in

O noapte magică dedicată FEMEII la restaurantul ”La Popicu”, cu artiști cunoscuți! NU RATAȚI ȘANSA DE A FI PARTE DIN MAGIA ACESTEI NOPȚI!

Restaurantul ”La Popicu” lansează o invitație de nerefuzat pentru toți cei care doresc să celebreze Ziua Femeii într-un mod cu adevărat spectaculos. Sub sloganul “O noapte magică dedicată FEMEII”, evenimentul promite să fie o demonstrație de eleganță, rafinament și distracție, găzduind  artiști de renume ce va transforma seara într-o experiență memorabilă.

Pe 8 martie, începând cu ora 19.00, salonul “Magic Night” al restaurantului se va umple de muzica și voia bună adusă de Dan Ciotoi solistul  trupei Generic, solista de muzică populară Mariana Stan, Aurel Moga cu melodii de muzică ușoară, și energia debordantă a lui Daniel Trifu împreună cu trupa TÂRGOVEȚII. Acest cocktail muzical este gândit să aducă un omagiu tuturor femeilor prezente, fiecare interpret promițând un program special dedicat lor.

Dar nu doar muzica va fi în prim-plan. Restaurantul ”La Popicu” se angajează să ofere o experiență culinară de neuitat, pornind de la aperitivele speciale, trecând prin selecții de fripturi fine și ajungând la deserturi deosebite, precum un tort festiv, toate acestea fiind însoțite de o gamă variată de băuturi, atât alcoolice, cât și non-alcoolice. Atmosfera festivă este garantată să țină participanții în priză până în zorii zilei.

Evenimentul vine și cu o ofertă de preț atractivă: doamnele și domnișoarele sunt invitate să se bucure de această seară specială la prețul de 220 lei per persoană, în timp ce bărbații sunt bineveniți să se alăture sărbătorii contra sumei de 250 lei per persoană. Mai mult, grupurile de 10 persoane beneficiază de un tarif preferențial de doar 220 lei per persoană, încurajând astfel reunirea prietenilor și colegilor pentru a sărbători împreună.

Pentru rezervări și detalii suplimentare, Restaurantul ”La Popicu” așteaptă apelurile doritorilor la numărul de telefon 0762623808. Această ocazie unică de a sărbători Ziua Femeii în stil mare, înconjurat de muzică de calitate și delicii culinare, promite să fie punctul culminant al ofertelor din zonă pentru o sărbătoare de neuitat. Nu ratați șansa de a fi parte din magia acestei nopți!

Comments

Lasă un răspuns