Contactează-ne pe

Noutăți

Clădirea Regiei Naţionale a Tutunului, zdrobită de hoţi şi de interese ieftine

Publicat în data de

- 1.493 vizualizări
 
Priviţi cum pică Regia Tutunului şi cruciţi-vă!
IMAGINI IN PREMIERA!
 

regia tutun
 [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=V8KHC2XCd1A[/youtube]
Aveţi nevoie de cărămidă? Mergeţi la fosta Regie de tutun şi o luaţi gratis. Dar nici chiar gratis! Căutaţi-l pe „Catană”, pe numele lui Ion Pascalache, fratele lui „Chelie”. Puteţi de asemenea să tranşaţi „afacerea” şi cu „Gogoaşă” cu Chiţă sau cu oricare alt tăietor de frunză la câini din respectivul clan. Ei au pus stăpânire pe zonă, ei taie şi spânzură, ei vând fără oprelişti bucată cu bucată monumentul istoric. Ministerul Culturii ar putea fi interesat de cum a dispărut acest monument de o valoare inestimabilă. Tocmai de aceea ne-am gândit să filmăm noi pentru domniile lor prăbuşirea zidurilor sub colţii buldo escavatorului lui Popescu. Care Popescu? Un personaj important, fiul unui om cu funcţie mare pe la judeţ, care de-acum este parte(trup şi suflet), cu Clanul Chelie. Prietenii ştiu de ce. Patronul pământului de sub monumentul istoric, un anume Sârbu de pe la Pucioasa, avea nevoie mare de teren, dar nu avea voie să dărâme ISTORIA. Ca atare, tragem concluzia că a bătut palma cu clanurile de hoţi recunoscute şi respectate la nivel de oraş pentru fărădelegile în lanţ rămase nepedepsite şi, desigur, pentru muşchii tatuaţi ai acestora. L-a durut pe Sârbu fix în cot când Poliţia Găeşti i-a atras atenţia (în urmă cu 2 ani) să-şi pună pază. Şi l-a mai durut fix în celălalt cot de cele aproape 20 de dosare penale întocmite de oamenii legii pentru furtul de la Regie. A venit, s-a uitat de jur-împrejur şi a ridicat din umeri: „Nu s-a furat nimic, domne!” L-am întrebat pe comisarul Alexandru Iorga, şeful Poliţiei Găeşti, cum comentează acest dubios caz: „La nivelul Poliţiei Găeşti, au fost întocmite numeroase dosare penale. În repetate rânduri, poliţiştii au surprins în flagrant mai mulţi indivizi care sustrăgeau materiale din această locaţie. O parte din aceste dosare au fost înaintate Parchetului cu propuneri legale, iar celelalte se află în faza actelor premergătoare la nivelul subunităţii noastre.” L-am întrebat pe comisar şi ce măsuri a luat Parchetul:”Având în vedere faptul că în niciunul din aceste dosare patronul Regiei de Tutun nu s-a constituit parte, prejudiciul fiind ZERO, soluţiile au fost de neîncepere a urmăririi penale.” Avem convingerea că monumentul istoric care ar fi trebuit reabilitat şi conservat cu fonduri europene a fost dat cu bună ştiinţă pe mâna acestor indivizi care, iată, au angajat şi sclavi la sortat şi cărat de cărămidă. Ai nevoie de 100000 de bucăţi? Catană e şef de „tarla”. E patron! Caută-l şi îţi va livra marfa la domiciliu. Are maşini, forţă de muncă şi… spate. În ţara lui Papură Vodă legile sunt atât de strâmbe, de goale şi de găunoase, încât hoţii chiar merită respectaţi. Priviţi imaginile filmate de noi şi cruciţi-vă! Clădirea de patrimoniu spulberată ziua în amiaza mare de nişte neica-nimeni.
Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Au fost desemnaţi câştigătorii Miss şi Mister Găeşti 2020

Articol scris de

 Nicoleta-Doiniţa Anghel şi Ştefan Tatomir sunt regina şi regele frumuseţii din Găeşti în acest an. Ei au fost desemnaţi Miss şi Mister în urma unui spectacol extraordinar, dedicat tinerilor, organizat de Casa de Cultura „Dumitru Stanciu”.

Amuza Ana Maria a obţinut premiul al II-lea şi titlul Miss Eleganţă, iar Maria Alexandra Stoica a obţinut premiul al III-lea şi titlul Miss Popularitate.

Pe locul al II-lea la băieţi s-a clasat Robert Guraliuc, iar premiul al III-lea şi Mister Popularitate a fost obţinut de Adrian Dinu.

Mâine revenim cu imagini şi amănunte de la superbul eveniment.

Citește articolul

Evenimente

NU UITATI! ASTAZI, LA ORA 17.00, CONCUSUL MISS SI MISTER GAESTI!

Articol scris de

 

 

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------