in

I-AU REȚINUT! Ce au putut să fure! ANCHETATORII AU TOATE DETALIILE!

”La data de 26 ianuarie a.c., în urma activităților de cercetare penală desfășurate de polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliției Rurală Valea Mare, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești, față de trei persoane a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Acestea sunt cercetate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Cei în cauză sunt bănuiți că, la data de 23 ianuarie a.c., ar fi sustras opt grătare metalice de la patru sonde, acestea aparținând unui parc petrolier din localitatea Hulubești.

Ulterior, bănuții ar fi valorificat bunurile la un centru de colectare fier vechi, din orașul Găești, fiind identificate de polițiști și indisponibilizate în vederea predării persoanei vătămate.

Valoarea prejudiciului este de aproximativ 6.000 de lei.

La data de 27 ianuarie a.c., cele trei persoane au fost prezentate magistraților pentru dispunerea unor măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Notă: Precizăm că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată în comunicatul IPJ Dâmbovița.

Comments

Lasă un răspuns

Ce părere ai despre articol?

75 voturi
Upvote Downvote