Contactează-ne pe

Noutăți

Ţuţuianu, lupu’ moralist, noaptea dă pachete, ziua este… trist!

Publicat în data de

- 810 vizualizări

Din rubrica… “Hoţul strigă…Hooooţiiiiiiiii!”

Senatorul PSD Adrian Ţuţuianu s-a jelit în urmă cu 3 zile cu lacrimi de crocodil pe umărul presei dâmboviţene. Printre sughiţuri cu limba scoasă, a acuzat furtul electoral care se preconizează la nivel de judeţ cu  mita electorală concretizată în celebrele “pachete” livrate la domiciliul votanţilor mai mult noaptea, cum numai hoţii o fac. Ţuţuianu  l-a arătat cu degetul pe “baronul” Florin Popescu de la PDL, contracandidatul său de la Consiliul Judeţean. Pentru a fi credibil, stimabilul a adus o plasă cu “bunăciunile”  date prin comunele judeţului de către oamenii barosanului şi i-a cerut public şefului IPJ Dâmboviţa, Vasile Tache, să se autosesizeze “de îndată”. Apoi a făcut apel şi la autorităţile statului să intervină. La nici două zile de la “bocit şi icnit”, iată că Ţuţuianu şi ai lui (spaima “pacheţelului”) demonstrează că …”hoţii strigă…hoţiiiiiiii! Găeşti, 11 aprilie, ora 22.  Cine credeţi că umblă noaptea din uşă în uşă cu pomeni electorale şi-nconvoiaţi de spinare? Cin’ se roagă cocoşaţi: fraţilor, să ne votaţi, că noi vă dăm să mâncaţi! Taman pesedeii cei “cinstiţi” şi de pungă-n veci  lipiţi!  Tocmai de aceea, niciun candidat şi niciun partid nu poate să-şi mai revendice dreptul moral de a critica pe alţii că împart prin judeţ pungi cu alimente sau obiecte de îmbrăcăminte, pentru că toţi procedează la fel. Mă refer la cele trei partide care-şi vor împărţi tortul puterii: PSD, PNL şi PDL. Trist este că majoritatea alegătorilor habar n-au cine sunt candidaţii, ce carieră profesională au în spate, ce gânduri nutresc, cât de morali sau imorali sunt în viaţa lor publică şi privată. Nici măcar curiozitatea de a cunoaşte o idee din programul distinşilor. Nici vorbă de aşa ceva. În iunie, aceşti oameni vor merge la vot. Vor vota pe cel care i-a pus mai mult în pungă. Cât priveşte soarta viitoare pe care le-o vor hărăzi aleşii, creierul lor este prea odihnit ca să raţioneze la aşa ceva.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3XQpbtf7Eoc[/youtube]
Publicitate
Loading...
4 Comentarii

