in , ,

Găeştiul are alţi doi campioni mondiali la kickboxing! ELEVII LUI NICU ŞI GEORGE DRAGNE S-AU IMPUS ÎN CEA MAI TARE COMPETIŢIE DIN LUME!

italia 1

Succes de proporţii al sportivilor găeşteni de la Clubul Sei Budokai, antrenaţi de Nicu şi George Dragne. S-au întors de la Campionatul Mondial de kickboxing WKF din Andria, Italia, cu 3 centuri de campioni mondiali. Competiţia a avut loc în perioada 7-11 noiembrie şi au participat peste 900 de sportivi din 43 de ţări.

campionii-1

Mihai Bratu a luptat pe kick-light la categoria – 55kg, într-o piramidă de 8 sportivi, pe care a câştigat-o, cucerind titlul de campion mondial la juniori.

Iulian Marinescu a luptat mai întâi într-o piramidă pe kickbox-kick-light, cucerind centura mondială. A participat şi la a doua piramidă pe stilul light-contact. Şi-a învins toţi adversarii şi a cucerit  cea de-a doua centură mondială.

„Avem rezultate de excepţie în ultimii ani: peste 80 de titluri naţionale, două europene(Ungaria) şi cinci mondiale (Cehia şi Italia). Sportivii cu care lucrăm sunt deosebiţi, sunt serioşi,învaţă bine la şcoală, sunt educaţi, sunt campioni mondiali!  Îmi doresc să aduc tinerii şi adolescenţii în sala de sport şi tocmai de aceea m-am gândit să încep o campanie de promovare în şcoli şi licee. O promovare anti drog&alcool, o promovare pentru sport şi sănătate. Îmi doresc ca autorităţile locale să mă susţină şi să îmi dea posibilitatea să ne desfăşurăm activitatea în noua sală de sport din Vaideiasca.  Am făcut o cerere Consiliului Local,  cu rugămintea  de a ne da posibilitatea  sa ne antrenăm de trei ori pe săptămână. Antrenamentele vor avea la bază pregătirea pentru autoapărare, MMA(arte marţiale mixte), K1 şi un program inclus obligatoriu pentru sănătate, remodelare corporală şi condiţie fizică, atât pentru băieţi, cât şi pentru fete, indiferent de vârstă”, a declarat, pentru Cronica de Găeşti, sensei Nicu Dragne.

2

Antrenorii au ţinut de asemenea să mulţumească tuturor sponsorilor  care i-au ajutat să ajungă la Campionatul Mondial de kickboxing WKF din Andria, Italia:”Tot respectul pentru toţi sponsorii noştri, care au crezut în noi şi în potenţialul sportivilor găeşteni. Iată că nu i-am dezamăgit, am reprezentat cu cinste România şi oraşul Găeşti”.

 

 

Comments

Lasă un răspuns