Contactează-ne pe

Noutăți

Iacobuţă, Vocea Găeştiului! GALERIE FOTO!

Publicat în data de

- 1.123 vizualizări
Dacă nu aţi ştiut, mult iubitul şi stimatul nostru primar este, întâi de toate, un artist! A concertat pe la baluri, poate şi pe la nunţi, odinioară, şi chiar a avut succes. Şi cum „microbul” muzical îi mişună în sânge, de ce nu ar putea fi „VOCEA, H Factorul Găeştiului”? Invidioşii se pot întreba ce cânta Iacobuţă alături de dizeuză, ţinându-se straşnic de… măturoi.  Ar putea face şi pronosticuri: „Hai la raci, la raci, la raci, v-am dat la toţi cozonaci!”; „Bubulina şi-o secară, vă dau din oraş afară!”; „Foaie verde usturoi, pun miliţia pe voi!”; „De mă mai contraţi vreodată, vă duc şi la judecată!”, „P’a lu’ niţă la spital cât sunt eu, vere pe val, şefă pe la personal/Cu condiţia de la stat „s-aivă bacaloreat”!”; „Graţi e-o amabilă şi o vreau contabilă!”; „Tanţo, şvalu’ meu să moră până-n seară-n bătătură, te fac şefă la Cultură!”; „Veta, mi-ai furat borseta!”, „Întreceri, întreceri, ciocane şi seceri!”. www.cronica-gaestiului.ro îl va premia pe cel care va ghici hitul interpretat cu pasiune de edil la o reuniune de partid cu porţile deschise!
Publicitate
Loading...
3 Comentarii

3 Comentarii

 1. aura

  22 octombrie 2012 at 19:32

  Haoleou, cum rade dracul de om!
  Ptiu, ce frumosi mai sunteti! Doi burtosi gretosi.
  H-asul de la ce vine? De la care factor? Hraparet, hot, hotarat, hai-hui,harabaura, hodoronc-tronc, haplea, haimana, harcea-parcea…? Hai, ca nu stiu care factor i se potriveste cel mai bine. Toate i s-ar potrivi.
  Ce dati daca va spun ce canta cel cu matura? 

 2. aura

  22 octombrie 2012 at 20:15

  Primul hit e din campania electorala cand alesul se vaita ca sunt multi nemancati pe care trebuie sa-i sature si trimitea niste trepadusi din usa-n usa sa le dea votantilor cozonaci.
  Al doilea e cel in care se infurie pe ziaristii locali, in speta pe Mariana Ionescu, si pe care o ameninta cu politia, pentru ca aceasta a indraznit in campania electorala sa-l intrebe de unde are atata bogatie intr-un timp atat de scurt si cum a facut el de a pus mana pe Plafar.
  P-a lu Nita? E vorba de nevasta lu Nita, seful pietei? Un grup de barfitoare spun ca primarul ar fi vrut sa o puna sefa de personal la spital.
  Gratiela, e fata Mafioatei, cea din bazarul pietei. Este!?
  Calul si Tanta, hai ca nu e greu. E vorba de Tantica, pusa la Casa de cultura, asteptand sa-si termine ” studiile” si apoi sa-i ia locul madamei Uta. 
  Si daca vreti va mai spun si eu ceva. De patru luni de cand e primar si a interzis ziarul pe motive de cenzura, s-au scurs multi bani PUBLICI pentru redactarea ziarului. Desi nu apare nici un ziar, acesta consuma bani buni. Se zice ca numai pentru realizarea unui site nou trebuie sa platim cat nu face. A angajat si o fatuca acolo, care e eleva si care ar trebui sa stea la scoala sa-si dea „bacaloreatul”.
  Hai ca m-am descurcat, nu? 
  Bubulina si-o secara ne da din oras afara? Nu e mai bine: Bubulina si-o secara, sa-l dam din oras afara. ?
  Mai am o nelamurire, acolo unde se ” producea” Hedy, cu factorul H, era o reuniune de partid?
  Asa e la partid? Toti se scalamba pe langa o grasa? Sau poate voia sa mature si l-a cuprins brusc cheful de cantat.
  Primare, cred ca se lasa cu cantec. 

 3. Gaspar

  23 octombrie 2012 at 9:22

  Uitandu-ma bine la fotografii am inteles de ce subalternii sai ii spun Napoleon. El se crede invincibil, dar de fapt e ca bolnavul dintr-un spital de boli nervoase tarand dupa el un galos.
  Aici e cu matura. Uneori acei bolnavi schimba obiectele care ii insotesc. 

