Contactează-ne pe

Noutăți

Clădirea Regiei Naţionale a Tutunului, zdrobită de hoţi şi de interese ieftine

Publicat în data de

- 1.448 vizualizări
 
Priviţi cum pică Regia Tutunului şi cruciţi-vă!
IMAGINI IN PREMIERA!
 

regia tutun
 [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=V8KHC2XCd1A[/youtube]
Aveţi nevoie de cărămidă? Mergeţi la fosta Regie de tutun şi o luaţi gratis. Dar nici chiar gratis! Căutaţi-l pe „Catană”, pe numele lui Ion Pascalache, fratele lui „Chelie”. Puteţi de asemenea să tranşaţi „afacerea” şi cu „Gogoaşă” cu Chiţă sau cu oricare alt tăietor de frunză la câini din respectivul clan. Ei au pus stăpânire pe zonă, ei taie şi spânzură, ei vând fără oprelişti bucată cu bucată monumentul istoric. Ministerul Culturii ar putea fi interesat de cum a dispărut acest monument de o valoare inestimabilă. Tocmai de aceea ne-am gândit să filmăm noi pentru domniile lor prăbuşirea zidurilor sub colţii buldo escavatorului lui Popescu. Care Popescu? Un personaj important, fiul unui om cu funcţie mare pe la judeţ, care de-acum este parte(trup şi suflet), cu Clanul Chelie. Prietenii ştiu de ce. Patronul pământului de sub monumentul istoric, un anume Sârbu de pe la Pucioasa, avea nevoie mare de teren, dar nu avea voie să dărâme ISTORIA. Ca atare, tragem concluzia că a bătut palma cu clanurile de hoţi recunoscute şi respectate la nivel de oraş pentru fărădelegile în lanţ rămase nepedepsite şi, desigur, pentru muşchii tatuaţi ai acestora. L-a durut pe Sârbu fix în cot când Poliţia Găeşti i-a atras atenţia (în urmă cu 2 ani) să-şi pună pază. Şi l-a mai durut fix în celălalt cot de cele aproape 20 de dosare penale întocmite de oamenii legii pentru furtul de la Regie. A venit, s-a uitat de jur-împrejur şi a ridicat din umeri: „Nu s-a furat nimic, domne!” L-am întrebat pe comisarul Alexandru Iorga, şeful Poliţiei Găeşti, cum comentează acest dubios caz: „La nivelul Poliţiei Găeşti, au fost întocmite numeroase dosare penale. În repetate rânduri, poliţiştii au surprins în flagrant mai mulţi indivizi care sustrăgeau materiale din această locaţie. O parte din aceste dosare au fost înaintate Parchetului cu propuneri legale, iar celelalte se află în faza actelor premergătoare la nivelul subunităţii noastre.” L-am întrebat pe comisar şi ce măsuri a luat Parchetul:”Având în vedere faptul că în niciunul din aceste dosare patronul Regiei de Tutun nu s-a constituit parte, prejudiciul fiind ZERO, soluţiile au fost de neîncepere a urmăririi penale.” Avem convingerea că monumentul istoric care ar fi trebuit reabilitat şi conservat cu fonduri europene a fost dat cu bună ştiinţă pe mâna acestor indivizi care, iată, au angajat şi sclavi la sortat şi cărat de cărămidă. Ai nevoie de 100000 de bucăţi? Catană e şef de „tarla”. E patron! Caută-l şi îţi va livra marfa la domiciliu. Are maşini, forţă de muncă şi… spate. În ţara lui Papură Vodă legile sunt atât de strâmbe, de goale şi de găunoase, încât hoţii chiar merită respectaţi. Priviţi imaginile filmate de noi şi cruciţi-vă! Clădirea de patrimoniu spulberată ziua în amiaza mare de nişte neica-nimeni.
Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

Fetița din Gura Sutii dispărută vineri a fost gasita moartă! TRUPUL EI PREZINTĂ URME DE VIOLENȚĂ!

Articol scris de

S-a împlinit cel mai negru scenariu in cazul fetiței de 11 ani care a dispărut în timp ce se intorcea acasă de la școală. Trupul ei a fost descoperit pe un camp de pe raza comunei Produlești și  prezintă urme de violență.In acest moment politistii au un cerc de suspecti. Surse din anchetă, citate de Digi 24, spun că suspect în acest caz ar fi si un  cetățean olandez. Adriana Fieraru a fost căutată, timp de două zile, de sute de polițiști, jandarmi și voluntari. In operatiune s-a lucrat cu caini de urmă, drone si un elicopter. Ultima imagine surprinsă de camerele de luat vederi o plasau la doar 300 de metri de casă.

