in ,

Miracol la Târgul de Crăciun “Din suflet pentru suflet” al Școlii “Șerban Cioculescu “! SUMA IREALĂ PE CARE AU STRÂNS-O COPIII!

Peste 50.000 de lei este suma care s-a strâns la Târgul de Crăciun “Din suflet pentru suflet”, organizat de Școala “Șerban Cioculescu “, în colaborare cu Casa de Cultură “Dumitru Stanciu”. Sute de copii s-au mobilizat și au muncit pentru a schimba un destin dramatic și pentru a împlini un vis de Crăciun. Dani si familia lui vor avea un acoperiș adevărat deasupra capului, grație implicării unei întregi comunități într-un proiect extraordinar.

“Târgul de Crăciun “Din suflet pentru suflet” este despre bunătate și generozitate. Mulțumim tuturor celor care au venit alături de noi, cadrelor didactice și mai ales acestor copii minunați, care au muncit cu sufletul pentru reușita evenimentului. Am demonstrat că, împreună, putem face adevarate miracole. Mulțumim, de asemenea, antreprenorilor care au făcut donații și tuturor celor care au cumpărat produse. Multumim firmei Compil, firmei “Țapu și chelu” din Vișina, părinților extraordinari, vizitatorilor si tuturor celor care s-au implicat. După ce povestea lui a fost făcută publică, Dani a primit și o proteză nouă, dar și lemne de foc pentru această iarnă. Nu putem fi decât recunoscători tuturor”, a precizat prof. Carmen Vișoiu, directorul Școlii “Șerban Cioculescu” Găești.
Aceasta este cea mai mare sumă care s-a strâns vreodată, în Găești, la un eveniment caritabil.

Comments

Lasă un răspuns