in

Alexandra Sîrbu, Miss Găești 2023, s-a calificat în etapa finalelor județene a concursului de frumusețe Filon de România! VEZI AICI CLIPUL CARE A CUCERIT JURIUL!

Frumoasa Alexandra Sîrbu, Miss Găești 2023, participă la un important concurs de frumusețe, care se desfășoară la nivel național. Este vorba despre Filon de România, o competiție care poate propulsa tinere frumoase și talentate în cele mai importante concursuri de frumusețe la nivel european și mondial.

După primele etape, pe care le-a parcurs cu succes, Alexandra a trebuit să realizeze un clip de prezentare de 3 minute, în care să vorbească despre ea și pasiunile ei, dar și despre obiective importante ale județului Dâmbovița. A ales Mănăstirea Dealu și Centrul Cultural ”Gheorghe Zamfir” din Găești și a vorbit despre ritualurile de nuntă din județ.

Câteva cadre ale filmulețului prezintă una dintre marile ei pasiuni: dansul. Alexandra a promovat inclusiv Bloomness Experience, parcul de lalele din Pătroaia Deal care a cucerit sute de mii de români prin frumusețea lui. Filmul a fost apreciat de juriu și i-a permis Alexandrei accederea în etapa următoare: finalele județene.

”Filon de Romania este un concurs de căutare a frumuseții morale, spirituale, arhitecturale, naturale, tradiționale, lăsată nouă moștenire de ÎNTEMEIETORI și de CREATORI, păzită, promovată și îmbogățită de PĂSTRĂTORI, preluată, în ștafeta generațiilor, de MOȘTENITORI, cei meniți să prezinte lumii momente de autenticitate românească, totul sub mantia proiectului “FILONUL”, derulat pe parcursul anului la nivel județean, zonal și național, dedicat descoperirii tinerelor reprezentante ale României: Miss Supranational Romania, Miss Intercontinental Romania, The Miss Globe Romania, Top Model of The World Romania, Miss Aura Romania, Miss Tourism World Romania, s.a., la evenimente mondiale, prin intermediul infofashion.ro Romania.

Este un proiect de gasire a filonului romanesc, prezervand unicitatea in diversitate si consolidand unitatea in diversitate, pornind de la definirea fiecarei zone-judet in “gradina” celor 42 de arbori (41 judete + Bucuresti), care isi unesc radacinile in cautarea si definirea sintagmei “FILON DE ROMANIA”.”, se arată pe site-ul organizatorilor.

Comments

Lasă un răspuns