Contactează-ne pe

Noutăți

Ţuţuianu, lupu’ moralist, noaptea dă pachete, ziua este… trist!

Publicat în data de

- 807 vizualizări

Din rubrica… “Hoţul strigă…Hooooţiiiiiiiii!”

Senatorul PSD Adrian Ţuţuianu s-a jelit în urmă cu 3 zile cu lacrimi de crocodil pe umărul presei dâmboviţene. Printre sughiţuri cu limba scoasă, a acuzat furtul electoral care se preconizează la nivel de judeţ cu  mita electorală concretizată în celebrele “pachete” livrate la domiciliul votanţilor mai mult noaptea, cum numai hoţii o fac. Ţuţuianu  l-a arătat cu degetul pe “baronul” Florin Popescu de la PDL, contracandidatul său de la Consiliul Judeţean. Pentru a fi credibil, stimabilul a adus o plasă cu “bunăciunile”  date prin comunele judeţului de către oamenii barosanului şi i-a cerut public şefului IPJ Dâmboviţa, Vasile Tache, să se autosesizeze “de îndată”. Apoi a făcut apel şi la autorităţile statului să intervină. La nici două zile de la “bocit şi icnit”, iată că Ţuţuianu şi ai lui (spaima “pacheţelului”) demonstrează că …”hoţii strigă…hoţiiiiiiii! Găeşti, 11 aprilie, ora 22.  Cine credeţi că umblă noaptea din uşă în uşă cu pomeni electorale şi-nconvoiaţi de spinare? Cin’ se roagă cocoşaţi: fraţilor, să ne votaţi, că noi vă dăm să mâncaţi! Taman pesedeii cei “cinstiţi” şi de pungă-n veci  lipiţi!  Tocmai de aceea, niciun candidat şi niciun partid nu poate să-şi mai revendice dreptul moral de a critica pe alţii că împart prin judeţ pungi cu alimente sau obiecte de îmbrăcăminte, pentru că toţi procedează la fel. Mă refer la cele trei partide care-şi vor împărţi tortul puterii: PSD, PNL şi PDL. Trist este că majoritatea alegătorilor habar n-au cine sunt candidaţii, ce carieră profesională au în spate, ce gânduri nutresc, cât de morali sau imorali sunt în viaţa lor publică şi privată. Nici măcar curiozitatea de a cunoaşte o idee din programul distinşilor. Nici vorbă de aşa ceva. În iunie, aceşti oameni vor merge la vot. Vor vota pe cel care i-a pus mai mult în pungă. Cât priveşte soarta viitoare pe care le-o vor hărăzi aleşii, creierul lor este prea odihnit ca să raţioneze la aşa ceva.

ro3782
Click to enlarge

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3XQpbtf7Eoc[/youtube]
Publicitate
Loading...
4 Comentarii