 

 

Citește articolul

Evenimente

GABRIELA, ÎNGERUL BĂTRÂNILOR DIN AZILELE DÂMBOVIȚENE! Și-a luat concediu din Germania și uite ce le-a oferit! FACE TOTUL DIN SUFLET!

Articol scris de

Gabriela  Matei este, de la începutul acestui an, îngerul bătrânilor din azilurile din zona Găeştiului. Ceea ce face ea în Germania se numește pedichiură medicală – sau Podologie – puțin cunoscută în România. Gabriela s-a gândit la bătrânii pe care nu-i mai alintă nimeni, de mulți ani, la azil, iar atunci când are două-trei zile libere își ia copilul și vine în țară, să îngrijească picioarele celor care nu mai au altă alinare acum.

Podologia este o ramură a ortopediei. Se ocupă cu îngrijirea picioarelor şi a unghiilor bolnave şi încarnate. Este o meserie extrem de căutată în alte țări, iar Gabriela, care a plecat din 2007 în Germania, a făcut 3 ani de şcoală pentru a învăţa cum să aplice o serie de tehnici de tăiere a unghiilor cu probleme şi de oblojire a bătăturilor. Acum şi-a deschis propriul cabinet, în oraşul Ritberg, dar lucrează și ca voluntar, în timpul liber, pentru o asociație caritabilă. În Germania a încheiat contracte cu căminele de bătrâni, unde este foarte solicitată, iar pe bătrânii internați în căminele de acasă îi îngrijește gratuit.

Gabriela este foarte mândră că a reușit să-i determine și pe alții să-i urmeze exemplul. Acum câteva zile a strâns o mică armată de amazoane în lupta cu durerile bătrânilor și au pornit împreună să le aline suferința. „Am fost împreună cu Lavinia Dinescu, de la un salon de pedichiură profesională din Târgoviște, Esthetique Nail Studio, de pe Bulevardul Unirii, bl. 42, și cu o doamnă de la un salon de coafură din Moroieni, Carmen Casandrescu, iar ea le-a aranjat părul, i-a tuns și i-a coafat. A făcut chiar și un permanent. Am cumpărat pentru bătrâni și ceva pentru a le ține de cald la iarnă – șosete și galoși – de care s-au bucurat foarte mult. Le-am adus din Germania, prin Asociația mea, Rumanischer verein e.V Diaspoara. Nu sunt de firmă, dar sunt călduroși și s-au bucurat mult”, ne-a povestit Gabriela.

După a doua „descindere” în sufletele bătrânilor de la azilurile din Dâmbovița, i-au mai urmat exemplul Monica Burbutan, Cristina Stan, Alina Puchea și Ștefania Sterescu, de la salonul Hollywood Experience by Andreea Rădulescu, din Ploiești. Împreună, „amazoanele” sufletelor au reușit să ajute 38-40 de bătrâni, cărora le-au oferit servicii de îngrijire profesională a piciorului (podologie), dar și coafură și frizerie.

„Poate părea ceva neimportant acest domeniu al pedichiurii medicale, dar am descoperit și am înlăturat probleme grave. Cele mai frecvente sunt unghiile îngroșate, clavusurile (bătăturile), unghiile cu onicoliză (desprinderea unghiei de patul unghial). Vreau să le ofer şi bătrânilor de aici, de la mine de acasă, tratamentul de care beneficiază vârstnicii din Germania”, ne-a mai mărturisit Gabriela, care se va întoarce să ajute și alți bătrâni de la azil, în luna noiembrie. Acum a fost la Căminul de Bătrâni din Pătroaia și la Caminul de Bătrâni din Ulieşti,  iar pentru data viitoare speră să poată aduce și mai multă alinare și să i se alăture și alți îngeri binevoitori.

Citește articolul

Evenimente

Accident în Găeşti! MAȘINILE SUNT GRAV AVARIATE ȘI O PERSOANĂ A FOST RĂNITA!

Articol scris de

Impact violent între două autoturisme în Găeşti, chiar in zona ARCTIC, pe drumul spre Merii. Potrivit datelor furnizate de Poliție, cauza probabilă a accidentului este neasigurarea la schimbarea direcției de mers. O persoană a fost rănită, fiind transportată la spital pentru investigații suplimentare. Polițiștii urmează să stabilească acum împrejurările producerii evenimentului rutier.

Citește articolul

Noutăți

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design