şi stimatul nostru primar este, întâi de toate, un artist! A concertat pe la baluri, poate şi pe la nunţi, odinioară, şi chiar a avut succes. Şi cum „microbul” muzical îi mişună în sânge, de ce nu ar putea fi „VOCEA, H Factorul Găeştiului”? Invidioşii se pot întreba ce cânta Iacobuţă alături de dizeuză, ţinându-se straşnic de… măturoi.  Ar putea face şi pronosticuri: „Hai la raci, la raci, la raci, v-am dat la toţi cozonaci!”; „Bubulina şi-o secară, vă dau din oraş afară!”; „Foaie verde usturoi, pun miliţia pe voi!”; „De mă mai contraţi vreodată, vă duc şi la judecată!”, „P’a lu’ niţă la spital cât sunt eu, vere pe val, şefă pe la personal/Cu condiţia de la stat „s-aivă bacaloreat”!”; „Graţi e-o amabilă şi o vreau contabilă!”; „Tanţo, şvalu’ meu să moră până-n seară-n bătătură, te fac şefă la Cultură!”; „Veta, mi-ai furat borseta!”, „Întreceri, întreceri, ciocane şi seceri!”. www.cronica-gaestiului.ro îl va premia pe cel care va ghici hitul interpretat cu pasiune de edil la o reuniune de partid cu porţile deschise!

Citește articolul
3 Comentarii

3 Comentarii

 1. aura

  22 octombrie 2012 at 19:32

  Haoleou, cum rade dracul de om!
  Ptiu, ce frumosi mai sunteti! Doi burtosi gretosi.
  H-asul de la ce vine? De la care factor? Hraparet, hot, hotarat, hai-hui,harabaura, hodoronc-tronc, haplea, haimana, harcea-parcea…? Hai, ca nu stiu care factor i se potriveste cel mai bine. Toate i s-ar potrivi.
  Ce dati daca va spun ce canta cel cu matura? 

 2. aura

  22 octombrie 2012 at 20:15

  Primul hit e din campania electorala cand alesul se vaita ca sunt multi nemancati pe care trebuie sa-i sature si trimitea niste trepadusi din usa-n usa sa le dea votantilor cozonaci.
  Al doilea e cel in care se infurie pe ziaristii locali, in speta pe Mariana Ionescu, si pe care o ameninta cu politia, pentru ca aceasta a indraznit in campania electorala sa-l intrebe de unde are atata bogatie intr-un timp atat de scurt si cum a facut el de a pus mana pe Plafar.
  P-a lu Nita? E vorba de nevasta lu Nita, seful pietei? Un grup de barfitoare spun ca primarul ar fi vrut sa o puna sefa de personal la spital.
  Gratiela, e fata Mafioatei, cea din bazarul pietei. Este!?
  Calul si Tanta, hai ca nu e greu. E vorba de Tantica, pusa la Casa de cultura, asteptand sa-si termine ” studiile” si apoi sa-i ia locul madamei Uta. 
  Si daca vreti va mai spun si eu ceva. De patru luni de cand e primar si a interzis ziarul pe motive de cenzura, s-au scurs multi bani PUBLICI pentru redactarea ziarului. Desi nu apare nici un ziar, acesta consuma bani buni. Se zice ca numai pentru realizarea unui site nou trebuie sa platim cat nu face. A angajat si o fatuca acolo, care e eleva si care ar trebui sa stea la scoala sa-si dea „bacaloreatul”.
  Hai ca m-am descurcat, nu? 
  Bubulina si-o secara ne da din oras afara? Nu e mai bine: Bubulina si-o secara, sa-l dam din oras afara. ?
  Mai am o nelamurire, acolo unde se ” producea” Hedy, cu factorul H, era o reuniune de partid?
  Asa e la partid? Toti se scalamba pe langa o grasa? Sau poate voia sa mature si l-a cuprins brusc cheful de cantat.
  Primare, cred ca se lasa cu cantec. 

 3. Gaspar

  23 octombrie 2012 at 9:22

  Uitandu-ma bine la fotografii am inteles de ce subalternii sai ii spun Napoleon. El se crede invincibil, dar de fapt e ca bolnavul dintr-un spital de boli nervoase tarand dupa el un galos.
  Aici e cu matura. Uneori acei bolnavi schimba obiectele care ii insotesc. 

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

ANUNŢ ANGAJARE: Se caută contabil de gestiune primară part time!

Articol scris de

Societate comercială angajează contabil de gestiune primară part time. Poate fi şi pensionar. Relaţii la telefon 0722520303.

Citește articolul

Noutăți

GURA FOII: Primarul a dat vestea cea mare! „ÎN 6 LUNI…”

Articol scris de

Motive de bucurie în comuna Gura Foii. Primarul Radu Georgescu a anunţat, pe contul său de Facebook, că a semnat ordinul de începere pentru reabilitarea Căminului Cultural din satul Bumbuia, investiţie finanţată prin Compania Naţională de Investiţii. „Este un proiect la care s-a lucrat aproximativ 3 ani. Pe zi ce trece munca noastră se vede în lucrurile frumoase și utile pe care le facem! În sase luni totul va fi nou, va prinde viata”, a declarat primarul Radu Georgescu.

 

Citește articolul