in

Apel la solidaritate: AJUTĂM ÎMPREUNĂ O INIMĂ MICĂ SĂ ÎNVINGĂ MARELE RĂU

O familie a cărei fetiță de doar 3 ani se luptă cu una dintre cele mai grele provocări – cancerul,  are nevoie de noi. După o intervenție chirurgicală majoră pe creierul mic, efectuată pe 23 ianuarie 2024 la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, micuța se confruntă acum cu tratamente intense la Institutul Oncologic Fundeni. Filmările și fotografiile post-operație ne arată cât de puternică este aceasta în fața adversității.

Mama, Gherghe Grațiela Elena  a lucrat la Compania Arctic în Găești, dar acum, împreună cu familia, se confruntă  nu doar cu emoția și stresul bolii, dar și cu povara financiară a tratamentelor care continuă. Locuiește temporar la Casa Ronald McDonald, din curtea spitalului Grigore Alexandrescu, care aparține unei fundații care ajută mamele care au copiii internați,  un sprijin neprețuit care le permite să rămână aproape de spital și de tratamentele necesare.

Facem apel la compasiunea și generozitatea voastră pentru a ajuta  acest copil. Fiecare contribuție, mare sau mică, poate ușura povara acestei familii și poate oferi micuței șansa la o viață normală și fericită. Vă mulțumim pentru fiecare gest de sprijin și vă încurajăm să distribuiți acest mesaj. Împreună, putem aduce lumină în aceste momente întunecate și putem construi un viitor mai bun pentru o inimă mică ce luptă să învingă un mare rău.

Detaliile pentru donații :

RO94BRDE030SV46404720300  – Cont RON

RO50BRDE030SV46405600300- Cont  EURO

Titular Gherghe Dumitru

 

Comments

Lasă un răspuns