in

Finalizare de succes pentru proiectul „Sister School” între Turcia și România: O săptămână de învățare și inovație

În perioada 9-13 aprilie, proiectul internațional „Sister School”, care a reunit unități educaționale din Turcia și România, și-a încheiat activitățile cu succes. Participanții au provenit de la National Directorate of Education Unye, Kindergarten Unye, Școala Gimnazială Petrești, Școala Gimnazială Valea Mare, Centrul de zi Valea Mare, Școala Gimnazială Leordeni, și Grădinița Eurokid București.

Proiectul a pus accent pe metode inovative de învățare, incluzând Design Thinking, Inquiry-Based Learning și proiecte STEAM, realizate în Mind Lab. Această abordare a facilitat un schimb de cunoștințe și experiențe valoroase între cadrele didactice și elevii implicați, marcând un pas important în direcția unei colaborări fructuoase între cele două țări.

Coordonatoarele proiectului, Atena Ilie și Mariana Mocăiță de la Școala Gimnazială Petrești, au subliniat entuziasmul și dedicarea tuturor participanților, care au contribuit la succesul acestei inițiative. „Acest schimb internațional ne-a oferit oportunitatea de a împărtăși și de a învăța împreună într-un mod creativ și interactiv,” a afirmat Atena Ilie.

“Proiectul „Sister School” demonstrează importanța colaborării internaționale în domeniul educațional și setează un precedent valoros pentru viitoare inițiative similare”, ne-a declarat Mariana Mocăiță.

Comments

Lasă un răspuns