Contactează-ne pe

Noutăți

Actriţa Doiniţa Oancea a făcut dezvăluiri de suflet la Găeşti VEZI VIDEO!

Publicat în data de

- 4.566 vizualizări

Una dintre cele mai apreciate actriţe de la Media ProPictures,  Doiniţa Oancea,  a venit la Găeşti, oraşul în care a copilărit. Este foarte frumoasă şi foarte talentată. Şi-a cucerit publicul încă de la primele sale apariţii datorită interpretării impecabile a rolurilor în care a fost distribuită şi are mulţi fani în toată ţara. Are şi în Găeşti, desigur! Celebră a devenit însă în rolul Minodorei din Inimă de ţigan.  Doiniţa ne-a marturisit că  provine dintr-o familie de muzicieni şi că în această vară a cântat şi ea în faţa a 2500 de spectatori alături de Damian Drăghici (singurul muzician român care a câştigat un premiu Grammy) în Clubul Fratelli din Mamaia.

Silviu Daniel ION

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wxq3j_M_DDI&feature=plcp[/youtube]

 

Publicitate
Loading...
2 Comentarii

2 Comentarii

 1. aura

  11 octombrie 2012 at 8:35

  Cand cineva vine pe la tine si-ti lauda casa nu poti decat sa ii aduci cuvinte de multumire.
  Fata asta, care s-a facut remarcata in intreaga tara, iata ca vine la matusa ei din Gaesti si spune cu modestie despre realizarile ei, dar si ca a trait o perioada din viata pe aceste locuri. Numele de Oancea il mai auzisem pe aici, dar ca Doinita e din partile noaste nu stiam.
  Fata frumoasa, felicitari pentru realizarile tale si sa ai mult succes pe mai departe! 

  Felicitari si voua pentru noul ziar!!!!
  CRONICA  DE GAESTI, asa cum trebuie sa fie!
  Un ziar liber! 
  Vorbiti si spuneti ceea ce se intampla si asa cum simtiti! 
  Toti oamenii care v-au citit primul numar au numai cuvinte de lauda la adresa voastra si mai putin placute la adresa celui care va indesa cu sila pumnul in gura. 
  FELICITARI, Mariana Ionescu ! 

 2. clara

  11 octombrie 2012 at 11:10

  Imi place mult domnisoara si promite mult ca actrita. Sunt sigura ca are si voce şi nici nu este prima dată la Găeşti. Motivul pentru care a venit acum nu este cumva altul? Faza cu fanii cam măcăne. Ştiţi, „fanii” prezenţi s-au grăbit să se laude că sunt colegi de afacere cu Doiniţa pentru a strânge comenzi, aşa că …

  În altă ordine de idei, este adevărat doamnă Ionescu că aţi plecat de la Cronică? Am ratat ceva pe aici? Oricum este o pierdere mare, dar bine că vă avem în continuare măcar on line.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

VREI SĂ CONTEZI ÎN VIITORUL UNUI COPIL? Vino in Casa Speranței și a Bucuriei! GĂSEȘTI URNELE PENTRU DONAȚII LA CONCERTUL FUEGO!

Articol scris de

Peste 20 de copii din familii cu posibilitati materiale foarte reduse au sansa unui viitor luminos. Noi suntem cei care il putem oferi, daca ne adunam cu inima deschisa, impreuna, in Casa Sperantei si a Bucuriei. Asociatia Comunitara G.A.E.S.T.I. face eforturi uriase pentru a deschide noul centru de zi pentru copii la data de 1 noimbrie. Pentru aceasta insa, mai sunt necesari 4.800 de lei, o suma care la prima vedere pare mica, dar care, pentru toti cei care s-au implicat in acest proiect minunat, este fundul sacului. Copiii care vor face parte din Casa Speranței și a Bucuriei vor primi zilnic o masa calda si educație de calitate din partea dascalilor gaesteni voluntari. Avand in vedere ca vineri, de la ora 18.30, va avea loc spectacolul aniversar Ziua Casei de Cultura, cu invitat special Fuego, voluntarii Asociației Comunitare G.A.E.S.T.I vor incerca sa stranga aceasta suma. Nu ignorati, asadar, urnele si donati orice suma considerati de cuviință. In acest fel, veti conta cu adevarat pentru viitorul unui copil.

Citește articolul

Noutăți

PREMII LA „TEZAURUL TOAMNEI” PENTRU ELEVII ŞCOLII GIMNAZIALE VALEA MARE

Articol scris de

 

Toţi elevii Şcolii Gimnaziale Valea Mare  au participat la „Tezaurul Toamnei”, proiect educaţional care a avut loc zilele acestea la Scoala Gimnazială “Paul Bănică” din Târgovişte.

Obiectivele stabilite sunt afirmarea, cunoaşterea şi stimularea potenţialului artistic al copiilor și al cadrelor didactice, dar și implicarea în acțiuni de voluntariat- care implică strângerea de legume și fructe de către elevii voluntari și donarea lor familiilor aflate în dificultate sau unor instituții sociale.

Copiii au adus de acasă zacuscă, gem, compoturi ori murături  pe care mai întâi le-au expus , apoi au hotărât să fie donate Centrului de Recuperare şi Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Moreni-Ţuicani.

Grupul de fete Joydanse, pregătit de prof. Alina Mușat, a câștigat premiul I la secțiuna Program Artistic.

Școala din Valea Mare a mai câștigat premiul I si la secțiunea Stand, așteptând încă rezultatele pentru secțiunea Creații literare.

Este pentru a doua oară când Școala Gimnazială Valea Mare participă și câștigă, acum patru ani câștigând trofeul Tezaurul Toamnei.

“Doresc să mulțumesc tuturor elevilor pentru receptivitate și implicare, părinților care ne-au ajutat, doamnei director Milescu Gica, pentru sprijinul oferit în transportul copiilor, colegilor din școală, alături de care formăm un colectiv de succes, și nu în ultimul rând reprezentantei bibliotecii comunale Valea Mare, Loliceru Aurora, care realizează activităţi alături de noi de câțiva ani buni.”, ne-a declarat prof. Alina Mușat.

Citește articolul

Educație și cultură

Fuego, invitatul special de Ziua Casei de Cultură ”Dumitru Stanciu”! VINERI SEARA, DE LA 18.30, SPECTACOLUL TOAMNEI LA GĂEȘTI!

Articol scris de

Fuego este invitatul special al găeștenilor, la spectacolul aniversar organizat cu ocazia Zilei Casei de Cultură ”Dumitru Stanciu”. De la ora 18.30, iubitorii de muzică, dans și momente de calitate pentru suflet sunt așteptați în incinta sălii de spectacole, pentru a se bucura împreună de câteva ore minunate.

Se fac ultimele pregătiri, în Casa de Cultură, pentru cel mai important eveniment al toamnei. Cu decoruri noi și surprinzătoare, dar și cu momente superbe de spectacol, artiștii amatori și-au propus să ofere publicului găeștean un nou format de show, cu voie bună și surprize.

Pentru prima dată pe scena Casei de Cultură va urca Fuego, invitatul special, care vă va delecta cu un concert live, cu melodii celebre, pentru suflet.

Important de precizat este faptul că intrarea la concert este liberă, în limita locurilor disponibile.

 

Citește articolul

Noutăți

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design