Contactează-ne pe

Noutăți

„Hopa, hopa şi iar hopa, nu-i mai pup poala lu’ popa!”

Publicat în data de

- 1.182 vizualizări

 

Din rubrica: „Nu te mai iubesc, nu te mai doresc!”

Că preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, pedelistul şef Florin Popescu, nu a fost niciodată dat pe spate de slujitorii bisericii este un fapt arhicunoscut. A rămas celebră afirmaţia sa de la învestirea în funcţie a prefectului Iancu Caracota, din martie 2009, când, într-un moment de maximă inspiraţie şi spontaneitate, l-a lăsat pe ÎPS Nifon Mihăiţă cu gura căscată şi verde la faţă, spunând: „Iancule, să fii bun şi drept cu poporul tău. Îţi doresc să schimbi atâţia mitropoliţi câţi prefecţi a schimbat mitropolitul!”. În secunda următoare, un hohot de râs s-a prăvălit din bojogii generoşi ai… Popescului. Toată suflarea a fost convinsă că baronul portocaliu nu va mai ieşi din canoane după aşa o blasfemie la adresa celui mai iubit şi celui mai pus în capul mesei dintre mitropoliţii ţării. La vremea respectivă, deputatul şi şeful PSD Ion Stan, unul dintre dreptcredincioşii judeţului, care-i pupa cu pioşenie mâinile şi poala Înaltului, a sărit ca ars, condamnând obrăznicia arogantului adversar politic. Iată că anii au trecut, iar Florin Popescu a devenit frate cu… Taica, în timp ce Ion Stan fulgeră ca un gelos de pe margine. În conferinţa de presă din Săptămâna Luminată, liderul roşu a uitat când bătea bisericile şi mănăstirile în pelerinaje fără număr, golind buzunarele sale şi pe ale adepţilor de partid întru ctitoriile şi fanteziile Înalt Prea Sfinţiei, şi a făcut nişte declaraţii drăceşti, încât au amuţit şi ziariştii: „Astăzi eu, din dorința de a câștiga la Dâmbovița, mă fac frate și cu dracu’ până trec puntea fără să-l mai vad dincolo de punte pe Taica și pe Florin Popescu! (…)La Mânăstirea Nucet mă duc să mă rog la Bunul Dumnezeu, că de pupat mâna lui Taica aștept până când o să fie Sfinte Moaște și atunci cu toții să ne închinăm la ele”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Click to enlarge
stan pios
Click to enlarge

Publicitate
Loading...
2 Comentarii

2 Comentarii

  1. BULA

    21 aprilie 2012 at 19:34

    Domnu stan, domnu stan ce te-ai mai razvratit!Unde e bre domnu stan duhul blandetii? Pai se poate ca mata sa te faci frate cu dracu de atata ura pentru nasu florin si sa-i vrei moartea lu taica mihaita?

  2. clara

    23 aprilie 2012 at 14:32

    Sincer, a fost o urare de pastorire indelungata combinata cu o vorba de duh. Nu inteleg de ce trebuie sa fii consternat daca se pronunta cuvantul mitropolit sau arhimandrit sau altele asemenea. Din cunostintele mele, si am cateva in materie, preotii sunt cei mai hatri, in sensul bun al cuvantului. Lasand asta la o parte, Florin Popescu, asa necredincios cum este, a dat ceva bani pentru reabilitarea bisericilor din judet, pe cand Stan… şi-a făcut doar cruce sa nu cadă din scaun. Nu numai ca nu a dat bani pentru Biserici, dar si drumurile pana la ele erau sub orice critica. Sa va aduc pentru ce este sfant Stefan cel Mare? În niciun caz ca a marit oastea trecand des pe la Vrancioaia sau pentru ca decapita boieri tradatori. Mergeti in Bucovina si vedeti!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

Fetița din Gura Sutii dispărută vineri a fost gasita moartă! TRUPUL EI PREZINTĂ URME DE VIOLENȚĂ!

Articol scris de

S-a împlinit cel mai negru scenariu in cazul fetiței de 11 ani care a dispărut în timp ce se intorcea acasă de la școală. Trupul ei a fost descoperit pe un camp de pe raza comunei Produlești și  prezintă urme de violență.In acest moment politistii au un cerc de suspecti. Surse din anchetă, citate de Digi 24, spun că suspect în acest caz ar fi si un  cetățean olandez. Adriana Fieraru a fost căutată, timp de două zile, de sute de polițiști, jandarmi și voluntari. In operatiune s-a lucrat cu caini de urmă, drone si un elicopter. Ultima imagine surprinsă de camerele de luat vederi o plasau la doar 300 de metri de casă.

