Contactează-ne pe

Noutăți

Actriţa Doiniţa Oancea a făcut dezvăluiri de suflet la Găeşti VEZI VIDEO!

Publicat în data de

- 4.632 vizualizări

Una dintre cele mai apreciate actriţe de la Media ProPictures,  Doiniţa Oancea,  a venit la Găeşti, oraşul în care a copilărit. Este foarte frumoasă şi foarte talentată. Şi-a cucerit publicul încă de la primele sale apariţii datorită interpretării impecabile a rolurilor în care a fost distribuită şi are mulţi fani în toată ţara. Are şi în Găeşti, desigur! Celebră a devenit însă în rolul Minodorei din Inimă de ţigan.  Doiniţa ne-a marturisit că  provine dintr-o familie de muzicieni şi că în această vară a cântat şi ea în faţa a 2500 de spectatori alături de Damian Drăghici (singurul muzician român care a câştigat un premiu Grammy) în Clubul Fratelli din Mamaia.

Silviu Daniel ION

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wxq3j_M_DDI&feature=plcp[/youtube]

 


Citește articolul
2 Comentarii

2 Comentarii

 1. aura

  11 octombrie 2012 at 8:35

  Cand cineva vine pe la tine si-ti lauda casa nu poti decat sa ii aduci cuvinte de multumire.
  Fata asta, care s-a facut remarcata in intreaga tara, iata ca vine la matusa ei din Gaesti si spune cu modestie despre realizarile ei, dar si ca a trait o perioada din viata pe aceste locuri. Numele de Oancea il mai auzisem pe aici, dar ca Doinita e din partile noaste nu stiam.
  Fata frumoasa, felicitari pentru realizarile tale si sa ai mult succes pe mai departe! 

  Felicitari si voua pentru noul ziar!!!!
  CRONICA  DE GAESTI, asa cum trebuie sa fie!
  Un ziar liber! 
  Vorbiti si spuneti ceea ce se intampla si asa cum simtiti! 
  Toti oamenii care v-au citit primul numar au numai cuvinte de lauda la adresa voastra si mai putin placute la adresa celui care va indesa cu sila pumnul in gura. 
  FELICITARI, Mariana Ionescu ! 

 2. clara

  11 octombrie 2012 at 11:10

  Imi place mult domnisoara si promite mult ca actrita. Sunt sigura ca are si voce şi nici nu este prima dată la Găeşti. Motivul pentru care a venit acum nu este cumva altul? Faza cu fanii cam măcăne. Ştiţi, „fanii” prezenţi s-au grăbit să se laude că sunt colegi de afacere cu Doiniţa pentru a strânge comenzi, aşa că …

  În altă ordine de idei, este adevărat doamnă Ionescu că aţi plecat de la Cronică? Am ratat ceva pe aici? Oricum este o pierdere mare, dar bine că vă avem în continuare măcar on line.

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

ANUNŢ ANGAJARE: Se caută contabil de gestiune primară part time!

Articol scris de

Societate comercială angajează contabil de gestiune primară part time. Poate fi şi pensionar. Relaţii la telefon 0722520303.


Citește articolul

Noutăți

GURA FOII: Primarul a dat vestea cea mare! „ÎN 6 LUNI…”

Articol scris de

Motive de bucurie în comuna Gura Foii. Primarul Radu Georgescu a anunţat, pe contul său de Facebook, că a semnat ordinul de începere pentru reabilitarea Căminului Cultural din satul Bumbuia, investiţie finanţată prin Compania Naţională de Investiţii. „Este un proiect la care s-a lucrat aproximativ 3 ani. Pe zi ce trece munca noastră se vede în lucrurile frumoase și utile pe care le facem! În sase luni totul va fi nou, va prinde viata”, a declarat primarul Radu Georgescu.

 


Citește articolul