Contactează-ne pe

Noutăți

Clădirea Regiei Naţionale a Tutunului, zdrobită de hoţi şi de interese ieftine

Publicat în data de

- 1.506 vizualizări
 
Priviţi cum pică Regia Tutunului şi cruciţi-vă!
IMAGINI IN PREMIERA!
 

regia tutun
 [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=V8KHC2XCd1A[/youtube]
Aveţi nevoie de cărămidă? Mergeţi la fosta Regie de tutun şi o luaţi gratis. Dar nici chiar gratis! Căutaţi-l pe „Catană”, pe numele lui Ion Pascalache, fratele lui „Chelie”. Puteţi de asemenea să tranşaţi „afacerea” şi cu „Gogoaşă” cu Chiţă sau cu oricare alt tăietor de frunză la câini din respectivul clan. Ei au pus stăpânire pe zonă, ei taie şi spânzură, ei vând fără oprelişti bucată cu bucată monumentul istoric. Ministerul Culturii ar putea fi interesat de cum a dispărut acest monument de o valoare inestimabilă. Tocmai de aceea ne-am gândit să filmăm noi pentru domniile lor prăbuşirea zidurilor sub colţii buldo escavatorului lui Popescu. Care Popescu? Un personaj important, fiul unui om cu funcţie mare pe la judeţ, care de-acum este parte(trup şi suflet), cu Clanul Chelie. Prietenii ştiu de ce. Patronul pământului de sub monumentul istoric, un anume Sârbu de pe la Pucioasa, avea nevoie mare de teren, dar nu avea voie să dărâme ISTORIA. Ca atare, tragem concluzia că a bătut palma cu clanurile de hoţi recunoscute şi respectate la nivel de oraş pentru fărădelegile în lanţ rămase nepedepsite şi, desigur, pentru muşchii tatuaţi ai acestora. L-a durut pe Sârbu fix în cot când Poliţia Găeşti i-a atras atenţia (în urmă cu 2 ani) să-şi pună pază. Şi l-a mai durut fix în celălalt cot de cele aproape 20 de dosare penale întocmite de oamenii legii pentru furtul de la Regie. A venit, s-a uitat de jur-împrejur şi a ridicat din umeri: „Nu s-a furat nimic, domne!” L-am întrebat pe comisarul Alexandru Iorga, şeful Poliţiei Găeşti, cum comentează acest dubios caz: „La nivelul Poliţiei Găeşti, au fost întocmite numeroase dosare penale. În repetate rânduri, poliţiştii au surprins în flagrant mai mulţi indivizi care sustrăgeau materiale din această locaţie. O parte din aceste dosare au fost înaintate Parchetului cu propuneri legale, iar celelalte se află în faza actelor premergătoare la nivelul subunităţii noastre.” L-am întrebat pe comisar şi ce măsuri a luat Parchetul:”Având în vedere faptul că în niciunul din aceste dosare patronul Regiei de Tutun nu s-a constituit parte, prejudiciul fiind ZERO, soluţiile au fost de neîncepere a urmăririi penale.” Avem convingerea că monumentul istoric care ar fi trebuit reabilitat şi conservat cu fonduri europene a fost dat cu bună ştiinţă pe mâna acestor indivizi care, iată, au angajat şi sclavi la sortat şi cărat de cărămidă. Ai nevoie de 100000 de bucăţi? Catană e şef de „tarla”. E patron! Caută-l şi îţi va livra marfa la domiciliu. Are maşini, forţă de muncă şi… spate. În ţara lui Papură Vodă legile sunt atât de strâmbe, de goale şi de găunoase, încât hoţii chiar merită respectaţi. Priviţi imaginile filmate de noi şi cruciţi-vă! Clădirea de patrimoniu spulberată ziua în amiaza mare de nişte neica-nimeni.

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Găeşteanul Cosmin Voevodschi, în linia întâi de donaţii pentru cei expuşi! MATERIALE DE ZECI DE MII DE LEI, ÎN DOAR CÂTEVA SĂPTĂMÂNI!

Articol scris de

Tânărul antreprenor Cosmin Voevodschi şi soţia sa, Oana, nu au stat cu mâinile în sân atunci când au văzut că se dezlănţuie criza sanitară provocată de coronavirus asupra oraşului şi judeţului nostru. După ce au oferit aparatură în valoare de peste 50.000 de lei Spitalului Găeşti, constând în ventilatoare necesare menţinerii în viaţă a persoanelor grav afectate de pneumonie, tinerii filantropi au achiziţionat materiale de protecţie în valoare de câteva sute de milioane lei vechi.

„Încercăm să protejăm cât mai mult orașul. Am donat măști și dezinfectanți medicilor de familie, spitalelor din zonă, poliției locale, jandarmilor, preoților și asistenților sociali. Toți vin în contact cu mulți cetățeni și atunci ei trebuie să se protejeze chiar mai mult decât noi, ceilalți”, a precizat Cosmin Voevodschi.

Despre faptele bune ale Oanei şi ale lui Cosmin au aflat şi cei de la PRO TV. Frumoasa familie a apărut astăzi în emisiunea „La Măruţă”, unde a oferit detalii despre donaţiile lor şi despre ceea ce-i motivează să fie cu adevărat buni şi să-şi servească semenii în mod total dezinteresat.

Citește articolul

Anunțuri

Restaurantul „La Popicu” îţi umple masa de Paşte de bunătăţi! VEZI ÎNTREAGA OFERTĂ!

Articol scris de

Cu ocazia sărbătorilor pascale, restaurantul „La Popicu” din Ioneşti vine în ajutorul dumneavoastră cu următoarele preparate:

 • Oua rosii 14,99lei/10buc
 • Salata de icre 4.99 lei/100g
 • Salata de vinete 4.99 /100g
 • Salata boeuf- 99 lei /kg
 • Parjoale – 39.99 lei/kg
 • Pui shanghai 39,90 lei/kg
 • Drob de pui 39,90 lei/kg
 • Ciorba de miel 99 lei /3.6l (8 portii)
 • Ciorba de vacuta 99 lei /3.6l (8 portii)
 • Ciorba de burta 53.99 lei /3.6l (8 portii)
 • Ciorba de perisoare 99 lei /3,6l (8 portii)
 • Sarmale 49,99 lei/kg (aprox. 30 sarmale)
 • Friptura de miel la tava cu verdeturi 99 lei/kg
 • Pulpa de pui la cuptor cu rozmarin si usturoi 99 lei /(8 portii)
 • Cartofi gratinati 24lei- (8 portii)
 • Primim comenzi pana pe 16.04.2020, ora 14.00 ( comanda ferma este considerata dupa ce se da un avans de 100lei). Comezile se ridica pe data de 18 aprilie 2020.
 • Comanda minima 200 lei la telefon 0766485242.
  Va asteptam cu drag!
  Paste Fericit!

Va asteptam cu drag!

Paste Fericit!

Citește articolul