in

Un șofer beat și fără permis, prins la volanul unui tractor

Un bărbat de 46 de ani, din comuna Corbii Mari, a fost depistat de polițiști conducând un tractor pe strada Independenței, din localitatea Moara din Groapa, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Mai mult, bărbatul nu avea nici permis de conducere, fiind astfel un pericol pentru siguranța circulației.

Fapta s-a petrecut duminică, 19 noiembrie, în jurul orei 18:00, când polițiștii din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Petrești au oprit pentru control tractorul condus de bărbat. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, o valoare care depășește cu mult limita legală de 0,2 mg/l.

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice, care vor stabili cu exactitate gradul de alcoolemie. În plus, polițiștii au constatat că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, încălcând astfel legea.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Bărbatul se expune unor sancțiuni severe, care pot merge până la închisoare.

Comments

Lasă un răspuns