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

VREI SĂ CONTEZI ÎN VIITORUL UNUI COPIL? Vino in Casa Speranței și a Bucuriei! GĂSEȘTI URNELE PENTRU DONAȚII LA CONCERTUL FUEGO!

Articol scris de

Peste 20 de copii din familii cu posibilitati materiale foarte reduse au sansa unui viitor luminos. Noi suntem cei care il putem oferi, daca ne adunam cu inima deschisa, impreuna, in Casa Sperantei si a Bucuriei. Asociatia Comunitara G.A.E.S.T.I. face eforturi uriase pentru a deschide noul centru de zi pentru copii la data de 1 noimbrie. Pentru aceasta insa, mai sunt necesari 4.800 de lei, o suma care la prima vedere pare mica, dar care, pentru toti cei care s-au implicat in acest proiect minunat, este fundul sacului. Copiii care vor face parte din Casa Speranței și a Bucuriei vor primi zilnic o masa calda si educație de calitate din partea dascalilor gaesteni voluntari. Avand in vedere ca vineri, de la ora 18.30, va avea loc spectacolul aniversar Ziua Casei de Cultura, cu invitat special Fuego, voluntarii Asociației Comunitare G.A.E.S.T.I vor incerca sa stranga aceasta suma. Nu ignorati, asadar, urnele si donati orice suma considerati de cuviință. In acest fel, veti conta cu adevarat pentru viitorul unui copil.

Citește articolul

Noutăți

PREMII LA „TEZAURUL TOAMNEI” PENTRU ELEVII ŞCOLII GIMNAZIALE VALEA MARE

Articol scris de

 

Toţi elevii Şcolii Gimnaziale Valea Mare  au participat la „Tezaurul Toamnei”, proiect educaţional care a avut loc zilele acestea la Scoala Gimnazială “Paul Bănică” din Târgovişte.

Obiectivele stabilite sunt afirmarea, cunoaşterea şi stimularea potenţialului artistic al copiilor și al cadrelor didactice, dar și implicarea în acțiuni de voluntariat- care implică strângerea de legume și fructe de către elevii voluntari și donarea lor familiilor aflate în dificultate sau unor instituții sociale.

Copiii au adus de acasă zacuscă, gem, compoturi ori murături  pe care mai întâi le-au expus , apoi au hotărât să fie donate Centrului de Recuperare şi Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Moreni-Ţuicani.

Grupul de fete Joydanse, pregătit de prof. Alina Mușat, a câștigat premiul I la secțiuna Program Artistic.

Școala din Valea Mare a mai câștigat premiul I si la secțiunea Stand, așteptând încă rezultatele pentru secțiunea Creații literare.

Este pentru a doua oară când Școala Gimnazială Valea Mare participă și câștigă, acum patru ani câștigând trofeul Tezaurul Toamnei.

“Doresc să mulțumesc tuturor elevilor pentru receptivitate și implicare, părinților care ne-au ajutat, doamnei director Milescu Gica, pentru sprijinul oferit în transportul copiilor, colegilor din școală, alături de care formăm un colectiv de succes, și nu în ultimul rând reprezentantei bibliotecii comunale Valea Mare, Loliceru Aurora, care realizează activităţi alături de noi de câțiva ani buni.”, ne-a declarat prof. Alina Mușat.

Citește articolul

Educație și cultură

Fuego, invitatul special de Ziua Casei de Cultură ”Dumitru Stanciu”! VINERI SEARA, DE LA 18.30, SPECTACOLUL TOAMNEI LA GĂEȘTI!

Articol scris de

Fuego este invitatul special al găeștenilor, la spectacolul aniversar organizat cu ocazia Zilei Casei de Cultură ”Dumitru Stanciu”. De la ora 18.30, iubitorii de muzică, dans și momente de calitate pentru suflet sunt așteptați în incinta sălii de spectacole, pentru a se bucura împreună de câteva ore minunate.

Se fac ultimele pregătiri, în Casa de Cultură, pentru cel mai important eveniment al toamnei. Cu decoruri noi și surprinzătoare, dar și cu momente superbe de spectacol, artiștii amatori și-au propus să ofere publicului găeștean un nou format de show, cu voie bună și surprize.

Pentru prima dată pe scena Casei de Cultură va urca Fuego, invitatul special, care vă va delecta cu un concert live, cu melodii celebre, pentru suflet.

Important de precizat este faptul că intrarea la concert este liberă, în limita locurilor disponibile.

 

Citește articolul

Noutăți

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design