Contactează-ne pe

Noutăți

Afaceristul Cornu, amantul Marinei Almăşan, are lucrări de 18 milioane euro în Găeşti!

Publicat în data de

- 824 vizualizări

Georgică Cornu, recent ajuns în atenţia mass media pentru relaţia scandaloasă cu realizatoarea tv Marina Almăşan, este cel care ne va face canalizarea în oraş. Miliardarul îndrăgostit a vizitat Găeştiul în ianuarie a.c., când a semnat contractul cu administraţia locală şi când s-a afişat minute în şir în compania preşedintelui CJD, Florin Popescu. Nici prin cap nu ne-a trecut atunci că afaceristul va fi protagonistul unei tomnatice telenovele, cu năbădăi. Presa mondenă este alimentată excesiv în aceste zile de frustrările tuturor celor implicaţi, respectiv parlamentarul PSD, folkistul Victor Socaciu, spumoasa Marina Almăşan, aflată la cea de-a doua experienţă de spargere de familii şi cuplul Cornu, ameţit de interesul care i se oferă, plus copiii acestora. Contractul pe care l-a câştigat Georgică Cornu este destul de amplu şi constă în reţele de canalizare – 64 km, 8 staţii de repompare, forarea a încă 4 puţuri şi staţie de epurare. Investiţiile sunt derulate prin Compania de Apă,  cu fonduri europene, şi se ridică la 18 milioane de euro numai în Găeşti. Prin urmare, iubirea pătimaşă e întreţinută de bunăstare şi cine ar putea să o condamne pe Marina Almăşan că şi-a dorit o viaţă mai bună şi mai fericită?!

 

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Au fost desemnaţi câştigătorii Miss şi Mister Găeşti 2020

Articol scris de

 Nicoleta-Doiniţa Anghel şi Ştefan Tatomir sunt regina şi regele frumuseţii din Găeşti în acest an. Ei au fost desemnaţi Miss şi Mister în urma unui spectacol extraordinar, dedicat tinerilor, organizat de Casa de Cultura „Dumitru Stanciu”.

Amuza Ana Maria a obţinut premiul al II-lea şi titlul Miss Eleganţă, iar Maria Alexandra Stoica a obţinut premiul al III-lea şi titlul Miss Popularitate.

Pe locul al II-lea la băieţi s-a clasat Robert Guraliuc, iar premiul al III-lea şi Mister Popularitate a fost obţinut de Adrian Dinu.

Mâine revenim cu imagini şi amănunte de la superbul eveniment.

Citește articolul

Evenimente

NU UITATI! ASTAZI, LA ORA 17.00, CONCUSUL MISS SI MISTER GAESTI!

Articol scris de

 

 

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------