in ,

MIRACULOS! Cățeii nou-născuți abandonați lângă Biserica Sf. llie au ajuns la mama lor! MOMENTE EMOȚIONANTE!

Miracolele există! Puii de cățel nou-născuți, abandonați lângă Biserica Sf. Ilie, au ajuns la mama lor și vor trăi. Apoi, vor fi preluați de voluntari și vor ajunge în familii iubitoare.
Cazul prezentat ieri de Cronica de Găești a creat un val de revoltă. O femeie a fost filmată de camerele de luat vederi din zonă, în timp ce abandona, fără milă, 7 cățeluși nou-născuți, într-o cutie de carton, cu scopul evident de a-i lăsa să moară de foame. Proprietara animalelor a fost găsită și convinsă de către Cristina Sandu, cea care protejează animalele din oraș, să-i țină până când vor mânca singuri. Apoi, cățelușa, mama puilor, va fi castrată gratuit de către Asociația Smeura și înapoiată femeii.
Proprietara animalelor este găeșteancă și are în jur de 70 de ani. Ea păstrase doi dintre pui și se descotorosise de ceilalți 7. Risca, pentru gestul ei, să-i fie întocmit inclusiv dosar penal. Pentru Dumnezeu există, în cutia în care aruncase puii se aflau  toate datele ei de identificare, fiind ambalat acolo un produs adus prin curierat, dar voluntarii au văzut mai târziu adresa și numele, fiind preocupați să salveze animăluțele. Tot ei ne-au povestit că puii s-au târât către mama lor, fiind înfometați și înfrigurați, iar imaginile i-au emoționat profund. Până atunci, fuseseră hrăniți cu seringa, ca să rămână în viață.

”Le mulțumim tuturor celor care au distribuit. Datorită lor, voluntarii oricum  erau foarte aproape de a o descoperi pe stăpâna cățelușilor.  Dar Dumnezeu ne-a luminat mințile și am privit mai atent cutia de carton pe care exista adresa doamnei fără suflet”, a spus Cristina Sandu.

Comments

Lasă un răspuns

Ce părere ai despre articol?

73 voturi
Upvote Downvote