in

COMUNA PETREȘTI CONTINUĂ RITMUL ACCELERAT DE DEZVOLTARE! Ce planuri are primarul Lucian Andrei pentru anul 2024! 

În timp ce 2023 se apropie de final, Primarul Lucian Daniel Andrei din Petrești prezintă un bilanț impresionant al realizărilor locale și planuri ambițioase pentru 2024.
Sub conducerea lui Daniel Andrei, Petrești s-a transformat fundamental, punând un accent deosebit pe utilități, educație, sănătate și atragerea investitorilor. Printre realizările importante se numără un sistem centralizat de apă, iluminat public modern cu LED-uri, trei cămine culturale la standarde europene, patru grădinițe noi, și un Centru de zi de tip After School.

În plus, comuna se mândrește cu infrastructura sa îmbunătățită: toate străzile asfaltate, gaz natural, și un sistem de canalizare extins. Educația și sănătatea nu au fost neglijate, cu investiții în locuri de joacă moderne, un centru social pentru seniori, și un dispensar medical complet reabilitat și modernizat.

În domeniul economic, administrația a reușit să atragă investitori, creând locuri de muncă și reducând șomajul aproape de zero, un aspect subliniat cu mândrie de Primarul Andrei.
Pentru 2024, planurile includ reabilitări majore ale Școlii Gimnaziale Petrești, extinderea rețelei de canalizare și gaz, construirea unui nou dispensar medical și crearea de piste pentru biciclete, subliniind angajamentul continuu pentru dezvoltarea comunei.
Totodată, șomajul se apropie de zero în comuna vecină Găeștiului.
Această transformare notabilă subliniază angajamentul Primarului Lucian Daniel Andrei pentru un viitor mai bun în Petrești, demonstrând o viziune clară și o conducere eficientă pentru comunitea sa.

Comments

Lasă un răspuns