Contactează-ne pe

Noutăți

Unde sunt banii pieţei? Încasări spectaculoase în numai 2 luni la Piaţa “Sf. Ilie”

Publicat în data de

- 1.095 vizualizări
“Omul sfinţeşte locul”! Noul şef al pieţei, ing. Mihai Niţă, a reuşit în două luni, cu foarte puţini bani, mai exact cu 150 milioane lei vechi ce n-au reuşit ceilalţi în 10 ani. A dispărut ţigănia ca prin farmec, faţada a fost închisă cu termopan, au fost trasate parcările şi sensurile de mers pentru automobile. Am aflat pe surse că în trimestrele I şi II, adică în primele 6 luni ale anului, din taxele pieţei au venit către bugetul local doar 15000 lei, iar în iulie, de când a preluat Niţă şefia, s-au predat 13342  lei. La obor, în trimestrele I şi II, abia s-au adunat 17000 lei, iar în iulie – 74000 lei, aproape jumătate din suma celor 6 luni. În două luni, Niţă ar fi depăşit planul cu 43000 lei.  Ca atare, ori s-a furat de s-a stins, ori managementul a fost defectuos. Mihai Niţă spune că trebuie să ne aşteptăm şi la alte surprize plăcute. Şi-a propus ca piaţa să devină un principal punct de atracţie al  oraşului. Vrea să amplaseze vechea fântână arteziană- fostul blazon al pieţei găeştene- aproape de intrarea principală, să planteze tuia, să aducă sculptura din piatră recuperată de la groapa de gunoi după un semnal al Cronicii Găeştiului de către regretatul Gigi Luţu  în urmă cu câţiva ani. Într-un cuvânt, Mihai Niţă vrea să amenajeze un minipărculeţ pentru a da culoare şi pentru a primeni priveliştea încă de la intrarea în piaţa agro-alimentară. Cronica Găeştiului a tras numeroase semnale de alarmă de-a lungul vremii vizavi de ţigănia de la piaţă şi de la obor, dar şi despre încasările ridicole predate către buget. Mihai Niţă a demonstrat că se poate. Îi urăm succes şi aşteptăm să ne surprindă  plăcut şi în perioada următoare.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Wfi0FHHWx7o[/youtube]
Publicitate
Loading...
6 Comentarii

6 Comentarii

 1. justitiarulj

  11 septembrie 2012 at 8:43

  Da e de admirat ceea ce a facut nea Nita. Si mai de admirat e ca omul asta inca circula pe bicicleta, n-are fite , n-are figuri. E intr-adevar putin arogant dar asa ii sta bine lui. Sa fie sanatos si sa o tina tot asa poate fi un exemplu pentru fosta administartie locala.

 2. Coco

  11 septembrie 2012 at 8:58

  Omul asta circula cu masina. Cu bicicleta vine la piata ca doar are 50 metri de parcurs. Ar fi culmea sa arda gazul pentru 50 de metri. Si nu-l mai laudati atat ca nu e chiar asa. Face politica printre tarabe il bate mereu pe amaratul ala din piata care nu are casa si s-a aciuit pacolo. Ia sa vedeti ca parcari a facut dor unde i-a convenit. Burtan are parcare in fata la mici? N_ARE! HUUUUUUUUOOOOOOO, comunistilor, jegosilor. 

 3. Pingback: Piața din Găești capătă culoare

 4. dracoblue

  11 septembrie 2012 at 18:06

  Coco,cotcodacesti aiurea.Ciocul mic.Ce a facut omul asta ,tu nu o sa fi capabil sa faci niciodata.Poate esti bun gospodar in ograda ta.Diferenta intre tine si el este ca…el a facut ceva in” ograda ” noastra a tuturor.Eu il felicit ca simplu cetatean.

 5. ebengos

  11 septembrie 2012 at 22:47

  NOUA NE ESTE CLAR –PARCAREA si Cotetele PROFI sunt ale buzunarului Primarului in continuare
  Intradevar e de admirat de a facut Dnul Nita, dar primarul ce face??? unde e??? ca nu a facut nimic.AAA fac altii pentru el?. Nu face nici macar sa-i ia parcarea lui Profi( pardon Demirel) , ca doar se batea cu pumnii in piept ca delimiteaza parcarea din spatele blocului lui Vochin, Dar acum e CLAR ca acum a facut schimb de buzunare cu fostul primarel, Nu ne asteptam la asa ceva. bai frate cand zici ca faci ce va ,fa mai nene, dar asta e PSD ul :))) De ce zic asta? Pai azi , mai  oameni buni , a trimis jandarmii orasului sa ne fugareasca pe noi, astia micii comercianti ambulanti de pe strada, cu tarabele noastre asa cum sunt ele. E frumos?? probabil pentru unii. Nici macar un termen … nimic…” de azi in colo nu mai aveti voie”. Sa ne dea noua parcarea aia , ca doar suntem destui comercianti ambulanti, sa ne stablilim acolo si cu siguranta primaria va avea de castigat, dar ce sa mai zic in afara de… S-AU INTELES —si buzunarul e cu croiala larga, ca sa nu se umple repede.
  Felicitari Dnule Nita, daca o tineti asa …..cine stie peste 4 ani . Oamenii apreciaza pe cei ce fac cu adevarat ceva. AAA si sensul giratoriu nu are nici o legatura cu primaria, asa ca nimic ma nimic nu a facut. Poate peste 3 ani ca fostul ,ca doar o mai spera la inca 4. Daca o tine asa ….. rusinica

