in

10 COPII MICI DIN VOIA AU RĂMAS SUB CERUL LIBER! Primarul și viceprimarul comunei Crângurile, implicați în acțiunea umanitară! APELUL EMOȚIONANT, AICI!

10 copii cu vârste între 4 și 16 ani și părinții lor, din satul Voia, au rămas sub cerul liber, după ce locuința lor a fost distrusă de un incendiu. Oamenii sunt săraci și trăiesc din munca cu ziua, iar cazul lor a creat foarte multă empatie în comunitatea locală.

Primii care s-au implicat au fost primarul Costin Barbu și viceprimarul Georgel Slăvilă.

”M-am deplasat la fața locului și am evaluat pagubele. Mă voi implica pentru acești copilași. Cei care doriți să dați o mână de ajutor contactați-mă la numărul de telefon 0765663535”, a scris primarul Costin Barbu pe pagina sa de Facebook.

”M-am deplasat împreună cu viceprimarul comunei pentru a aduce un gram de bucurie copiilor lui #MARIAN.Mulțumim celor ce au fost alături de noi!!! Campania noastră va lua sfârșit la Iarnă.

Sperăm că până atunci să strângem din donații sumele necesare pentru reconstruirea casei. Faptele bune nu dorm niciodată! Așa că, dacă vă apucați să faceți curățenie prin gospodărie și aveți hăinuțe bune, de care nu mai aveți nevoie, pentru copii în principal (2-15 ani), dați-mi un semn.

Avem un caz umanitar in satul Voia din Dâmbovița, o familie formată din doi părinți cinstiți, cu frică lui Dumnezeu și 10 copii cărora zilele trecute le-a luat casa foc.

Părinții se ocupă zilnic cu munca prin sat și cu strângerea PET-urilor pentru a pune ceva seara pe masa. A, și nu ar strica nici niște conserve (o zacusca, un gem, ce aveți voi acolo în cămara faptelor bune). Pentru cei ce doresc sa ajute vă las numărul meu de telefon 0799615709(Mihai Tomovici)”, a scris unul dintre inițiatorii campaniei umanitare.

Comments

Lasă un răspuns