Contactează-ne pe

Noutăți

Mascaţii spurcaţi de pirande VEZI VIDEO

Publicat în data de

- 1.007 vizualizări

Poliţiştii şi mascaţii au avut parte de senzaţii tari în această dimineaţă din partea reprezentantelor sexului… frumos. Ajunşi pe la descinderi, ca de obicei  prin  cartierele romanes din Mătăsaru, Bălteni şi Bolintin,  în căutarea unor reţele care au “ciuruit” statul cu vreo două milioane de euro, oamenii legii au avut parte de un  striptess bestial pentru o zapiscă scoasă dintr-o ladă cu miros de… marmeladă! Zapisca or’ fi găsit-o că, deh, p-aia o căutau, dar să fie spurcaţi la prima oră, când abia se crăpase  de ziuă… Tam- nesam au fost ”asaltaţi” de o  fofoloancă  goală din care ieşeau… aburi şi scântei numa’ către ei. Li s-a strâmbat… masca, li s-a umflat …casca, başca şi costumu’ şi au umplut drumu’ ! Ştiţi de ce-au plecat?   Li s-a aplecat!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XAwX8VeOJ8A[/youtube]

Publicitate
Loading...
2 Comentarii

2 Comentarii

 1. aura

  12 octombrie 2012 at 9:17

  Ma, da voua v-a placut sexul tigancii de aia ii ziceti ” frumos „.
  Ce tie si cu mascaltii astia sa nu aprecieze ei ceea ce e frumos.?!
  Credeti ca-au plecat ca li s-a strambat, ca li s-a umflat, sau de la aplecat ?
  Nu vedeti ca astia fac ce fac si deranjeaza etnia? Inseamna ca le place.
  :). :), :)… 

 2. sorinela

  12 octombrie 2012 at 16:19

  Au plecat pentru ca i-a mitraliat tiganca . Ce e usor sa vezi kalasnikovul?
  Goran Bregovic s-a inspirat si din dansul tiganesc. O fi vazut si el ” mierea ursului”.
  ( Mierea ursului e o planta care in popor se mai numeste si p…. tigancii ) 

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

VREI SĂ CONTEZI ÎN VIITORUL UNUI COPIL? Vino in Casa Speranței și a Bucuriei! GĂSEȘTI URNELE PENTRU DONAȚII LA CONCERTUL FUEGO!

Articol scris de

Peste 20 de copii din familii cu posibilitati materiale foarte reduse au sansa unui viitor luminos. Noi suntem cei care il putem oferi, daca ne adunam cu inima deschisa, impreuna, in Casa Sperantei si a Bucuriei. Asociatia Comunitara G.A.E.S.T.I. face eforturi uriase pentru a deschide noul centru de zi pentru copii la data de 1 noimbrie. Pentru aceasta insa, mai sunt necesari 4.800 de lei, o suma care la prima vedere pare mica, dar care, pentru toti cei care s-au implicat in acest proiect minunat, este fundul sacului. Copiii care vor face parte din Casa Speranței și a Bucuriei vor primi zilnic o masa calda si educație de calitate din partea dascalilor gaesteni voluntari. Avand in vedere ca vineri, de la ora 18.30, va avea loc spectacolul aniversar Ziua Casei de Cultura, cu invitat special Fuego, voluntarii Asociației Comunitare G.A.E.S.T.I vor incerca sa stranga aceasta suma. Nu ignorati, asadar, urnele si donati orice suma considerati de cuviință. In acest fel, veti conta cu adevarat pentru viitorul unui copil.

Citește articolul

Noutăți

PREMII LA „TEZAURUL TOAMNEI” PENTRU ELEVII ŞCOLII GIMNAZIALE VALEA MARE

Articol scris de

 

Toţi elevii Şcolii Gimnaziale Valea Mare  au participat la „Tezaurul Toamnei”, proiect educaţional care a avut loc zilele acestea la Scoala Gimnazială “Paul Bănică” din Târgovişte.

Obiectivele stabilite sunt afirmarea, cunoaşterea şi stimularea potenţialului artistic al copiilor și al cadrelor didactice, dar și implicarea în acțiuni de voluntariat- care implică strângerea de legume și fructe de către elevii voluntari și donarea lor familiilor aflate în dificultate sau unor instituții sociale.

Copiii au adus de acasă zacuscă, gem, compoturi ori murături  pe care mai întâi le-au expus , apoi au hotărât să fie donate Centrului de Recuperare şi Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Moreni-Ţuicani.

Grupul de fete Joydanse, pregătit de prof. Alina Mușat, a câștigat premiul I la secțiuna Program Artistic.

Școala din Valea Mare a mai câștigat premiul I si la secțiunea Stand, așteptând încă rezultatele pentru secțiunea Creații literare.

Este pentru a doua oară când Școala Gimnazială Valea Mare participă și câștigă, acum patru ani câștigând trofeul Tezaurul Toamnei.

“Doresc să mulțumesc tuturor elevilor pentru receptivitate și implicare, părinților care ne-au ajutat, doamnei director Milescu Gica, pentru sprijinul oferit în transportul copiilor, colegilor din școală, alături de care formăm un colectiv de succes, și nu în ultimul rând reprezentantei bibliotecii comunale Valea Mare, Loliceru Aurora, care realizează activităţi alături de noi de câțiva ani buni.”, ne-a declarat prof. Alina Mușat.

Citește articolul

Educație și cultură

Fuego, invitatul special de Ziua Casei de Cultură ”Dumitru Stanciu”! VINERI SEARA, DE LA 18.30, SPECTACOLUL TOAMNEI LA GĂEȘTI!

Articol scris de

Fuego este invitatul special al găeștenilor, la spectacolul aniversar organizat cu ocazia Zilei Casei de Cultură ”Dumitru Stanciu”. De la ora 18.30, iubitorii de muzică, dans și momente de calitate pentru suflet sunt așteptați în incinta sălii de spectacole, pentru a se bucura împreună de câteva ore minunate.

Se fac ultimele pregătiri, în Casa de Cultură, pentru cel mai important eveniment al toamnei. Cu decoruri noi și surprinzătoare, dar și cu momente superbe de spectacol, artiștii amatori și-au propus să ofere publicului găeștean un nou format de show, cu voie bună și surprize.

Pentru prima dată pe scena Casei de Cultură va urca Fuego, invitatul special, care vă va delecta cu un concert live, cu melodii celebre, pentru suflet.

Important de precizat este faptul că intrarea la concert este liberă, în limita locurilor disponibile.

 

Citește articolul

Noutăți

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design