 6. aura

  13 septembrie 2012 at 9:58

  Ma, nene Nita, ziarul scrie frumos despre matale, ca ai reusit sa strangi si sa aduci la bugetul local ceea ce aialalti bagau in buzunarul lor, ca ai facut oaresce prin piata alungand tiganimea, ca ai pus termopane si ca vei pune secera si ciocanul de pe vechea fantana arteziana din 1961 la loc de cinste… Frumos o fi, de, n-am ce sa zic, iasa am fost prin piata si eu ca orice cumparator si cum mai cunosc niste precupete, am intrat in vorba cu ele si stii ce mi-au zis? ” Da-i dracului ca a trebuit sa dam pe patru scanduri 30 de lei . Noi abia daca strangem cativa lei din vanzari. Ce , ne trebuia stand? Marfa era expusa pe masa cu pretul la vedere. Niste hoti! Sa mai ia ceva din buzunarul nostru si apoi sa se laude ca au facut ei ceva.”
  Chestii de genul asta.
  Matale spui ca vrei sa faci in Gaesti o piata a mai frumoasa din judet. Sa fie, dar pana una alta piata arata jalnic. Marfa putina si ofilita, gunoaie, caini … preturi mari.
  Ca sa ma indemne sa cumpar de acolo  nu trebuie sa vad secera si ciocanul si sa-mi aduc aminte de ziua recoltei, ci trebuie sa ma imbii cu marfa buna si de calitate si la preturi aproape de producator.
  E mult de lucru, iar eu iti urez succes! 

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

VREI SĂ CONTEZI ÎN VIITORUL UNUI COPIL? Vino in Casa Speranței și a Bucuriei! GĂSEȘTI URNELE PENTRU DONAȚII LA CONCERTUL FUEGO!

Articol scris de

Peste 20 de copii din familii cu posibilitati materiale foarte reduse au sansa unui viitor luminos. Noi suntem cei care il putem oferi, daca ne adunam cu inima deschisa, impreuna, in Casa Sperantei si a Bucuriei. Asociatia Comunitara G.A.E.S.T.I. face eforturi uriase pentru a deschide noul centru de zi pentru copii la data de 1 noimbrie. Pentru aceasta insa, mai sunt necesari 4.800 de lei, o suma care la prima vedere pare mica, dar care, pentru toti cei care s-au implicat in acest proiect minunat, este fundul sacului. Copiii care vor face parte din Casa Speranței și a Bucuriei vor primi zilnic o masa calda si educație de calitate din partea dascalilor gaesteni voluntari. Avand in vedere ca vineri, de la ora 18.30, va avea loc spectacolul aniversar Ziua Casei de Cultura, cu invitat special Fuego, voluntarii Asociației Comunitare G.A.E.S.T.I vor incerca sa stranga aceasta suma. Nu ignorati, asadar, urnele si donati orice suma considerati de cuviință. In acest fel, veti conta cu adevarat pentru viitorul unui copil.

Citește articolul

Noutăți

PREMII LA „TEZAURUL TOAMNEI” PENTRU ELEVII ŞCOLII GIMNAZIALE VALEA MARE

Articol scris de

 

Toţi elevii Şcolii Gimnaziale Valea Mare  au participat la „Tezaurul Toamnei”, proiect educaţional care a avut loc zilele acestea la Scoala Gimnazială “Paul Bănică” din Târgovişte.

Obiectivele stabilite sunt afirmarea, cunoaşterea şi stimularea potenţialului artistic al copiilor și al cadrelor didactice, dar și implicarea în acțiuni de voluntariat- care implică strângerea de legume și fructe de către elevii voluntari și donarea lor familiilor aflate în dificultate sau unor instituții sociale.

Copiii au adus de acasă zacuscă, gem, compoturi ori murături  pe care mai întâi le-au expus , apoi au hotărât să fie donate Centrului de Recuperare şi Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Moreni-Ţuicani.

Grupul de fete Joydanse, pregătit de prof. Alina Mușat, a câștigat premiul I la secțiuna Program Artistic.

Școala din Valea Mare a mai câștigat premiul I si la secțiunea Stand, așteptând încă rezultatele pentru secțiunea Creații literare.

Este pentru a doua oară când Școala Gimnazială Valea Mare participă și câștigă, acum patru ani câștigând trofeul Tezaurul Toamnei.

“Doresc să mulțumesc tuturor elevilor pentru receptivitate și implicare, părinților care ne-au ajutat, doamnei director Milescu Gica, pentru sprijinul oferit în transportul copiilor, colegilor din școală, alături de care formăm un colectiv de succes, și nu în ultimul rând reprezentantei bibliotecii comunale Valea Mare, Loliceru Aurora, care realizează activităţi alături de noi de câțiva ani buni.”, ne-a declarat prof. Alina Mușat.

Citește articolul

Educație și cultură

Fuego, invitatul special de Ziua Casei de Cultură ”Dumitru Stanciu”! VINERI SEARA, DE LA 18.30, SPECTACOLUL TOAMNEI LA GĂEȘTI!

Articol scris de

Fuego este invitatul special al găeștenilor, la spectacolul aniversar organizat cu ocazia Zilei Casei de Cultură ”Dumitru Stanciu”. De la ora 18.30, iubitorii de muzică, dans și momente de calitate pentru suflet sunt așteptați în incinta sălii de spectacole, pentru a se bucura împreună de câteva ore minunate.

Se fac ultimele pregătiri, în Casa de Cultură, pentru cel mai important eveniment al toamnei. Cu decoruri noi și surprinzătoare, dar și cu momente superbe de spectacol, artiștii amatori și-au propus să ofere publicului găeștean un nou format de show, cu voie bună și surprize.

Pentru prima dată pe scena Casei de Cultură va urca Fuego, invitatul special, care vă va delecta cu un concert live, cu melodii celebre, pentru suflet.

Important de precizat este faptul că intrarea la concert este liberă, în limita locurilor disponibile.

 

Citește articolul

Noutăți

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design