Contactează-ne pe

Noutăți

EXCLUSIVITATE! Cel mai iubit dintre gaeşteni, Dan Iacobuţă, a câstigat alegerile!

Publicat în data de

- 1.126 vizualizări

 

Dupa o lupta pe viata si pe moarte, reduta Gaesti a fost castigata, la limita, de pesedistul Dan Iacobuţă, cu 3010 voturi. Pe locul II, la o diferenta de doar 164 de voturi (2846), s-a clasat Grigore Gheorghe, din partea PNL, cel care a venit pe un imens val de simpatie. Alexandru Toader a obtinut doar 2021 din sufragii, clasandu-se abia pe locul III. Florentina Chiriţă, din partea PPDD, a cucerit 400 de gaesteni; Petre Contanu, de la Partidul Conservator, a luat 86 de voturi, iar Florin Popescu zis Fritz de la PRM s-a bucurat de simpatia a doar 59 dintre gaesteni. Pentru Consiliul Local s-au obtinut urmatoarele mandate: PSD va avea 7 consilieri, PNL – 5, PDL – 4 si PPDD – 1. Ramane de vazut ce jocuri politice se vor face pentru alegerea viceprimarului, avand in vedere lupta stransa din  legislativul local. Pana la aceasta ora, nu s-au centralizat rezultatele pentru Consiiliul Judetean si pentru presedintele Consiliului Judetean.
Dan Eugen Iacobuta (PSD) – 3010
Grigore Gheorghe (PNL) – 2846
Alexandru Toader (PDL) – 2021
Florentina Chirita (PPDD) – 400
Petre Contanu (PC) – 86
Florin Popescu (PRM) – 59
 
 
 

Citește articolul
4 Comentarii

4 Comentarii

 1. aura

  11 iunie 2012 at 20:09

  Doua proverbe romanesti imi vin acum in minte: ” Omul sfinteste locul si Banu-i ochiul dracului. ”
  Ceea ce ieri mi se parea imposibil, azi e posibil.
  Nu credeam ca e posibil sa scapam de don primar Toader. Credeam ca e ” uns pe vecie”. Contracandidatii lui erau usor de batut, in opinia mea. Nu excelau prin nimic. Se pare ca amandoua proverbele au functionat.
  Omul sfinteste locul! Toader n-a facut ca locul pe care l-a ” pastorit ” 12 ani sa se transforme in ceva frumos, ceva sfant pentru locuitori . A lucrat numai pentru el si ai lui. Opulenta afisata de el, un simplu profesor ,a cam sarit in ochii cetatenilor . 
  Al doilea proverb, cu banii ochiul dracului , se pare  ca a functionat pentru izbanda lui Iacobuta. 
  Multi spun ca s-au cumparat oameni ” la greu”. Sa fie la ei! Sondajele de opinie nu-l dadeau castigator si dintr-o data a reusit sa o ia inaintea tuturor. Cu 164 voturi mai mult decat Griguta.
  Acum avem primar nou! Nu vom mai avea probleme, pentru ca asa ne-a zis, ca problemele nostre sunt ale lui. Asa ca, n-am probleme! :), :),:).
  N-am cunostinta de programul cu care a castigal alegerile, dar cred ca e inversul celuilalt primar. Ala ( Toader ) a facut trotoare, asta (Iacobuta) sa inteleg ca nu va mai face. Ala ne vorbea despre canalizare, asta nu cred ca o va mai face deoarece e proiect PDL. Ala a inchis scoli, facand din copiii nostri navetisti. Asta le va da iar in folosinta? Ala a tinut spitalul deschis, asta il va inchide? Ala a scos la licitatie izlazul de la Arsuri, asta il va vinde direct? Ala nu a permis venirea la Gaesti a companiilor Coca-Cola si Renault din cauza de spaga, asta ii va aduce gratis? Ala si-a dus nevasta la fitness, asta o lasa singura? Nevasta aluia a luat din primarie materiale consumabile,  astuia i se vor aduce acasa? ( Tot ce am scris e pe baza unui material electoral pe care mi l-a lasat la usa trepadusii lui Iacobuta.)
  Astept sa nu mai platesc taxa de habitat pe care PDL-ul a impus-o. (Toader o pusese si mortilor.)
  Ai grija ca avem apa cea mai scumpa si cea mai rea din tara! 
  Oricum ai fi castigat alegerile draga Dane, asta e , acum esti in slujba noastra . Esti  si angajatul meu! Nu uita! Voi fi cu ochii pe tine. Nu voi mai permite nimanui sa ma fure si sa-si bata joc de munca nostra si de locuitorii orasului. 
  Deocamdata atat. Iti urez sa ai putere de munca si sa faci ceva frumos in orasul care este si al tau! Daca vei avea nevoie de ajutor, nu ezita si cere-ni-l.
   

