in

GALERIE FOTO: Primarul Costin Barbu a dat startul campaniei “Crângurile fără gunoaie!” CE A PUTUT SĂ GĂSEASCĂ LA PĂTROAIA VALE! “Dacă vor mai fi prinși…”

Mobilizare impresionantă realizată de primarul Costin Barbu pentru salubrizarea satului Pătroaia Vale. Reprezentanți ai Ocolului Silvic Găești, ai SUPERCOM, dar și localnici au strâns mizeria aruncată necontrolat de cei certați cu legea și cu bunul simț. Ore întregi s-a muncit, dar rezultatele au fost pe măsură. De data aceasta, edilul a dat un avertisment serios: cei care vor continua să nu respecte mediul și să-și arunce deșeurile în natură vor fi aspru sancționați:
“Împreună cu reprezentanții Ocolului Silvic Gaești și beneficiarii legii 416, am participat azi la strângerea gunoiului menajer de pe raza satului Pătroaia Vale.
Cei care vor fi prinși că vor mai arunca gunoiul in locurile strict interzise vor fi sancționați, conform legii, atât de reprezentanții O.S. Gaești cât și de Primărie.
Pe această cale, doresc să mulțumesc conducerii Ocolului Silvic Gaești și firmei Supercom pentru implicarea și seriozitatea de care au dat dovadă!”, a subliniat Costin Barbu.

Comments

Lasă un răspuns