in ,

”Frățicii” au organizat ”ultima zvâcnire” la Găești! CADRE DIDACTICE, OBLIGATE SĂ PARTICIPE LA O ÎNTÂLNIRE ELECTORALĂ CU TOVARĂȘUL MINISTRU PRICOPIE!

P1250257P1250252

Peste 500 de cadre didactice din zonele Găești și Titu au fost aduse la Casa de Cultură, din ordinul tovarășei inspectoare Preda Luminița, la întâlnirea electorală cu tovarășul ministru Pricopie Remus. Copiii au fost trimiși acasă de la ore, astfel încât ministrul să poată face instructajul final înainte de marea bătălie electorală de duminică, unde – dacă Victor Ponta pierde – ”scapă cine poate”. Profesori, învățători și educatori nu au fost nici măcar întrebați dacă vor să participe la ceea ce ”frățicii” numesc ”ultima zvâcnire”, adică ultima presiune pe oameni, dovada clară că începe să se instaureze un regim nedemocratic și foarte periculos în România, sub conducerea PSD. Mai trebuie spus că ministrul Pricopie este direct responsabil pentru criza manualelor la clasele primare, nerezolvată nici până în ziua de astăzi, dar și pentru   starea de letargie și lipsă de speranță din educație, de doi ani încoace. Cu toate acestea, are tupeul să vină în Dâmbovița și să organizeze întâlniri electorale.

P1250253

 

Comments

Lasă un răspuns

  1. Si colac peste pupaza ,tot in prisma alegerilor,s-au mai trezit profesorii si cu cate 700 ron in conturi,cica pentru pregatire si cumparare de material didactic ,dar acesti bani trebuiau dati din 2009 incoace,unde sunt banii si cine ia mancat nu la intrebat nimeni din aceasta sala pe Pricopie,este clar ca la ora actuala toti directorii de scoli din orasul Gaesti sunt PSD-isti si fiecare i-a obligat pe profesori sa vina in calitate de APLAUDACI la Casa de Cultura,de ce d-lor profesori stati in carapace si nu va expuneti punctul de vedere? va este frica?de ce ? de cine? credeti ca acest Pricopie a facut facultatea,masterul ,sau cine stie ce cursuri mai multe decat d-voastra? Si el la randul lui este pus acolo tot pe linie politica este Rosu si in fund.