in

Elevii de excepție ai Școlii “Șerban Cioculescu” din Găești: Performanțe remarcabile și la Evaluarea Națională

Școala “Șerban Cioculescu” din Găești a avut un an de excepție, cu trei șefi de promoție remarcabili, care au încheiat clasele V-VIII cu media 10 și au obținut rezultate bune și la Evaluarea Națională.

Șefii de promoție

Bogoi Alexandru Ștefan, din clasa a VIII-a B, a reușit să obțină o medie de 9.10 la Evaluarea Națională. Alexandru a obținut, de asemenea, cea mai mare notă la matematică, 9.80, confirmându-și astfel talentul și pasiunea pentru această materie.

Osiac Elena, colegă de clasă cu Alexandru în clasa a VIII-a B, a demonstrat o pregătire excelentă, obținând media de 9.00.

Stoica Alexia Ioana, din clasa a VIII-a C, a reușit să obțină o medie de 9.07 la Evaluarea Națională, poziționându-se printre cei mai buni elevi ai școlii.

Performanțe notabile la Evaluarea Națională

Pîrșan Rareș a obținut cea mai mare medie la Evaluarea Națională, 9.55, stabilind un standard de excelență pentru colegii săi.

La limba română, Teodosie Ana Maria a impresionat cu o notă remarcabilă de 9.95, arătând o profundă înțelegere și iubire pentru literatura română.

Toți acești elevi de excepție au decis să-și continue studiile la Colegiul Național “Vladimir Streinu”. Directorul școlii, Carmen Vișoiu, a declarat pentru Cronica de Găești că se mândrește cu realizările acestor adolescenți și este convinsă că vor continua să exceleze în educație și în viață.

„Acești elevi ne-au făcut mândri și ne-au demonstrat că munca și dedicarea duc la rezultate remarcabile. Le dorim mult succes în continuare și suntem siguri că vor continua să ne reprezinte cu cinste la Colegiul Național ‘Vladimir Streinu’”, a declarat Carmen Vișoiu.

Performanțele acestor elevi sunt o dovadă a valorii educației oferite de Școala “Șerban Cioculescu” și a efortului colectiv depus de profesori și elevi deopotrivă. Felicitări tuturor și succes pe mai departe!

Comments

Lasă un răspuns