Contactează-ne pe

Noutăți

Foaie verde ş’o măciucă, Ion Stan fură ce-apucă!

Publicat în data de

- 888 vizualizări

Un înţelept proverb românesc spune: „Dă-i săracului cu duhul puterea şi-ţi arată cine e!”. Nici că se putea vreo zicere mai bună pentru situaţia în care s-a pus de unul singur cetăţeanul Ion Stan, veşnicul lider roşu al Dâmboviţei, care e atât de setos de puterea pe care în sfârşit a pus mâna, încât a ajuns să dea cu jula. Aflat într-o vizită electorală pe la primarul său penal de la Produleşti, tovarăşul deputat a pus ochii pe o bicicletă din incinta primăriei, pe care a luat-o de coarne şi şi-a permis s-o vâre în portbagajul maşinii. De ce a făcut acest lucru iraţional şi penal, în loc să sune la 112 dacă avea cu adevărat suspiciuni? Motivul ascuns? A vrut să o încalece şi să pară popular. Motivul declarat? Pentru că şi-a închipuit, pe baza psihozei colegilor de partid, că s-ar da biciclete pedeliste pentru voturi, iar el, de acum vătaful judeţului, poate să ia ce vrea, cum vrea şi de unde vrea. Mai mult, a pus mâna pe telefon, chemând la ordine poliţiştii, pe care i-a programat să vină a doua zi, chiar în mijlocul unei conferinţe de presă, ca slugile personale, pentru a ridica bunul sustras de el. Se pare că un investitor din sat ar fi oferit 4 biciclete pentru salariaţii primăriei pesediste cu înclinaţii pedeliste, iar gestul dubios de mărinimie urmează să fie cercetat cu sârg de către organele penale, şi asta pentru că proprietara bicicletei şi-a permis să facă plângere pentru furt. Nu acelaşi lucru se va întâmpla cu vătaful Stan, cetăţean român cu multe drepturi, care nu va fi întrebat ce a căutat să fure bicicleta sau de ce nu a anunţat organele în drept de la faţa locului, dacă avea vreo suspiciune, cum era legal. Aşteptăm cu interes rezultatele din dosarul „Bicicleta lu’ Stan”. Şi ne mai întrebăm: de acum înainte cum vor mai putea oamenii legii să trimită la Parchet propuneri de arestare, când ciorditorii de biciclete vor declara că au denunţat mita electorală? Autodenuntul lui Ion Stan poate fi vizionat in clipul de mai jos.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Vq8CrB7XlFY[/youtube]

Publicitate
Loading...
3 Comentarii

3 Comentarii

 1. sorinho

  29 mai 2012 at 17:59

  „NU STIMATE COLEG, N-AM CUMPARAT NIMIC, AM LUAT O BICICLETA”…  CE-AR FI DACA AM FACE TOATA LUMEA LA FEL, SA „NU CUMPARAM NIMIC, SA LUAM O BICICLETA” SAU MAI MULTE CA DUPA MINTEA UNORA ASA FORTOSI EVIDENT NU SE POATE NUMI CUMPARARE, DAR PROBABIL NICI FURACIUNE,,, ATUNCI CUM SE NUMESTE =)) ???
   

 2. clara

  30 mai 2012 at 9:19

  Frateee!!!! Stan e Stan. Nu-i inteleg pe stimabilii in haina statului, care au devenit complici si trebuie cercetati penal alaturi de stimabilul. Pai daca din opozitie isi permite abuzuri de genul acesta, daca ar fi la putere … A, incă ceva: am auzit ca unii au dat niste pui, daca aveti prin frigider mancati-i repede, ca altfel îi cumparati din nou de la „confiscate”.

 3. aura

  30 mai 2012 at 11:02

  Aseară, la postul România tv in emisiunea lui Striblea, a fost prezentată această ştire despre ” bicicleta lu’ Stan”. Invitaţi in acea emisiune erau câţiva jurnalisti si câţiva colegi de-ai domnului cu bicicleta. Atâta au râs de fapta ăstuia incât nu se puteau opri să spună ceva. Până la urmă un coleg de partid de-al domnului cu bicicleta, a reuşit cu greu să treacă peste ridicolul situaţiei şi să spună câteva vorbe in apararea colegului său, vorbind despre cât de moral e, cât de politician vechi e, cât de cel mai bun din judeţ, cât de nu ştiu ce… comisii face parte. Ba unii il confundau cu unul de pe la Vrancea. Atât de cunoscut era! Recunosc că nici eu nu ştiu nimic despre activitatea omului cu pricina, deşi se zice că ne reprezintă pe noi dâmboviţenii in Parlamentul ţarii. Am auzit că ar fi pornit cu nişte puncte alimentare şi a ajuns să fure biciclete. :), :), :)…  Foame mare in parlament!
  Dâmboviţeni, aveţi grijă pe cine trimiteţi să vă reprezinte! 

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

JOI, MAREA INAUGURARE! Fashion Mall, magazinul care aduce în Găeşti cele mai tari brand-uri!

Articol scris de

Doreşti să te îmbraci cu haine de la cele mai cunoscute brand-uri, la preţuri accesibile? Acum poţi face acest lucru fără a mai fi nevoit să pleci din Găeşti. Fashion Mall, magazinul aşteptat de ani de zile pe piaţa găeşteană, se deschide joi, 20 februarie. Îl găsiţi pe strada Independenţei, lângă BCR, de unde puteţi achiziţiona cele mai la modă şi exclusiviste haine.

Case de modă româneşti de prestigiu, precum La Dona, Cătălin Botezatu Exclusiv, dar şi brand-uri celebre: Zara, Vero Moda, Jack&Jones, Mango, Bershka sau Mustang sunt acum accesibile, la Găeşti, la magazinul Fashion Mall.

Îmbracă-te cu stil şi fii la modă, la Fashion Mall!

 

Citește articolul

Noutăți

Agresor imobilizat de doi jandarmi aflați în timpul liber

Articol scris de

„Doi jandarmi dâmbovițeni aflaţi în timpul liber au intervenit, astăzi, 19 februarie, pentru a imobiliza un bărbat care a îmbrâncit o femeie pe trotuar, aceasta lovindu-se de un gard din beton.

Aceștia se deplasau pe bulevardul Regele Carol I din mun. Târgoviște și au observat incidentul produs în imediata vecinătate a unui restaurant.

Unul dintre jandarmi când a observat că femeia căzută prezenta o lovitură în zona capului a apelat numărul de urgență 112 și a solicitat sprijinul unei ambulanțe, pentru a-i acorda acesteia îngrijiri medicale. Celălalt a intervenit prompt şi l-a imobilizat pe agresor, după care a solicitat telefonic prezenţa unui echipaj de jandarmi. Bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost condus la sediul Poliției Municipilui Târgoviște, unde i-au fost aplicate măsurile legale.

Cei doi jandarmi, plutonier-adjutant Samoilă George și plutonier-major Zegheru Cătălin, își desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița de peste 20 de ani”, se arata in comunicatul de presa al Jandarmeriei Dambovita.

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------