Contactează-ne pe

Noutăți

„Hopa, hopa şi iar hopa, nu-i mai pup poala lu’ popa!”

Publicat în data de

- 1.190 vizualizări

 

Din rubrica: „Nu te mai iubesc, nu te mai doresc!”

Că preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, pedelistul şef Florin Popescu, nu a fost niciodată dat pe spate de slujitorii bisericii este un fapt arhicunoscut. A rămas celebră afirmaţia sa de la învestirea în funcţie a prefectului Iancu Caracota, din martie 2009, când, într-un moment de maximă inspiraţie şi spontaneitate, l-a lăsat pe ÎPS Nifon Mihăiţă cu gura căscată şi verde la faţă, spunând: „Iancule, să fii bun şi drept cu poporul tău. Îţi doresc să schimbi atâţia mitropoliţi câţi prefecţi a schimbat mitropolitul!”. În secunda următoare, un hohot de râs s-a prăvălit din bojogii generoşi ai… Popescului. Toată suflarea a fost convinsă că baronul portocaliu nu va mai ieşi din canoane după aşa o blasfemie la adresa celui mai iubit şi celui mai pus în capul mesei dintre mitropoliţii ţării. La vremea respectivă, deputatul şi şeful PSD Ion Stan, unul dintre dreptcredincioşii judeţului, care-i pupa cu pioşenie mâinile şi poala Înaltului, a sărit ca ars, condamnând obrăznicia arogantului adversar politic. Iată că anii au trecut, iar Florin Popescu a devenit frate cu… Taica, în timp ce Ion Stan fulgeră ca un gelos de pe margine. În conferinţa de presă din Săptămâna Luminată, liderul roşu a uitat când bătea bisericile şi mănăstirile în pelerinaje fără număr, golind buzunarele sale şi pe ale adepţilor de partid întru ctitoriile şi fanteziile Înalt Prea Sfinţiei, şi a făcut nişte declaraţii drăceşti, încât au amuţit şi ziariştii: „Astăzi eu, din dorința de a câștiga la Dâmbovița, mă fac frate și cu dracu’ până trec puntea fără să-l mai vad dincolo de punte pe Taica și pe Florin Popescu! (…)La Mânăstirea Nucet mă duc să mă rog la Bunul Dumnezeu, că de pupat mâna lui Taica aștept până când o să fie Sfinte Moaște și atunci cu toții să ne închinăm la ele”.

Publicitate
Loading...
2 Comentarii

2 Comentarii

  1. BULA

    21 aprilie 2012 at 19:34

    Domnu stan, domnu stan ce te-ai mai razvratit!Unde e bre domnu stan duhul blandetii? Pai se poate ca mata sa te faci frate cu dracu de atata ura pentru nasu florin si sa-i vrei moartea lu taica mihaita?

  2. clara

    23 aprilie 2012 at 14:32

    Sincer, a fost o urare de pastorire indelungata combinata cu o vorba de duh. Nu inteleg de ce trebuie sa fii consternat daca se pronunta cuvantul mitropolit sau arhimandrit sau altele asemenea. Din cunostintele mele, si am cateva in materie, preotii sunt cei mai hatri, in sensul bun al cuvantului. Lasand asta la o parte, Florin Popescu, asa necredincios cum este, a dat ceva bani pentru reabilitarea bisericilor din judet, pe cand Stan… şi-a făcut doar cruce sa nu cadă din scaun. Nu numai ca nu a dat bani pentru Biserici, dar si drumurile pana la ele erau sub orice critica. Sa va aduc pentru ce este sfant Stefan cel Mare? În niciun caz ca a marit oastea trecand des pe la Vrancioaia sau pentru ca decapita boieri tradatori. Mergeti in Bucovina si vedeti!

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

JOI, MAREA INAUGURARE! Fashion Mall, magazinul care aduce în Găeşti cele mai tari brand-uri!

Articol scris de

Doreşti să te îmbraci cu haine de la cele mai cunoscute brand-uri, la preţuri accesibile? Acum poţi face acest lucru fără a mai fi nevoit să pleci din Găeşti. Fashion Mall, magazinul aşteptat de ani de zile pe piaţa găeşteană, se deschide joi, 20 februarie. Îl găsiţi pe strada Independenţei, lângă BCR, de unde puteţi achiziţiona cele mai la modă şi exclusiviste haine.

Case de modă româneşti de prestigiu, precum La Dona, Cătălin Botezatu Exclusiv, dar şi brand-uri celebre: Zara, Vero Moda, Jack&Jones, Mango, Bershka sau Mustang sunt acum accesibile, la Găeşti, la magazinul Fashion Mall.

Îmbracă-te cu stil şi fii la modă, la Fashion Mall!

 

Citește articolul

Noutăți

Agresor imobilizat de doi jandarmi aflați în timpul liber

Articol scris de

„Doi jandarmi dâmbovițeni aflaţi în timpul liber au intervenit, astăzi, 19 februarie, pentru a imobiliza un bărbat care a îmbrâncit o femeie pe trotuar, aceasta lovindu-se de un gard din beton.

Aceștia se deplasau pe bulevardul Regele Carol I din mun. Târgoviște și au observat incidentul produs în imediata vecinătate a unui restaurant.

Unul dintre jandarmi când a observat că femeia căzută prezenta o lovitură în zona capului a apelat numărul de urgență 112 și a solicitat sprijinul unei ambulanțe, pentru a-i acorda acesteia îngrijiri medicale. Celălalt a intervenit prompt şi l-a imobilizat pe agresor, după care a solicitat telefonic prezenţa unui echipaj de jandarmi. Bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost condus la sediul Poliției Municipilui Târgoviște, unde i-au fost aplicate măsurile legale.

Cei doi jandarmi, plutonier-adjutant Samoilă George și plutonier-major Zegheru Cătălin, își desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița de peste 20 de ani”, se arata in comunicatul de presa al Jandarmeriei Dambovita.

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------