in

E SPLENDID! Parc cu 1,5 milioane de bulbi de lalele, în Patroaia Deal! AFLĂ AICI CAND POȚI SĂ-L VIZITEZI!

 

Satul Pătroaia Deal va fi gazda unui eveniment floral excepțional, care promite să aducă magia și splendoarea grădinilor olandeze direct pe meleagurile dâmbovițene. Prin proiectul „Blooms Experience”, inițiat de echipa Blooms, peste 1,5 milioane de bulbi de lalele, însumând aproape 600 de soiuri diferite, au fost plantați pe o suprafață impresionantă de 30.000 de metri pătrați.

Inaugurarea parcului de lalele este prevăzută pentru data de 6 aprilie, la ora 14.00, și va introduce vizitatorii într-un tărâm colorat, împărțit ingenios prin intermediul unui canal de apă. Acest spațiu este legat de restul parcului printr-un sistem de două poduri, accentuând astfel îmbinarea armonioasă dintre natură și inginerie.

Zona expozițională, situată în stânga canalului, oferă oportunitatea unică de a admira diversitatea soiurilor de lalele, în timp ce partea dreaptă este dedicată pasionaților de floristică, care pot să-și culeagă și să-și creeze propriile buchete dintr-o selecție de flori pregătite special pentru tăiere.

Un element surpriză al expoziției este un pian amplasat strategic în zona expozițională, deschis tuturor celor care doresc să adauge o notă de muzicalitate experienței lor florale. Mai mult, deschiderea oficială va fi marcată de un concert special organizat în colaborare cu două școli de pian din București, unde atât elevii cât și profesorii lor vor încânta publicul cu performanțe solo și duete „la patru mâini”.

Parcul „Blooms Experience” va fi deschis zilnic, între orele 9:00 și 18:00, până pe data de 12 mai, oferind astfel o lună întreagă de bucurie, culoare și muzică pentru vizitatorii de toate vârstele. Această inițiativă reprezintă o premieră pentru Dâmbovița și o promisiune a unei experiențe inegalabile pentru iubitorii de frumos. Interesant de precizat este că proprietarii dețin și animăluțe, care pot fi admirate în parc, iar copiii sunt bineveniți.

Echipa Blooms își exprimă entuziasmul și așteaptă cu nerăbdare să împărtășească această experiență unică cu vizitatorii săi, invitându-i să devină parte dintr-o lume plină de culoare și armonie, pe fondul unor acorduri muzicale inspirate.

Prețul biletului este de 30 de lei. Copiii care nu au împlinit 7 ani pot vizita gratis!

LOCAȚIA ÎN GOOGLE MAPS

Comments

Lasă un răspuns