4 Comentarii

 1. aura

  12 aprilie 2012 at 19:15

  Ce-mi plac sărbătorile pascale! Anul ăsta cu atât mai mult fiind an electoral. Toţi ne iubesc. Fiecare partid politic cu dare de mână işi trimite trepăduşii pe la casele noastre şi de unde mai deunăzi ne-a dat flori si mărţişoare, mese pe la restaurante, acum a venit rândul cozonacilor, al vinului, făinii, zahărului şi alte alea. Am primit de la fiecare câte ceva şi cred că abia e inceputul ,pentru că un vot nu reprezintă puţin pentru un candidat. E pentru patru ani. Ce noi doar o dată mâncăm?
  Dragi PSD-işti, sau mai bine, măi Iacobuţa, vezi că Toader a pus in pungă mai multe produse decât tine şi te bate la scor. Ai trimis pe Ispas să impartă pungile noaptea, iar Toader şi-a trimis trpăduşii ziua. Ispas le-a dat un „la mulţi ani” :), :), iar Toader: făină, zahăr, ulei,sucuri…
  Mă, eu ştiu că de Paşti e cu miei :), :). La voi lipsesc!!!??? Iacobuţă, ia trimite-mi si mie un miel, că am familie mare si toţi o să te voteze. Trimite-mi-l prin Ispas, că mă cunoaşte, ştie unde stau. Si trimite-mi-l ziua, că nu se prinde nimeni. Toţi au ciocul mic. Da să mi-l trimiţi până de Paşti! Da?
  Să vezi că şi pe la Petreşti primarul de acolo a dat vin personalizat. A venit finul pe la mine şi mi-a zis: Uite naşă, să nu zici că bei singură vinul, il bei cu primarul. Ţi l-am adus dumitale că mie imi mai dă şi de la alte partide, şi aşa scap şi eu de plocon. L-am luat, că ce era să fac, să se supere finul pe mine?
  Dacă vine şi Ispas cu mielul, m-am scos, dar tot mai trebuie să dai ceva bani, că doar n-o să dau voturile familiei pe un cozonac şi un miel. Asta in cazul că aduci miel.
  Şi mai trimite pe băiatul ăla pe la şcoală, pe Ispas, că nu ştie să vorbeşte, nu ştie că intrebarea nu are gust. Auzi cică fotoreporterul ii pune intrebare de prost gust.
  Ăsta, il intrebă ce are in pungă, iar el spune că are ceva de prost gust( in punga? ). Aşa zice el de darurile tale?
  Spune-i şi lui Ţuţuianu de unde are un partid politi c această sumă imensă. Sau, dacă vrei ii spun eu, că nu mi-e ruşine. Ce neştiutor e!!!
  Poate dă cel de sus şi se sesizează Tache Vasile, aşa cum vrea Ţuţuianu!!!

 2. aura

  13 aprilie 2012 at 10:18

  Bine alese versurile lui Adrian Paunescu:
  ” Buna tara, rea croiala,
  Mama ei de randuiala!
  Aia hoti, astia hoti,
  Mama lor la toti!
  Vin ai nostri,
  Pleaca-ai nostri
  Noi ramanem tot ca prostii!!!!!!
  Aia hoti, astia hoti,
  Mama lor, la toti!!!!!”

 3. mihaimihai8466

  13 aprilie 2012 at 21:13

  DANE ce vin ai dat parca e posirca,la bani tai? ceva mai bun, PDL a dat si pui de zici ca e gaina se batea lumea pe pachetele pedelistilor. NENEA TUTUIANU ai apelat la TACHE sa ia masuri,cu cei care dau pachete, e foame mare iar voua va e foame de bani, de functii, vreti ciolanul cel mai mare,sa faceti delapidare.

 4. aura

  14 aprilie 2012 at 16:47

  Ce caterinca puteam sa fac pe aceasta tema, dar numai treburile casnice m-a tinut departe de calcularor. Dupa ce ne-a oferit rahat in cozonaci, astia merg la biserici si bat matanii crezand ca mai reusesc sa pacaleasca oamenii cu credinta lor.
  Lasand la o parte toate acestea, va transmit tuturor un mesaj de sarbatoare.
  Fie ca lumina din noaptea sfanta sa va aduca numai bucurii, fericire si multa sanatate!

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Au fost desemnaţi câştigătorii Miss şi Mister Găeşti 2020

Articol scris de

 Nicoleta-Doiniţa Anghel şi Ştefan Tatomir sunt regina şi regele frumuseţii din Găeşti în acest an. Ei au fost desemnaţi Miss şi Mister în urma unui spectacol extraordinar, dedicat tinerilor, organizat de Casa de Cultura „Dumitru Stanciu”.

Amuza Ana Maria a obţinut premiul al II-lea şi titlul Miss Eleganţă, iar Maria Alexandra Stoica a obţinut premiul al III-lea şi titlul Miss Popularitate.

Pe locul al II-lea la băieţi s-a clasat Robert Guraliuc, iar premiul al III-lea şi Mister Popularitate a fost obţinut de Adrian Dinu.

Mâine revenim cu imagini şi amănunte de la superbul eveniment.

Citește articolul

Evenimente

NU UITATI! ASTAZI, LA ORA 17.00, CONCUSUL MISS SI MISTER GAESTI!

Articol scris de

 

 

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------