 2. mady_madlen

  12 iunie 2012 at 7:18

  la revedere marienutza buhahahahahahahaha

 3. schimbare

  12 iunie 2012 at 10:33

  Da,Gaestiul are nevoie de schimbare ,dar schimbare in bine.Numai ca un proverb spune ca ziua buna se cunoaste de dimineata;la noi dimineata e mohorata,mai exact asteptam …….. .Poate Bunul Dumnezeu va incerca sa schimbe ceva din incrancenarea celor ce ne vor conduce orasul 4 ani.Asteptam, asteptam ,asteptam. De fapt asteptam de 22 de ani.

 4. Misha

  13 iunie 2012 at 12:30

  Toata lumea se minuneaza ca d-l Iacobuta a castigat alegerile. Explicatia este simpla.S-AU CUMPARAT VOTURILE.
  A citit cineva inainte sa puna stampila lista consilierilor cu care parditul d-l Iacobuta a iesit in fata noastra ?
  Ii cunoasteti? Stiti ce studii au?Sunt capabili ?
  Cat timp o sa le ajunga banutii pe care i-au primit in schimbul unui vot? 4 ani?

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Noutăți

IMBATABILII DIN PICIOR DE MUNTE: “1 Iunie nu este doar despre sărbătorirea copilăriei”

Articol scris de

“1 Iunie nu este doar despre sărbătorirea copilăriei. Membri din cluburile IMPACT, dar și cu alți tineri implicați din țară, Fundația “Noi orizonturi” sărbătoresc Ziua Națională IMPACT.

Am avut  parte de live-uri cu tineri #campioni, sesiuni de generare de soluții pentru educație și sănătate, întâlniri pe ZOOM cu IMPACȚI din țară, gesturi și fapte bune, care aduc bucurie altor copii.

Elevii din clubul IMPACT “Imbatabilii” Picior de Munte au sărbătorit făcându-și vocea auzită la nivel național, făcându-și timp să ofere un strop de bucurie copiilor din sat. Au ales să își petreacă ziua de azi implicându-se în comunitate prin acțiuni civice și să arate că sunt preocupați de bunăstarea planetei.

Toate acestea în ciuda faptului că autoritățile locale rareori le-au luat în serios proiectele, activitățile, demersurile de implicare în comunitate. Poate că îi consideră prea mici ca vocile lor să se facă auzite, ca faptele lor să devină cunoscute. Ei așteaptă ziua când vor fi apreciați și la nivel local așa cum sunt apreciați la nivel național. Și, acea zi, va fi o sărbătoare a comunității din care copiii fac parte.

Avem copii #deIMPACT. Mă gândesc că viitorul ar putea fi frumos ca ei.

La mulți ani tuturor celor care au vârstă ori suflet de copil !”, se arată în comunicatul de presă  al prof. Liliana Chivulescu, coordonatorul Imbatabililor din Picior de Munte.

 

Citește articolul

Anunțuri

APROZARUL LaDoiPasi S-A DESCHIS ASTĂZI ŞI LIVREAZĂ ŞI LA DOMICILIU!

Articol scris de

Aprozarul LaDoiPaşi s-a deschis. Puteţi găsi o gamă variată de legume şi fructe la preţuri foarte avantajoase.

In cadrul -livrari la domiciliu-  comanda minima este de 50 de lei, suma ce poate fi adunata  cu produse, atat din cadrul magazinului alimentar, cât si a aprozarului.

Adresă:Strada 13 Decembrie 1918, numărul 6, (punct de reper: vizavi de sediul PNL, lângă Club Cocktail fostul cinematograf)

Număr contact livrări: 0766660336

Va asteptam cu drag,

Magazinul&Aprozarul dumneavostra “LaDoiPasi”

 

Citește articolul