4 Comentarii

 1. aura

  12 aprilie 2012 at 19:15

  Ce-mi plac sărbătorile pascale! Anul ăsta cu atât mai mult fiind an electoral. Toţi ne iubesc. Fiecare partid politic cu dare de mână işi trimite trepăduşii pe la casele noastre şi de unde mai deunăzi ne-a dat flori si mărţişoare, mese pe la restaurante, acum a venit rândul cozonacilor, al vinului, făinii, zahărului şi alte alea. Am primit de la fiecare câte ceva şi cred că abia e inceputul ,pentru că un vot nu reprezintă puţin pentru un candidat. E pentru patru ani. Ce noi doar o dată mâncăm?
  Dragi PSD-işti, sau mai bine, măi Iacobuţa, vezi că Toader a pus in pungă mai multe produse decât tine şi te bate la scor. Ai trimis pe Ispas să impartă pungile noaptea, iar Toader şi-a trimis trpăduşii ziua. Ispas le-a dat un „la mulţi ani” :), :), iar Toader: făină, zahăr, ulei,sucuri…
  Mă, eu ştiu că de Paşti e cu miei :), :). La voi lipsesc!!!??? Iacobuţă, ia trimite-mi si mie un miel, că am familie mare si toţi o să te voteze. Trimite-mi-l prin Ispas, că mă cunoaşte, ştie unde stau. Si trimite-mi-l ziua, că nu se prinde nimeni. Toţi au ciocul mic. Da să mi-l trimiţi până de Paşti! Da?
  Să vezi că şi pe la Petreşti primarul de acolo a dat vin personalizat. A venit finul pe la mine şi mi-a zis: Uite naşă, să nu zici că bei singură vinul, il bei cu primarul. Ţi l-am adus dumitale că mie imi mai dă şi de la alte partide, şi aşa scap şi eu de plocon. L-am luat, că ce era să fac, să se supere finul pe mine?
  Dacă vine şi Ispas cu mielul, m-am scos, dar tot mai trebuie să dai ceva bani, că doar n-o să dau voturile familiei pe un cozonac şi un miel. Asta in cazul că aduci miel.
  Şi mai trimite pe băiatul ăla pe la şcoală, pe Ispas, că nu ştie să vorbeşte, nu ştie că intrebarea nu are gust. Auzi cică fotoreporterul ii pune intrebare de prost gust.
  Ăsta, il intrebă ce are in pungă, iar el spune că are ceva de prost gust( in punga? ). Aşa zice el de darurile tale?
  Spune-i şi lui Ţuţuianu de unde are un partid politi c această sumă imensă. Sau, dacă vrei ii spun eu, că nu mi-e ruşine. Ce neştiutor e!!!
  Poate dă cel de sus şi se sesizează Tache Vasile, aşa cum vrea Ţuţuianu!!!

 2. aura

  13 aprilie 2012 at 10:18

  Bine alese versurile lui Adrian Paunescu:
  ” Buna tara, rea croiala,
  Mama ei de randuiala!
  Aia hoti, astia hoti,
  Mama lor la toti!
  Vin ai nostri,
  Pleaca-ai nostri
  Noi ramanem tot ca prostii!!!!!!
  Aia hoti, astia hoti,
  Mama lor, la toti!!!!!”

 3. mihaimihai8466

  13 aprilie 2012 at 21:13

  DANE ce vin ai dat parca e posirca,la bani tai? ceva mai bun, PDL a dat si pui de zici ca e gaina se batea lumea pe pachetele pedelistilor. NENEA TUTUIANU ai apelat la TACHE sa ia masuri,cu cei care dau pachete, e foame mare iar voua va e foame de bani, de functii, vreti ciolanul cel mai mare,sa faceti delapidare.

 4. aura

  14 aprilie 2012 at 16:47

  Ce caterinca puteam sa fac pe aceasta tema, dar numai treburile casnice m-a tinut departe de calcularor. Dupa ce ne-a oferit rahat in cozonaci, astia merg la biserici si bat matanii crezand ca mai reusesc sa pacaleasca oamenii cu credinta lor.
  Lasand la o parte toate acestea, va transmit tuturor un mesaj de sarbatoare.
  Fie ca lumina din noaptea sfanta sa va aduca numai bucurii, fericire si multa sanatate!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

Fetița din Gura Sutii dispărută vineri a fost gasita moartă! TRUPUL EI PREZINTĂ URME DE VIOLENȚĂ!

Articol scris de

S-a împlinit cel mai negru scenariu in cazul fetiței de 11 ani care a dispărut în timp ce se intorcea acasă de la școală. Trupul ei a fost descoperit pe un camp de pe raza comunei Produlești și  prezintă urme de violență.In acest moment politistii au un cerc de suspecti. Surse din anchetă, citate de Digi 24, spun că suspect în acest caz ar fi si un  cetățean olandez. Adriana Fieraru a fost căutată, timp de două zile, de sute de polițiști, jandarmi și voluntari. In operatiune s-a lucrat cu caini de urmă, drone si un elicopter. Ultima imagine surprinsă de camerele de luat vederi o plasau la doar 300 de metri de casă.

 

 

Citește articolul

Evenimente

GABRIELA, ÎNGERUL BĂTRÂNILOR DIN AZILELE DÂMBOVIȚENE! Și-a luat concediu din Germania și uite ce le-a oferit! FACE TOTUL DIN SUFLET!