 

 

Citește articolul

Evenimente

GABRIELA, ÎNGERUL BĂTRÂNILOR DIN AZILELE DÂMBOVIȚENE! Și-a luat concediu din Germania și uite ce le-a oferit! FACE TOTUL DIN SUFLET!

Articol scris de

Gabriela  Matei este, de la începutul acestui an, îngerul bătrânilor din azilurile din zona Găeştiului. Ceea ce face ea în Germania se numește pedichiură medicală – sau Podologie – puțin cunoscută în România. Gabriela s-a gândit la bătrânii pe care nu-i mai alintă nimeni, de mulți ani, la azil, iar atunci când are două-trei zile libere își ia copilul și vine în țară, să îngrijească picioarele celor care nu mai au altă alinare acum.

Podologia este o ramură a ortopediei. Se ocupă cu îngrijirea picioarelor şi a unghiilor bolnave şi încarnate. Este o meserie extrem de căutată în alte țări, iar Gabriela, care a plecat din 2007 în Germania, a făcut 3 ani de şcoală pentru a învăţa cum să aplice o serie de tehnici de tăiere a unghiilor cu probleme şi de oblojire a bătăturilor. Acum şi-a deschis propriul cabinet, în oraşul Ritberg, dar lucrează și ca voluntar, în timpul liber, pentru o asociație caritabilă. În Germania a încheiat contracte cu căminele de bătrâni, unde este foarte solicitată, iar pe bătrânii internați în căminele de acasă îi îngrijește gratuit.

Gabriela este foarte mândră că a reușit să-i determine și pe alții să-i urmeze exemplul. Acum câteva zile a strâns o mică armată de amazoane în lupta cu durerile bătrânilor și au pornit împreună să le aline suferința. „Am fost împreună cu Lavinia Dinescu, de la un salon de pedichiură profesională din Târgoviște, Esthetique Nail Studio, de pe Bulevardul Unirii, bl. 42, și cu o doamnă de la un salon de coafură din Moroieni, Carmen Casandrescu, iar ea le-a aranjat părul, i-a tuns și i-a coafat. A făcut chiar și un permanent. Am cumpărat pentru bătrâni și ceva pentru a le ține de cald la iarnă – șosete și galoși – de care s-au bucurat foarte mult. Le-am adus din Germania, prin Asociația mea, Rumanischer verein e.V Diaspoara. Nu sunt de firmă, dar sunt călduroși și s-au bucurat mult”, ne-a povestit Gabriela.

După a doua „descindere” în sufletele bătrânilor de la azilurile din Dâmbovița, i-au mai urmat exemplul Monica Burbutan, Cristina Stan, Alina Puchea și Ștefania Sterescu, de la salonul Hollywood Experience by Andreea Rădulescu, din Ploiești. Împreună, „amazoanele” sufletelor au reușit să ajute 38-40 de bătrâni, cărora le-au oferit servicii de îngrijire profesională a piciorului (podologie), dar și coafură și frizerie.

„Poate părea ceva neimportant acest domeniu al pedichiurii medicale, dar am descoperit și am înlăturat probleme grave. Cele mai frecvente sunt unghiile îngroșate, clavusurile (bătăturile), unghiile cu onicoliză (desprinderea unghiei de patul unghial). Vreau să le ofer şi bătrânilor de aici, de la mine de acasă, tratamentul de care beneficiază vârstnicii din Germania”, ne-a mai mărturisit Gabriela, care se va întoarce să ajute și alți bătrâni de la azil, în luna noiembrie. Acum a fost la Căminul de Bătrâni din Pătroaia și la Caminul de Bătrâni din Ulieşti,  iar pentru data viitoare speră să poată aduce și mai multă alinare și să i se alăture și alți îngeri binevoitori.

Citește articolul

Evenimente

Accident în Găeşti! MAȘINILE SUNT GRAV AVARIATE ȘI O PERSOANĂ A FOST RĂNITA!

Articol scris de

Impact violent între două autoturisme în Găeşti, chiar in zona ARCTIC, pe drumul spre Merii. Potrivit datelor furnizate de Poliție, cauza probabilă a accidentului este neasigurarea la schimbarea direcției de mers. O persoană a fost rănită, fiind transportată la spital pentru investigații suplimentare. Polițiștii urmează să stabilească acum împrejurările producerii evenimentului rutier.

Citește articolul

Noutăți

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design