in

E TEROARE! Un elev de 15 ani a distrus o sală de clasă la Școala Răscăeți! RECENT, A FOST IMPLICAT ÎNTR-UN ALT INCIDENT EXTREM!

Un elev în vârstă de 15 ani, de la Școala Răscăeți, s-a ales cu dosar penal și cu scăderea notei la purtare, după ce, în timpul orei de română, a avut o izbucnire nervoasă extremă. Adolescentul a spart din senin tabla, ușa și câteva bănci, creând teroare în rândul colegilor și al cadrelor didactice.

Elevii se tem foarte tare de el, iar profesorii nu au mijloace legale nici să-l potolească și nici să se apere, situația fiind una fără ieșire în Școala Răscăeți.
În cauză au intervenit și polițiștii, care au deschis o anchetă. Pe numele băiatului a fost întocmit un dosar penal, întrucât, de la 14 ani, răspunde penal pentru faptele sale. Între timp, părinții au reparat ușa, dar – potrivit localnicilor – sunt depășiți de situație, în sensul în care nici măcar ei nu pot gestiona comportamentul propriului fiu, acesta fiind – cum se spune – scăpat din mână.

”La data de 15 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Petrești au fost sesizați de către un bărbat, respectiv directorul unei unități de învățământ, cu privire la faptul că un minor ar fi distrus mai multe bunuri din incinta școlii din localitatea Răscăeți. Din primele verificări efectuate de polițiști, s-a stabilit că în după-amiaza zilei, un minor de 15 ani, în timp ce s-ar fi aflat într-o unitate de învățământ de pe raza localității Răscăeți, ar fi deteriorat mai multe bunuri.
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.”, este comunicatul IPJ Dâmbovița, la solicitarea Cronicii de Găești.

La finalul lunii martie, același elev a fost implicat într-un incident foarte grav. El ar fi fost înjunghiat cu un cuțit, în afara școlii,  de către un coleg căruia – conform localnicilor – ar fi obișnuit să-i ceară taxă de protecție și pe care l-ar fi amenințat constant că-i ucide familia. Îngrozit de acest scenariu, colegul ar fi acționat – la rândul său – cu violență. Și acest caz este cercetat de polițiști.

 

Comments

Lasă un răspuns