Articol scris de

Gabriela  Matei este, de la începutul acestui an, îngerul bătrânilor din azilurile din zona Găeştiului. Ceea ce face ea în Germania se numește pedichiură medicală – sau Podologie – puțin cunoscută în România. Gabriela s-a gândit la bătrânii pe care nu-i mai alintă nimeni, de mulți ani, la azil, iar atunci când are două-trei zile libere își ia copilul și vine în țară, să îngrijească picioarele celor care nu mai au altă alinare acum.

Podologia este o ramură a ortopediei. Se ocupă cu îngrijirea picioarelor şi a unghiilor bolnave şi încarnate. Este o meserie extrem de căutată în alte țări, iar Gabriela, care a plecat din 2007 în Germania, a făcut 3 ani de şcoală pentru a învăţa cum să aplice o serie de tehnici de tăiere a unghiilor cu probleme şi de oblojire a bătăturilor. Acum şi-a deschis propriul cabinet, în oraşul Ritberg, dar lucrează și ca voluntar, în timpul liber, pentru o asociație caritabilă. În Germania a încheiat contracte cu căminele de bătrâni, unde este foarte solicitată, iar pe bătrânii internați în căminele de acasă îi îngrijește gratuit.

Gabriela este foarte mândră că a reușit să-i determine și pe alții să-i urmeze exemplul. Acum câteva zile a strâns o mică armată de amazoane în lupta cu durerile bătrânilor și au pornit împreună să le aline suferința. „Am fost împreună cu Lavinia Dinescu, de la un salon de pedichiură profesională din Târgoviște, Esthetique Nail Studio, de pe Bulevardul Unirii, bl. 42, și cu o doamnă de la un salon de coafură din Moroieni, Carmen Casandrescu, iar ea le-a aranjat părul, i-a tuns și i-a coafat. A făcut chiar și un permanent. Am cumpărat pentru bătrâni și ceva pentru a le ține de cald la iarnă – șosete și galoși – de care s-au bucurat foarte mult. Le-am adus din Germania, prin Asociația mea, Rumanischer verein e.V Diaspoara. Nu sunt de firmă, dar sunt călduroși și s-au bucurat mult”, ne-a povestit Gabriela.

După a doua „descindere” în sufletele bătrânilor de la azilurile din Dâmbovița, i-au mai urmat exemplul Monica Burbutan, Cristina Stan, Alina Puchea și Ștefania Sterescu, de la salonul Hollywood Experience by Andreea Rădulescu, din Ploiești. Împreună, „amazoanele” sufletelor au reușit să ajute 38-40 de bătrâni, cărora le-au oferit servicii de îngrijire profesională a piciorului (podologie), dar și coafură și frizerie.

„Poate părea ceva neimportant acest domeniu al pedichiurii medicale, dar am descoperit și am înlăturat probleme grave. Cele mai frecvente sunt unghiile îngroșate, clavusurile (bătăturile), unghiile cu onicoliză (desprinderea unghiei de patul unghial). Vreau să le ofer şi bătrânilor de aici, de la mine de acasă, tratamentul de care beneficiază vârstnicii din Germania”, ne-a mai mărturisit Gabriela, care se va întoarce să ajute și alți bătrâni de la azil, în luna noiembrie. Acum a fost la Căminul de Bătrâni din Pătroaia și la Caminul de Bătrâni din Ulieşti,  iar pentru data viitoare speră să poată aduce și mai multă alinare și să i se alăture și alți îngeri binevoitori.

Citește articolul

Evenimente

Accident în Găeşti! MAȘINILE SUNT GRAV AVARIATE ȘI O PERSOANĂ A FOST RĂNITA!

Articol scris de

Impact violent între două autoturisme în Găeşti, chiar in zona ARCTIC, pe drumul spre Merii. Potrivit datelor furnizate de Poliție, cauza probabilă a accidentului este neasigurarea la schimbarea direcției de mers. O persoană a fost rănită, fiind transportată la spital pentru investigații suplimentare. Polițiștii urmează să stabilească acum împrejurările producerii evenimentului rutier.

Citește articolul

Noutăți

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design