Contactează-ne pe

Noutăți

Televiziunea dâmboviţeană MDI îşi schimbă faţa. Vezi ce surprize te aşteaptă!

Publicat în data de

- 829 vizualizări

MDI TV o echipa de profesionisti! Studiouri noi si tehnica moderna! Cea mai mare arie de acoperire, o  noua abordare si perspectiva asupra televiziunii! Din 15 octombrie, MDI TV iti  aduce o noua grila de programe! 24 de ore din 24, echipa MDI TV este la dispozitia ta! Emisiunile si talk-show-urile MDI Tv te vor tine in fata micilor ecrane. Tot ce se intampla in jurul tau, toate subiectele care te intereseaza si toate problemele care iti pot afecta viata, le afli numai la stirile MDI TV. Noile programe au o singura menire: sa iti aduca energie si informatie, pentru ca MDI TV este… ASA CUM ITI PLACE.

Reporterii MDI TV iti vor aduce cele mai noi informatii, din toate punctele fierbinti ale judetului si nu numai. Talk-show-urile MDI TV iti vor prezenta evenimentele la cald si iti vor oferi o alta TELEviziune asupra subiectelor abordate. Buletinele informative vor avea in vedere toate evenimentele majore care iti pot marca viata! Din noua grila nu vor lipsi nici programele de divertisment de calitate. Obiectivitate, promptitudine, bucuria de a fi in slujba telespectatorilor, aceasta ramane reteta de succes a postului de televiziune MDI TV.

Lifestyle, educatie, societate, interviuri si reportaje, toate iti sunt oferite de echipa MDI TV. MDI TV ramane pe primul loc in topul preferintele. Din aceasta toamna, in grila de programe MDI TV se vor regasi si filme artistice si filme documentare.

 

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

ANUNŢ ANGAJARE: Se caută contabil de gestiune primară part time!

Articol scris de

Societate comercială angajează contabil de gestiune primară part time. Poate fi şi pensionar. Relaţii la telefon 0722520303.

Citește articolul

Noutăți

GURA FOII: Primarul a dat vestea cea mare! „ÎN 6 LUNI…”

Articol scris de

Motive de bucurie în comuna Gura Foii. Primarul Radu Georgescu a anunţat, pe contul său de Facebook, că a semnat ordinul de începere pentru reabilitarea Căminului Cultural din satul Bumbuia, investiţie finanţată prin Compania Naţională de Investiţii. „Este un proiect la care s-a lucrat aproximativ 3 ani. Pe zi ce trece munca noastră se vede în lucrurile frumoase și utile pe care le facem! În sase luni totul va fi nou, va prinde viata”, a declarat primarul Radu Georgescu.

 

Citește articolul