in

Cum obținem rapid un credit pe card

Aveți nevoie urgent de bani? Uitați de bancă. Va dura foarte mult până veți obține un credit. În plus, este foarte probabil ca asistența financiară să vă fie refuzată și doar veți pierde timpul în zadar.

Din ce cauză? Deoarece băncile atrag o atenție deosebită istoricului creditar. Dacă aveți încălcări înregistrate, atunci probabilitatea de aprobare a creditului scade. De asemenea, sunt solicitate certificate de venit, dar și alte documente. Perfectarea actelor va lua mult timp. În rezultat, va trebui să căutați o soluție alternativă, cum este creditarea de la organizații de microfinanțare.

Activitatea de bază a instituțiilor de creditare nebancară, ca și cea a băncilor, constă în oferirea asistenței financiare. Însă, spre deosebire de bănci, OMF-le nu impun condiții stricte debitorilor. De exemplu, IFN Credit Prime poate acorda un credit urgent azi clienților cu istoric creditar problematic.

Cum procedăm?

Ați ales să apelați la bancă? Fiți gata să vă prezentați fizic la sucursală și să așteptați la rând. Cu toate acestea, nu există garanție că veți obține unu credit bancar. În timp ce, IFN Credit Prime oferă credit urgent azi, fără să ieșiți din casă.

Cum obțineți un credit urgent azi:

  • accesați pe site-ul Credit Prime calculatorul de credit. Selectați suma împrumutului și perioada de creditare;
  • completați formularul cererii de credit. Indicați NPP, codul de identificare și atașați fotografiile actelor;
  • primiți transferul de credit urgent azi pe orice card bancar.

Trei pași și banii sunt la dvs. Nu trebuie să așteptați mult, iar probabilitatea de aprobare este înaltă.

De ce IFN și nu banca?

Rapiditatea nu este punctul forte al băncilor. Verificarea istoricului creditar durează mult timp, iar dacă vor apărea neconcordanțe, atunci banca va putea să reducă suma creditului. Organizația de microfinanțare Credit Prime acordă credit urgent azi în sumă solicitată de dvs.:

  • fără giranți;
  • fără limitarea perioadei de creditare;
  • aprobarea chiar și cu istoric problematic;
  • două programe de credit: împrumut și linia de credit VIS;
  • cu posibilitatea de prolongare.

Se oferă condiții preferențiale pentru primul credit în sumă de până la 10 mii lei. Primele 30 zile sunt gratuite.

Comments

Lasă un răspuns

Ce părere ai despre articol?

37 voturi
Upvote Downvote