in

PRIMĂRIA GURA FOII:“PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”REABILITARE MODERATA A SEDIULUI GRĂDINIŢEI, SAT GURA FOII, COMUNA GURA FOII JUD. DÂMBOVIŢA

                    

COMUNICAT DE PRESĂ

“PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

Comuna Gura Foii, Martie 2023

REABILITARE MODERATA A SEDIULUI GRĂDINIŢEI, SAT GURA FOII, COMUNA GURA FOII JUD. DÂMBOVIŢA

Beneficiar: UAT COMUNA GURA FOII

Titlu apel de proiecte: PNRR/2022/C10/I3, runda 1

Obiectivele proiectului: Prin intermediul componentei C10 – Fondul local – Investiția I3 Reabilitare moderată clădiri publice se urmărește îmbunătățirea modului de furnizare a serviciilor publice locale. Investiția presupune renovarea energetica moderată a clădirilor publice la nivel local. Prin prezentul proiect se dorește reabilitarea moderată a Gradinitei din sat Gura Foii, comuna Gura Foii, în scopul imbunătățirii condițiilor de furnizare a serviciilor prescolare oferite copiilor comunei Gura Foii, județ Dâmboviţa.

Obiectiv general: Asigurarea cadrului necesar pentru dezvoltarea durabilă a localităților din România prin investiții în infrastructura locală care vor susține reziliența și tranziția verde a zonelor urbane și rurale, precum și reducerea disparităților teritoriale.

Valoarea totală a proiectului: 870.266,41 lei

  • Data începerii și finalizării proiectului: 02.2023 – 09.02.2025
  • Codul proiectului: C10-I3-1607

Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României.

 Primăria Comuna Gura Foii Comuna Gura Foii, strada Principala nr. 152A, judetul Dâmboviţa, Romania

      E-mail: primariagurafoii_db@yahoo.com
„PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană – UrmătoareaGenerațieUE”.

https://mfe.gov.ro/pnrr/        (https://www.facebook.com/PNRROficial/)

„Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

 

Comments

Lasă un răspuns